182106 DH1

Där livsstilsbutiken möter handelsboden

På Dear Home i Örebro kan man finna blommor, kläder och inredningsartiklar. Här möter den moderna livsstilsbutiken den pittoreska handelsboden.

Eva Olsson har arbetat i butiker under större delen av sitt yrkesliv, mestadels med presentartiklar och liknande. I juni 2017 öppnade hon en egen butik, Dear Home, som är centralt belägen på Drottninggatan i Örebro. Här kan man hitta blommor, kläder och inredningsartiklar. Dear Home är inte en renodlad inredningsbutik, utan mer en modern livsstilsbutik. Samtidigt har Eva inrett för att ge affären en mysig och hemtrevlig känsla.


– Jag vill hålla det åt den lite mer lantliga stilen, så att man nästan får en handelsbod-känsla när man kommer in, säger hon.


182106 DH2


Kläderna man finner på Dear Home är av märkena Culture och Saint Tropez, som är danska märken. Krukväxterna är inköpta i Kumla medan snittblommorna, som säljs i bunches, kommer från Uppsala. När det kommer till inredningsartiklar har Eva valt att inte köpa in så mycket märken, vilket gör att Dear Home kan hålla nere sina priser.


– Jag vill hålla ett hyfsat pris. Man ska kunna hitta nånting här även om man har en liten plånbok, säger Eva.


Under sitt första år har Eva försökt hitta den där perfekta sammangjutningen av den moderna livsstilsbutiken och den hemtrevliga handelsboden. Hennes framtidsplaner går i samma spår. Hon går i tankar på att komplettera sina textilier med plädar, kuddfodral och kökshanddukar samtidigt som hon har planer på att skaffa en webshop för Dear Home.


– Vi ska bli större. Då måste vi finnas på nätet också, säger hon.

Läs mer...

2018-04-18 10:45

183077 AC1(1)

Affärscoachen – Vi lyfter ditt resultat

Artikel ”Vi är etablerade och utmanar er – det ger resultat på halva tiden". Vi samtalar med Henrik Linder, VD på Affärscoachen och han svarar på frågan: ”Varför ska vi anlita er?”
183055 F1

Freska Sweden AB – våra anställda är våra stjärnor

Artikel Freska Sweden AB är ett nytillskott på den svenska marknaden inom städbranschen. Företaget grundades i Finland och finns även i Norge.

Faktaruta

Welcome Webb3

Welcome App

Digitaliserad integration

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

 _Bild 15

Persisk Mat

Följ med på vägen till det persiska köket

Arkiv