184011 EG1

Vi gör ditt hem smartare och säkrare

Smarta hem, det som tidigare sågs som väldigt tekniskt avancerat har idag blivit mer efterfrågat och också tillgängligt. Elbolagsgruppen är breda inom el, teknik och säkerhet med specialkompetens inom Smarta hem-tekniker, och guidar sina kunder i möjligheterna. Det finns olika nivåer av lösningar, och prisklasser, för fjärrstyrning och automatisering av ditt hem.

­ ­– Mycket i hemmet idag kan styras via appar. Du kommer hem - larmar av, tänder lampan, sätter på kaffebryggaren eller startar gräsklipparen, till exempel. Vi kan knyta ihop alla dessa enheter i ett system. Det är vi duktiga på, förklarar Stefan Larsson, VD för Elbolagsgruppen.


Elbolagsgruppen Sweden AB startade 2006 under namnet Antenn & Teleteknik AB. Genom åren har företaget växt starkt genom ett flertal förvärv och idag är Elbolagsgruppen ett etablerat eltekniks-installationsföretag med cirka 135 anställda. Företaget anlitas av både privatpersoner och företag.


– Vi är ett entreprenad- och serviceföretag inom el och teknik i södra Sverige, med verksamhet i och runt Åhus, Kristianstad, Nybro, Vimmerby, Västervik, Färjestaden och Kalmar, säger Stefan. Jag vill säga att det vi gör är elteknikinstallation, då det innebär så mycket teknik att installera el. Vi har byggt upp verksamheten på en teknikgrund, eftersom vi har utbildning och kompetens inom både teknik och el. Vi installerar och optimerar tekniska installationer, samt underhåller, inom el: data/wifi, fiberinstallationer, TV, ljud, smarta hem-funktioner och säkerhetsinstallationer som inbrotts-, brand och utrymningslarm.


Stefan förklarar att utvecklingen i branschen är både snabb och spännande. Företagets gemensamma kompetens är mycket hög och viljan att fortbilda sig i nya tekniker stor.


– Det kan låta klyschigt, men det är ju så att vi har sådant fokus på det vi gör och vi har roligt. Vi är väldigt duktiga på att kommunicera samarbete. Vi har nöjda kunder. Jag är lyckligt lottad som ingår i ett så starkt team. Vår vision är att fortsätta växa men kanske i ett lugnare tempo än hittills.

Läs mer...

2018-08-13 14:00

192035 DODO5

En uppstickare inom skönhet

Artikel Salong DoDo kickade igång verksamheten i Strömstad för sex år sedan. Tre lyxiga skönhetssalonger senare satsar David Samin på att växa.
192029 ÖTA1

Närproducerad hållbar inredning för alla.

Artikel En trivsam miljö ger ett ökat välmående. Vackra tapeter och tyger är en välgörande investering.

Faktaruta

_Jimmy1

Jimmy Schönning

Njutbart hemma!

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

Marre1_webb

Mästerfrisören Marre

Har aldrig en dålig dag

Arkiv