173025 BTT3

Trädgård enligt dina önskemål

Trädgårdsmästare Björn Sahlén erbjuder trädgårdsrådgivning och anläggningstjänster med fokus på stensättning. För att uppnå bästa resultat arbetar Björn i nära samarbete med kunden.

Björn Sahléns har många decenniers erfarenhet av trädgård och anläggning. Redan som tonåring arbetade han extra på ett trädgårdsföretag och utbildade sig senare till trädgårdsmästare vid Säbyholms trädgårdsskola och universitetet i Alnarp. I dag driver han Björns Tomt & Trädgård och verkar huvudsakligen i södra Stockholm.


– Jag har både företag, privatpersoner och brf: er som kunder, säger Björn.  


Han utför det mesta inom trädgård - underhåll, nyanläggning, rådgivning och planering. 


– I underhållstjänsterna ingår bland annat beskärning, gräsklippning och vårstädning, berättar Björn. 


Särskilt uppskattar han att arbeta med privatpersoner i planeringen av deras trädgårdar. Ett gott samarbete är absolut nödvändigt för ett lyckat slutresultat. 


– Grundläggande är att ta reda på vad familjerna vill använda sin trädgård till. Vill de odla, ha en plats att koppla av på eller fokuserar de på det estetiska, förklarar Björn. 


Ofta får han i uppdrag att skapa lättskötta trädgårdar.


173025 BTT2


– Människor i dag är tillräckligt stressade utan att behöva lägga ner tid på trädgårdsarbete och jag skapar ytor som är både vackra och lättskötta, säger Björn.  


Villaentréer och uppfarter har blivit något av en specialitet. 


– En välskött och bra planerad entré är oerhört viktigt för totalintrycket, menar han.


Ytterligare en specialitet är stensättning och Björn hjälper till att välja rätt sten för rätt plats. Funktion är lika viktigt som utseende. 


– Utbudet av sten är enormt och det är ofta svårt för en lekman att välja rätt. Därför erbjuder jag gärna min hjälp, avslutar Björn. 

Läs mer...

2017-09-18 15:00

175083 RWS1

Två ämnesperioder i taget

Artikel Raoul Wallenbergsskolan i Uppsala har tänkt om när det kommer till lektionsstrukturen. Här har man valt en metod som höjt elevernas meritvärden – att läsa två huvudämnen i taget.
176099 ABC1

Erfarna jourhem gör skillnad med rätt stöd!

Artikel ABC Jourhem har funnits sedan privatiseringen av välfärdsföretag trädde i kraft 2001. De har både kunskapen och erfarenheten som krävs för att hitta och stödja jourhem för utsatta barn.

Faktaruta

  • Björns Tomt & Trädgård
  • E-post
  • Hemsida
  • Adress:
    Alunvägen 3
    141 34 Huddinge
  • Telefon: 0708-345 132
 _Bild 15

Persisk Mat

Följ med på vägen till det persiska köket

DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

Arkiv