172024 BU0

Stil och design som inte kostar skjortan

På Barkarby Ur & Smycken kan du fynda märkessolglasögon, smycken och klockor till minst 30 procent. Men det är inte bara priserna som får kunderna att komma tillbaka. Susanne Bergström, som driver butiken, har alltid brunnit för god service.

Inte nog med att de alltid är minst 30 procent billigare hos Barkarby Ur & Smycken jämfört med andra butiker inne i Stockholm, nu har Stockholm Quality Outlet dessutom börjat med Super Saturday, som kommer att vara ett återkommande inslag.


– Nyss hade vi 70 procent på Guess-smycken. I år kommer vi att ha Super Saturday med extra erbjudanden varje lönelördag, berättar Susanne Bergström. 


I butiken har de ett brett utbud av solglasögon, med märken som Ray-Ban, Gucci, Versace, Michael Kors med flera. 


Även klockor av kända märken finns här, och om man har köpt en märkesklocka i butiken som mot all förmodan skulle gå sönder, kan man komma hit för att få den lagad, då en urmakare kommer på besök varje vecka. Detsamma gäller solglasögon.


– Man kan till exempel beställa glas till ett par solglasögon. Till Ray-Ban går det utmärkt att beställa reservdelar. Och eftersom jag har arbetat med optik tidigare kan jag laga dem själv, säger Susanne.  


172024 BU


Hon har själv en stor förkärlek till design och smycken, och tar in sådant som hon själv tycker är vackert. Som smycken designade av Magdalena Graaf för märket Victor Jansson. 


– Sedan har vi även lite danskt och italienskt. Många kunder är turister från asiatiska länder, och de är väldigt förtjusta i skandinavisk design, säger Susanne.


Hon trivs med att hjälpa till och träffa människor, och har alltid arbetat inom serviceyrken. Något som även kunderna tycks uppskatta.


– Min drivkraft har alltid varit service, jag tycker att det är roligt att arbeta med människor. Till exempel är det kul när folk skriver en liten notis på Facebook om att de tycker att vi är gulliga. Då blir man glad! 

Läs mer...

2017-05-04 15:15

173048 LVI2

Gedigen erfarenhet av synteknik

Artikel I Växjö ligger företaget LVI, Low Vision International AB som har drygt 40 års erfarenhet av att ta fram produkter för synskadade. Här ryms hela värdekedjan med utveckling, produktion, försäljning och...
173033 WW1

Upptäck vilda västern på Wild West Steakhouse

Artikel Varför ändra ett vinnande koncept? På gemytliga Wild West Steakhouse i Örebro serveras saftiga biffar och hemrökt revbensspjäll med klassiska tillbehör som sås och potatis. Smakerna är välkända och portionerna...

Faktaruta

 • Barkarby Ur & Smycken
 • E-post
 • Facebook
 • Adress:
  Stockholm Quality Outlet
  Flyginfarten 4
  17738 Järfälla
 • Telefon: 08-621 00 28
Träning_puff_webb

Kom i form – vid en sten

Fem enkla övningar för en finare figur.

DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

DSC_7374_webb_puff

Går mot strömmen

All vinst till välgörenhet – Godels unika affärsmodell skapar många frågetecken. 

Arkiv