173025 BTT3

Trädgård enligt dina önskemål

Trädgårdsmästare Björn Sahlén erbjuder trädgårdsrådgivning och anläggningstjänster med fokus på stensättning. För att uppnå bästa resultat arbetar Björn i nära samarbete med kunden.

Björn Sahléns har många decenniers erfarenhet av trädgård och anläggning. Redan som tonåring arbetade han extra på ett trädgårdsföretag och utbildade sig senare till trädgårdsmästare vid Säbyholms trädgårdsskola och universitetet i Alnarp. I dag driver han Björns Tomt & Trädgård och verkar huvudsakligen i södra Stockholm.


– Jag har både företag, privatpersoner och brf: er som kunder, säger Björn.  


Han utför det mesta inom trädgård - underhåll, nyanläggning, rådgivning och planering. 


– I underhållstjänsterna ingår bland annat beskärning, gräsklippning och vårstädning, berättar Björn. 


Särskilt uppskattar han att arbeta med privatpersoner i planeringen av deras trädgårdar. Ett gott samarbete är absolut nödvändigt för ett lyckat slutresultat. 


– Grundläggande är att ta reda på vad familjerna vill använda sin trädgård till. Vill de odla, ha en plats att koppla av på eller fokuserar de på det estetiska, förklarar Björn. 


Ofta får han i uppdrag att skapa lättskötta trädgårdar.


173025 BTT2


– Människor i dag är tillräckligt stressade utan att behöva lägga ner tid på trädgårdsarbete och jag skapar ytor som är både vackra och lättskötta, säger Björn.  


Villaentréer och uppfarter har blivit något av en specialitet. 


– En välskött och bra planerad entré är oerhört viktigt för totalintrycket, menar han.


Ytterligare en specialitet är stensättning och Björn hjälper till att välja rätt sten för rätt plats. Funktion är lika viktigt som utseende. 


– Utbudet av sten är enormt och det är ofta svårt för en lekman att välja rätt. Därför erbjuder jag gärna min hjälp, avslutar Björn. 

Läs mer...

2017-09-18 15:00

184041 MD3

Hos Monicas Design tror man på Tomten

Artikel Mysigaste butiken i Gamla Stan. Monicas Design är den där butiken som vi, om vi får besökare från övriga landet eller allra helst utlandet, känner oss stolta att få ta med våra gäster till. Butiken är...
184047 C3

Hur mår ditt vätskesystem?

Artikel ”Vi brukar skämtsamt säga att vi tar ”hälsokontroll” på ditt kyl-, värme- och energiåtervinningssystem”, säger Branko Kuljic, VD för Chemiclean Systems AB. ”Sedan gör vi en vätskeanalys och ser vilka åtgärder...

Faktaruta

  • Björns Tomt & Trädgård
  • E-post
  • Hemsida
  • Adress:
    Alunvägen 3
    141 34 Huddinge
  • Telefon: 0708-345 132
Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

____Sandra4_SV

Sandra vann kampen mot cancern

Nu vill hon stötta andra

__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Arkiv