173025 BTT3

Trädgård enligt dina önskemål

Trädgårdsmästare Björn Sahlén erbjuder trädgårdsrådgivning och anläggningstjänster med fokus på stensättning. För att uppnå bästa resultat arbetar Björn i nära samarbete med kunden.

Björn Sahléns har många decenniers erfarenhet av trädgård och anläggning. Redan som tonåring arbetade han extra på ett trädgårdsföretag och utbildade sig senare till trädgårdsmästare vid Säbyholms trädgårdsskola och universitetet i Alnarp. I dag driver han Björns Tomt & Trädgård och verkar huvudsakligen i södra Stockholm.


– Jag har både företag, privatpersoner och brf: er som kunder, säger Björn.  


Han utför det mesta inom trädgård - underhåll, nyanläggning, rådgivning och planering. 


– I underhållstjänsterna ingår bland annat beskärning, gräsklippning och vårstädning, berättar Björn. 


Särskilt uppskattar han att arbeta med privatpersoner i planeringen av deras trädgårdar. Ett gott samarbete är absolut nödvändigt för ett lyckat slutresultat. 


– Grundläggande är att ta reda på vad familjerna vill använda sin trädgård till. Vill de odla, ha en plats att koppla av på eller fokuserar de på det estetiska, förklarar Björn. 


Ofta får han i uppdrag att skapa lättskötta trädgårdar.


173025 BTT2


– Människor i dag är tillräckligt stressade utan att behöva lägga ner tid på trädgårdsarbete och jag skapar ytor som är både vackra och lättskötta, säger Björn.  


Villaentréer och uppfarter har blivit något av en specialitet. 


– En välskött och bra planerad entré är oerhört viktigt för totalintrycket, menar han.


Ytterligare en specialitet är stensättning och Björn hjälper till att välja rätt sten för rätt plats. Funktion är lika viktigt som utseende. 


– Utbudet av sten är enormt och det är ofta svårt för en lekman att välja rätt. Därför erbjuder jag gärna min hjälp, avslutar Björn. 

Läs mer...

2017-09-18 15:00

175093 K1

Zonterapi för hela kroppen

Artikel Reflexologi är en djupgående och holistisk behandlingsmetod som utvecklats ur den klassiska zonterapin för fötterna. Intresset för behandlingen ökar och behovet av fler reflexologer är stort. Kairon Reflexologiskola...
175019 NS1

Brobygge pågår!

Artikel Med hjälp av en rad strukturerade insatser samt en orubblig tro på alla elevers förmåga har Nygårdsskolan utvecklats till ett populärt skolval i Linköping. Satsningen på relationer, ökad lärartäthet och...

Faktaruta

  • Björns Tomt & Trädgård
  • E-post
  • Hemsida
  • Adress:
    Alunvägen 3
    141 34 Huddinge
  • Telefon: 0708-345 132
DSC_7374_webb_puff

Går mot strömmen

All vinst till välgörenhet – Godels unika affärsmodell skapar många frågetecken. 

DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

Träning_puff_webb

Kom i form – vid en sten

Fem enkla övningar för en finare figur.

Arkiv