185012 BS 1

Ge din hud omvårdnad efter årets intensiva sommarsol

En kund som idag går på ansiktsbehandling kräver ett helt annat resultat än tidigare. Behandlingarna delas in i estetiska och medicinska ansiktsbehandlingar och branschen blomstrar.

– Jag utför både estetiska och medicinska ansiktsbehandlingar, säger Gabriella Bakar på Bella Skincare i Kungens Kurva Shoppingcenter, Huddinge. Det är resultatinriktad hudvård och jag behandlar alltifrån bland annat acne, rosacea till solskadad hud, pigmentförändringar och rynkor. 


En av de populäraste ansiktsbehandlingarna hos Gabriella är Dermapen.


– Med hjälp av en liten handmaskin görs små microhål i huden. Dessa öppnar upp porkanalerna och jag slussar ned viktiga ämnen i läderhuden som återuppbygger och reparerar genom att öka kollagenproduktionen i din hud. 


185012 BS 2


Även Infuzion system, skinboost, är en populär behandling för att förebygga och reducera rynkor samt kråkfötter. Behandlingen minskar mörka ringar under ögonen samt jämnar ut hudtonen. En roller rullas över huden och med hjälp av galvaniserad ström slussas hyaluronsyra ned i huden för att boosta den från djupet. 


– Jag är auktoriserad hudterapeut och med i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) samt även apotekstekniker. Innan jag startade Bella Skincare arbetade jag med medicinsk hudvård på apoteket. Jag hjälpte till att förbättra huden för de med acne, rosacea och liknande hudåkommor. Nu har jag äntligen eget i dessa fantastiska och fina lokaler. Jag trivs med att driva eget. Att få ha mina egna kunder och mina egna rutiner. 


Gabriella använder produkter från Filogra Professionell. En medicinsk serie med aktiva ingredienser som bidrar till att ge resultat av behandlingarna. Det är inga quick-fix-behandlingar utan långsiktiga behandlingsplaner för bestående resultat.  


– Hollywoodpeeling är en underbar behandling. En carbopeeling som är utrensande, bakteriedödande och mycket bra för känslig och acnebenägen hud. 


185012 BS 3


Gabriella har tio års erfarenhet i branschen och hennes varumärke kännetecknas av noggrannhet och att hon skapar trygghet för sina kunder. 


– Jag är väldigt rutinerad när det kommer till att göra hudanalyser. Att ringa in problematiken och att sedan ge den skräddarsydda behandling som passar bäst. Jag ger tips och råd som kunden ska följa även efter avslutad behandling. Nöjda kunder ger återkommande kunder och det är det som driver mig att fortsätta leverera det bästa jag kan samt att fortbilda mig och hålla mig uppdaterad om nya tekniker och produkter! Jag stormtrivs med mitt jobb! 

Läs mer...

2018-09-10 15:45

185046 OG1

En skola i nuet som siktar på framtiden

Artikel Gymnasietiden är en viktig tid i livet. Utbildning, gemenskap och framtidstro ska gå hand i hand. Odengymnasiet i Örnsberg välkomnar alla!
185045 SDS1

Utforska, utvecklas och ha kul – med dans

Artikel Sundbyberg har etablerat sig som en av Stockholms starkaste dansstadsdelar, tack vare en av Sveriges färgstarkaste dansare: Helene Karabuda. Nu satsar hon vidare genom att starta Sundbybergs Dansskola.

Faktaruta

_Anette2

Stockholms affärsänglar

Investerar i unga, innovativa företag

 _Bild 15

Persisk Mat

Följ med på vägen till det persiska köket

Welcome Webb3

Welcome App

Digitaliserad integration

Arkiv