182106 DH1

Där livsstilsbutiken möter handelsboden

På Dear Home i Örebro kan man finna blommor, kläder och inredningsartiklar. Här möter den moderna livsstilsbutiken den pittoreska handelsboden.

Eva Olsson har arbetat i butiker under större delen av sitt yrkesliv, mestadels med presentartiklar och liknande. I juni 2017 öppnade hon en egen butik, Dear Home, som är centralt belägen på Drottninggatan i Örebro. Här kan man hitta blommor, kläder och inredningsartiklar. Dear Home är inte en renodlad inredningsbutik, utan mer en modern livsstilsbutik. Samtidigt har Eva inrett för att ge affären en mysig och hemtrevlig känsla.


– Jag vill hålla det åt den lite mer lantliga stilen, så att man nästan får en handelsbod-känsla när man kommer in, säger hon.


182106 DH2


Kläderna man finner på Dear Home är av märkena Culture och Saint Tropez, som är danska märken. Krukväxterna är inköpta i Kumla medan snittblommorna, som säljs i bunches, kommer från Uppsala. När det kommer till inredningsartiklar har Eva valt att inte köpa in så mycket märken, vilket gör att Dear Home kan hålla nere sina priser.


– Jag vill hålla ett hyfsat pris. Man ska kunna hitta nånting här även om man har en liten plånbok, säger Eva.


Under sitt första år har Eva försökt hitta den där perfekta sammangjutningen av den moderna livsstilsbutiken och den hemtrevliga handelsboden. Hennes framtidsplaner går i samma spår. Hon går i tankar på att komplettera sina textilier med plädar, kuddfodral och kökshanddukar samtidigt som hon har planer på att skaffa en webshop för Dear Home.


– Vi ska bli större. Då måste vi finnas på nätet också, säger hon.

Läs mer...

2018-04-18 10:45

184047 C3

Hur mår ditt vätskesystem?

Artikel ”Vi brukar skämtsamt säga att vi tar ”hälsokontroll” på ditt kyl-, värme- och energiåtervinningssystem”, säger Branko Kuljic, VD för Chemiclean Systems AB. ”Sedan gör vi en vätskeanalys och ser vilka åtgärder...
184068 H1

Är du en el-slösa?

Artikel När gjorde du en energiöversyn senast? Ta reda på ditt energisystems brister och förbättringspotential. Spar pengar och värna om miljön!

Faktaruta

__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

_Anette2

Stockholms affärsänglar

Investerar i unga, innovativa företag

Marre1_webb

Mästerfrisören Marre

Har aldrig en dålig dag

Arkiv