174038 E2

Elektriker med visioner

ENVICO Elpartner erbjuder experttjänster inom elinstallationer, projektering, konstruktion och programmering i Skellefteå med omnejd. Den samlade kunskapen i det lilla tvåmanna företaget är imponerande bred. Man tar sig tar an alla uppdrag med kompetens och känsla för service.

ENVICO Elpartner ägs och drivs av Johan Hellström och Magnus Berglund. Trots att de endast varit igång i några månader har de redan skaffat sig en stabil kundbas. Något som säkerligen beror på de två elektrikernas erfarenhet av yrkets flest förekommande arbetsuppgifter.  


De två kompanjonerna kallar sig för mångsysslare inom el. 


– Utöver traditionella elinstallationer har Magnus arbetat med arbetsledning, konstruktion, driftsättning och programmering. Själv har jag många års erfarenhet av arbete som serviceelektriker, projektledare och mycket mer, säger Johan.  


De riktar sig till både privat- och företagskunder men specialiteten finns inom industrin och det är också i samarbete med tillverkningsföretag de helst arbetar. 


174038 E3


– Vi erbjuder ett helhetskoncept där vi gör allt från idé till driftsättning, säger Magnus och tillägger att de naturligtvis även tar sig an mindre jobb. 


De brinner för produktutveckling och för att hitta nya, skräddarsydda lösningar. Maskintekniska möjligheter, industriella processer och lösningar inom fastighetsinstallation är expertområden.


– Det var bland annat för att få möjlighet att arbeta med sådana projekt som vi valde att starta eget, förklarar Johan. 

Ytterligare en faktor var för att de längtade efter variation.


– Eftersom vår kompetens är så komplett känns det värdefullt att få använda den, tillägger Magnus. En omöjlighet som anställd.


Trots den allt ökande kundkretsen välkomnar de både företag och privatpersoner att höra av sig. 

– Vi har ju startat eget för att få arbeta, säger Johan och Magnus i en mun. 


De är stolta över sitt yrkeskunnande och skulle aldrig få för sig att tumma på kvaliteten på deras arbeten. De företag som inte håller vad de lovar blir inte långvariga, anser de. Branschen är konkurrensutsatt och att kunden är nöjd är viktigast i alla lägen. 


– Jag talar för både mig och Magnus när jag säger att vi skulle skämmas över att lämna ifrån oss något vi inte är stolta över, säger Johan avslutningsvis. 

Läs mer...

2017-09-05 09:30

181041 KF1

Kola och fudge – tillverkade med extra mycket kärlek

Artikel Kolafabriken i Bräkne-Hoby är Sveriges första tillverkare av fudge – härligt mjuka och i många smaker. Det som för Pia Jaarnek och hennes make började som en hobby mynnade senare ut i ett eget recept på...
181050 LS1

Vem sköter ekonomin på ditt bolag?

Artikel LM Ekonomi fick 2017 ett tackbrev från Näringsdepartementet för sin insats inom mentorskap. Företaget hjälper små liksom medelstora företag med allt ifrån ekonomisk rådgivning till bokslut och lägger stor...

Faktaruta

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

 _Bild 15

Persisk Mat

Följ med på vägen till det persiska köket

____Sandra4_SV

Sandra vann kampen mot cancern

Nu vill hon stötta andra

Arkiv