172024 BU0

Stil och design som inte kostar skjortan

På Barkarby Ur & Smycken kan du fynda märkessolglasögon, smycken och klockor till minst 30 procent. Men det är inte bara priserna som får kunderna att komma tillbaka. Susanne Bergström, som driver butiken, har alltid brunnit för god service.

Inte nog med att de alltid är minst 30 procent billigare hos Barkarby Ur & Smycken jämfört med andra butiker inne i Stockholm, nu har Stockholm Quality Outlet dessutom börjat med Super Saturday, som kommer att vara ett återkommande inslag.


– Nyss hade vi 70 procent på Guess-smycken. I år kommer vi att ha Super Saturday med extra erbjudanden varje lönelördag, berättar Susanne Bergström. 


I butiken har de ett brett utbud av solglasögon, med märken som Ray-Ban, Gucci, Versace, Michael Kors med flera. 


Även klockor av kända märken finns här, och om man har köpt en märkesklocka i butiken som mot all förmodan skulle gå sönder, kan man komma hit för att få den lagad, då en urmakare kommer på besök varje vecka. Detsamma gäller solglasögon.


– Man kan till exempel beställa glas till ett par solglasögon. Till Ray-Ban går det utmärkt att beställa reservdelar. Och eftersom jag har arbetat med optik tidigare kan jag laga dem själv, säger Susanne.  


172024 BU


Hon har själv en stor förkärlek till design och smycken, och tar in sådant som hon själv tycker är vackert. Som smycken designade av Magdalena Graaf för märket Victor Jansson. 


– Sedan har vi även lite danskt och italienskt. Många kunder är turister från asiatiska länder, och de är väldigt förtjusta i skandinavisk design, säger Susanne.


Hon trivs med att hjälpa till och träffa människor, och har alltid arbetat inom serviceyrken. Något som även kunderna tycks uppskatta.


– Min drivkraft har alltid varit service, jag tycker att det är roligt att arbeta med människor. Till exempel är det kul när folk skriver en liten notis på Facebook om att de tycker att vi är gulliga. Då blir man glad! 

Läs mer...

2017-05-04 15:15

181036 T3

Personlig assistans på dina villkor

Artikel I ett demokratiskt samhälle har alla människor, oavsett förutsättningar, rätt till en tillvaro formad av inflytande och självständighet. Skånebaserade Tindra personlig assistans är företaget som med flexibilitet...
181041 KF1

Kola och fudge – tillverkade med extra mycket kärlek

Artikel Kolafabriken i Bräkne-Hoby är Sveriges första tillverkare av fudge – härligt mjuka och i många smaker. Det som för Pia Jaarnek och hennes make började som en hobby mynnade senare ut i ett eget recept på...

Faktaruta

 • Barkarby Ur & Smycken
 • E-post
 • Facebook
 • Adress:
  Stockholm Quality Outlet
  Flyginfarten 4
  17738 Järfälla
 • Telefon: 08-621 00 28
Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

____Sandra4_SV

Sandra vann kampen mot cancern

Nu vill hon stötta andra

Arkiv