174038 E2

Elektriker med visioner

ENVICO Elpartner erbjuder experttjänster inom elinstallationer, projektering, konstruktion och programmering i Skellefteå med omnejd. Den samlade kunskapen i det lilla tvåmanna företaget är imponerande bred. Man tar sig tar an alla uppdrag med kompetens och känsla för service.

ENVICO Elpartner ägs och drivs av Johan Hellström och Magnus Berglund. Trots att de endast varit igång i några månader har de redan skaffat sig en stabil kundbas. Något som säkerligen beror på de två elektrikernas erfarenhet av yrkets flest förekommande arbetsuppgifter.  


De två kompanjonerna kallar sig för mångsysslare inom el. 


– Utöver traditionella elinstallationer har Magnus arbetat med arbetsledning, konstruktion, driftsättning och programmering. Själv har jag många års erfarenhet av arbete som serviceelektriker, projektledare och mycket mer, säger Johan.  


De riktar sig till både privat- och företagskunder men specialiteten finns inom industrin och det är också i samarbete med tillverkningsföretag de helst arbetar. 


174038 E3


– Vi erbjuder ett helhetskoncept där vi gör allt från idé till driftsättning, säger Magnus och tillägger att de naturligtvis även tar sig an mindre jobb. 


De brinner för produktutveckling och för att hitta nya, skräddarsydda lösningar. Maskintekniska möjligheter, industriella processer och lösningar inom fastighetsinstallation är expertområden.


– Det var bland annat för att få möjlighet att arbeta med sådana projekt som vi valde att starta eget, förklarar Johan. 

Ytterligare en faktor var för att de längtade efter variation.


– Eftersom vår kompetens är så komplett känns det värdefullt att få använda den, tillägger Magnus. En omöjlighet som anställd.


Trots den allt ökande kundkretsen välkomnar de både företag och privatpersoner att höra av sig. 

– Vi har ju startat eget för att få arbeta, säger Johan och Magnus i en mun. 


De är stolta över sitt yrkeskunnande och skulle aldrig få för sig att tumma på kvaliteten på deras arbeten. De företag som inte håller vad de lovar blir inte långvariga, anser de. Branschen är konkurrensutsatt och att kunden är nöjd är viktigast i alla lägen. 


– Jag talar för både mig och Magnus när jag säger att vi skulle skämmas över att lämna ifrån oss något vi inte är stolta över, säger Johan avslutningsvis. 

Läs mer...

2017-09-05 09:30

176065 P3

Smink som är vårdande för huden

Artikel Letar du efter smink av hög kvalitet, gjort på naturliga ingredienser och är vårdande för huden? Välj då Palina - ett av de största professionella sminkmärkena i Sverige.
176021 ET3

Tidlös design som håller

Artikel Ett personligt och harmoniskt inrett hem där du kan återhämta dig från samhällets allt hårdare krav på prestation och tillgänglighet är oerhört viktigt för ditt välmående. Familjen Kamperhaug som driver...

Faktaruta

DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

Träning_puff_webb

Kom i form – vid en sten

Fem enkla övningar för en finare figur.

DSC_7374_webb_puff

Går mot strömmen

All vinst till välgörenhet – Godels unika affärsmodell skapar många frågetecken. 

Arkiv