186057 ENF1

Skönhetssajterna Eleven och Nordicfeel – när vi två blir en

Pernilla Barkman är VD för den spännande sammanslagningen mellan skönhetssajterna Eleven och Nordicfeel: ”Båda varumärkena kommer att leva vidare som innan”.

– Kunderna inom respektive varumärke kommer att känna igen sig. Varumärkena kommer att leva vidare som innan. Vi kommer att få mer muskler i form av en större gemensam organisation vilket kommer att ge oss de allra bästa förutsättningarna att fortsätta erbjuda noga utvalda produkter inom våra olika segment samt ytterligare förstärka kundupplevelsen. Vi kommer att slå samman våra kompetenser för en fortsatt stadig utveckling, säger VD Pernilla Barkman.

 

Pernilla Barkman är tidigare VD för Eleven och sedan sommaren 2018 VD för den fusion som skett via sammanslagningen av Eleven och Nordicfeel. Två svenska skönhetsjättar inom E-handel.

 

Nordicfeel jobbar mot en lite större målgrupp och bredare sortiment. 


– Nordicfeel är skönhetens ICA där du som kund både kan hitta ditt dagliga sortiment och guldkanten i tillvaron, säger Pernilla. 


Den nya sajten lanserades under oktober 2018. Även Eleven lanserade sin nya sajt under våren 2019.

 

– Elevens sortiment går mer mot premium, säger Pernilla. Fokus är på hudvård och makeup för kvinnan som har en något ”urban livsstil”, som upplever att tid är en bristvara.


186057 ENF2

 

De nya sajterna är byggda utifrån att ge kunden absolut bästa möjliga kundupplevelse.

Här ska du som kund gå in för att inte enbart shoppa, utan också för att inspireras och utbildas. Företaget är auktoriserade återförsäljare och som konsument ges du en kvalitetssäkran i form av en tydlig innehållsförteckning för respektive produkt – en garanti på vad det är för ingredienser i produkterna. Trots att de båda varumärken inte arbetar utifrån att konkurrera med pris är de högt rankade på pris- och produktjämförelsetjänster på internet. Mycket tack vare den snabba leveransen och uppskattade kundservicen från utbildade makeupartister och skönhetsterapeuter.

 

– Vi använder oss även av en portal som testar nya produkter som kallas Superusers. Här ger testpersonerna av produkterna ärliga utvärderingar. De får inte betalt för att skriva bra, utan det är en objektiv panel. Vi har också vår Medlemsklubb som ger omdömen om produkterna. Vi tror väldigt mycket på den här tredimensionella återkopplingen.

 

Kunden är viktigast för de båda nu sammanlinkade skönhetssajterna och användarupplevelsen har tagits till nästa nivå för att möta kundernas ökade krav på tillgänglighet och service.

Läs mer...

2018-11-19 09:45

186066 AH1

Stark student- och företagshälsa

Artikel – Tidigare, och fortsatt, är vårt fokus studenters hälsa. Vi hjälper studenter vid Göteborgs Universitet och Chalmers att må bättre, säger Maria Ljungqvist, VD på Akademihälsan och Fysiken, i Göteborg....
186070 KAM2

Stöd för språkutveckling

Artikel KenArt Media producerar specialpedagogiska språkträningsprogram och appar, för barn, elever och vuxna med olika behov av stöd för språkutveckling.
Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

naim 4

Superdeisgnern Naim Josefi

Skapar magi.

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

Arkiv