184011 EG1

Vi gör ditt hem smartare och säkrare

Smarta hem, det som tidigare sågs som väldigt tekniskt avancerat har idag blivit mer efterfrågat och också tillgängligt. Elbolagsgruppen är breda inom el, teknik och säkerhet med specialkompetens inom Smarta hem-tekniker, och guidar sina kunder i möjligheterna. Det finns olika nivåer av lösningar, och prisklasser, för fjärrstyrning och automatisering av ditt hem.

­ ­– Mycket i hemmet idag kan styras via appar. Du kommer hem - larmar av, tänder lampan, sätter på kaffebryggaren eller startar gräsklipparen, till exempel. Vi kan knyta ihop alla dessa enheter i ett system. Det är vi duktiga på, förklarar Stefan Larsson, VD för Elbolagsgruppen.


Elbolagsgruppen Sweden AB startade 2006 under namnet Antenn & Teleteknik AB. Genom åren har företaget växt starkt genom ett flertal förvärv och idag är Elbolagsgruppen ett etablerat eltekniks-installationsföretag med cirka 135 anställda. Företaget anlitas av både privatpersoner och företag.


– Vi är ett entreprenad- och serviceföretag inom el och teknik i södra Sverige, med verksamhet i och runt Åhus, Kristianstad, Nybro, Vimmerby, Västervik, Färjestaden och Kalmar, säger Stefan. Jag vill säga att det vi gör är elteknikinstallation, då det innebär så mycket teknik att installera el. Vi har byggt upp verksamheten på en teknikgrund, eftersom vi har utbildning och kompetens inom både teknik och el. Vi installerar och optimerar tekniska installationer, samt underhåller, inom el: data/wifi, fiberinstallationer, TV, ljud, smarta hem-funktioner och säkerhetsinstallationer som inbrotts-, brand och utrymningslarm.


Stefan förklarar att utvecklingen i branschen är både snabb och spännande. Företagets gemensamma kompetens är mycket hög och viljan att fortbilda sig i nya tekniker stor.


– Det kan låta klyschigt, men det är ju så att vi har sådant fokus på det vi gör och vi har roligt. Vi är väldigt duktiga på att kommunicera samarbete. Vi har nöjda kunder. Jag är lyckligt lottad som ingår i ett så starkt team. Vår vision är att fortsätta växa men kanske i ett lugnare tempo än hittills.

Läs mer...

2018-08-13 14:00

185071 CS2

Med dörrarna till framtiden på vid gavel

Artikel Trygghet, lärande, språk och hälsa är begrepp som löper som en röd tråd genom allt arbete på Centralskolan i Märsta. Här proppar man sina elevers ryggsäckar fulla med kompetenser som de kommer att behöva...
185036 BS1

Språkutveckling och studiero i fokus

Artikel På Brunnaskolan i Hallunda-Norsborg finns en nytillträdd rektor sedan våren 2017, Helena Björshammar. Med en tydlig vision och starkt samarbete inom personalteamet utvecklar hon en verksamhet där förebyggande...

Faktaruta

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

Marre1_webb

Mästerfrisören Marre

Har aldrig en dålig dag

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

Arkiv