174061 AS3174061 AS1

Din leverantör av ekonomiska tjänster

Kommunikation, transparens och bred kompetens är egenskaper som kännetecknar redovisnings- och företagskonsultföretaget Anylator Syd AB. Med ett kontor i Haninge och ett i Danderyd erbjuder de företag alla typer av tjänster inom ekonomi och lönehantering.

Auktoriserade redovisningskonsulten Anna Wallin började arbeta på företaget 2001. Sedan 2006 är hon kontorschef på Anylator Syd i Haninge och sedan hennes start har antalet anställda vuxit från tre till elva stycken. Lika många är stationerade på kontoret i Danderyd. 


– Vi har satsat på att anställa konsulter med olika sorters specialiteter vilket gör att vi kan matcha kunden och dennes behov med rätt konsult, berättar Anna. 


Ytterligare utmärkande är den breda språkkompetens som man inom företaget kan erbjuda. Här talas svenska, kinesiska, engelska och polska, vilket är en av anledningarna till att det bland kunderna hittas flera utländska företag. Anylator Syd har inga begränsningar gällande kundernas branschtillhörighet. Krögare, advokater och bemanningsföretag är exempel ur kundregistret.


– Vi riktar oss dock främst till mindre respektive medelstora företag, säger Anna. 


Hon varnar företagare för att försöka sig på att sköta sin redovisning på egen hand.


– Många tror att redovisning är lätt vilket ofta får konsekvenser i form av problem med Skatteverket. Något som kan vara ekonomiskt förödande, säger hon. 


Det kan dessutom vara svårt att hitta en seriös redovisningsbyrå som är villig att ta sig an uppdraget att reda ut den röra som ofta blir följden av att man som företagare inte förstår vikten av en professionellt skött redovisning. 


Anna understryker vidare vikten av att vända sig till en byrå med auktoriserade redovisningskonsulter. 


– Att vi är auktoriserade betyder att vi uppfyller de krav som vår branschorganisation ställer gällande bland annat kompetens, skatteregler och dokumentation. 


174061 AS2


Vi granskas vart sjätte år vilket är en trygghet och en kvalitetsgaranti för våra kunder. 

Anylator Syd erbjuder mer än bara de traditionella redovisningstjänsterna som bokslut, bolagsbildning och löpande bokföring. Man har även expertis inom bland annat outsourcing och olika typer av PA-tjänster. 


I verksamheten ingår ytterligare ett bolag vid namn Anylator Consulting AB som drivs av Anna tillsammans med VD Mats Berg.


– I vår vision ingår att utveckla Anylator Consulting. Vi vill öppna ett kontor i stan där vi erbjuder mer specialiserade tjänster inom bland annat bouppteckningar och likvidationer, avslutar Anna.  

Läs mer...

2017-09-06 14:30

183109 CTOS3

Nya fransar inför sommaren

Artikel Caroline Pettersson har startat Carolines Touch of Style i Gävle, där hon jobbar med fransförlängningar. Hon är certifierad Single Lash Stylist och Volume Lash Stylist via Luxurious Lashes by Sweden.
183073 SB&B4

Sandviksgården – lyxigt vandrarhem, festsal och 50-talsbutik

Artikel För sex år sedan flyttade Sandra Karlsson från Malmö till Kolmården. Hon tog med sin dansskola, en häst och en himla massa energi!

  Faktaruta

  ____Sandra4_SV

  Sandra vann kampen mot cancern

  Nu vill hon stötta andra

   _Bild 15

  Persisk Mat

  Följ med på vägen till det persiska köket

  Spår-bild

  Podcasten Spår

  Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

  Arkiv