O6PDY40

Anlita alltid en auktoriserad flyttfirma

Flyttlasset.se erbjuder kvalitetssäker flytt- och transporttjänst över hela Sverige. Att satsa på trygghet, prisvärda tjänster och hög service dygnet runt har på kort tid etablerat företaget, med huvudkontor i Umeå, som en kraft att räkna med på flyttmarknaden.

Företaget Flyttlasset.se grundades i februari 2014 av Jim Norlin från Umeå, en trygg och driftig kille som sedan länge närt en dröm om att driva eget. 


– Jag hade tidigare jobbat inom vården och kände att jag ville ha ett fysiskt och socialt arbete, och visste att jag skulle göra ett bra jobb inom flyttjänst, berättar Jim om hur han hamnade i just flytt- och transportbranschen. 


Utöver flyttjänst erbjuder företaget bland annat bud och transport av styckegods över hela Sverige samt flyttstäd med full städgaranti. Kunden kan välja antingen fast pris eller pris per timme. Att välja paketlösningar är alltid extra fördelaktigt. Tack vare möjligheten att göra rutavdrag rekommenderar Jim alltid människor att anlita en flyttfirma, för att göra arbetet själv lönar sig knappast nu för tiden, menar han. 


– Men det gäller att välja en firma med trafiktillstånd. Om du inte gör det är du helt oförsäkrad vilket kan få förödande ekonomiska konsekvenser, säger Jim med eftertryck. 


Ytterligare ett råd till konsumenter är att hyra eller köpa flyttkartonger från Flyttjänst.se.


– De kartonger vi använder är uppskattningsvis dubbelt så kraftiga i sin konstruktion jämfört med de vanligaste man köper i affärerna, förklarar Jim. 


Att hyra kartonger är dessutom den ekonomiskt mest fördelaktiga lösningen.

Att konkurrensen i branschen är hård är inget som bekommer Jim.


– Det är snarare något som motiverar mig till att bli ännu bättre. Om vi inte gör ett bra jobb överlever vi inte, så enkelt är det, säger han. 


Jim utstrålar lugn och stabilitet, och säger: 


– Jag litar fullständigt på mina medarbetare. De har samma inställning till service som jag. 


Flyttlasset.se är ett pålitligt företag som vuxit i jämn och stadig takt alltsedan start. För närvarande satsar Jim på att expandera genom att erbjuda en rad nya tjänster. Han kommer att anställa fler medarbetare och har köpt in en ny flyttbil som ska sättas i bruk i början av 2017. Städtjänsterna kommer att utökas och man har så smått börjat med uppköp av hela bohag. 


– Som det ser ut hittills är det realistiskt att sikta mot en fördubblad omsättning inom två år, säger Jim. 


Något som inte vore möjligt utan nöjda och trygga kunder.

Läs mer...

2017-02-14 16:00

184010PD6

Landskronas mysigaste butik

Artikel Ewa Påulander med personal hälsar dig välkommen till Påulander Design på ett av Landskronas allra bästa butikslägen, Järnvägsgatan 11. En livsstilsbutik med kläder, heminredning, godis och växter.
184043 NS3

Sverige skulle rocka dåligt utan Norje Sambruk

Artikel Två veckor innan Sweden Rock Festival sitter Johan Rosenlund, med kollegor, i traktorn för att turas om att finklippa gräset en sista gång innan hårdrockarna invaderar området. Campingen är då iordningställd...
Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

 _Bild 15

Persisk Mat

Följ med på vägen till det persiska köket

_Anette2

Stockholms affärsänglar

Investerar i unga, innovativa företag

Arkiv