184094 FB3184094 FB5

FRU BOHLIN – en One Stop Shop

FRU BOHLIN finns på Gästrikegatan 6 i Vasastan. Där huserar Anna Broström och Ulrika Karlgren som startade FRU BOHLIN – en komplett inredningsbyrå - en one stop shop!

Anna Broström är delägare och projektledare. Anna tar ansvar för försäljning, kontakt med kund och hantverkare  samt projektledning av hela renoveringen inklusive inköp och leveransplanering. Ulrika Karlgren är delägare och inredare. Den som designar, säkrar funktionalitet samt färgsätter och kan slå vilken hem- eller lokalägare som helst med häpnad. 


FRU BOHLIN grundades 2013. En inredningsbyrå som tar hand om hela ditt projekt från idé till allt står klart.


184094 FB1


– Du kan lämna in din nyckel och resa bort – och allt står klart när du kommer tillbaka, säger Anna. 


Varje uppdrag börjar med ett offertmöte där kundens önskemål om vad som ska göras och genomförande gås igenom. En offert presenteras. Accepteras offerten sker ett uppstartsmöte med en mycket djupgående intervju gällande önskemål om funktion och stil samt budget. Design- och inredningsarbetet tar sin start. Inredarens arbete presenteras i detalj och kunden får även en sammanställning som visar leverantör, antal, material och pris. 


FRU BOHLIN fortsätter sedan processen och tar fram byggofferter som sammanställs för dig att ta del av tillsammans med en projektledningsoffert. Som kund har du nu en tydlig och specificerad prisbild med ett totalpris. Arbetet påbörjas. Din projektledare är den enda kontakt du behöver ha rakt igenom hela projektet. När allt står klart görs en genomgång med projektledare, byggledare och kund för att se så allt är till belåtenhet.


– Vi tar hand om alla typer av projekt, alltifrån nya gardiner till ny planlösning, nytt kök, badrum eller färgsättning, säger Ulrika. Du väljer själv vilka moment du vill ha hjälp med.  


– För oss är nöjda kunder det allra viktigaste. Vi lägger vårt fokus på att se till att vi förstår kundens önskemål och där vi ges utrymme presenterar vi våra idéer för att få ett resultat som kanske är bättre än vad kunden någonsin kunnat tänka sig, berättar Anna. Vi ser till byggnadens ursprung, historia samt stil och binder stilmässigt ihop projektet till en harmoniserad helhet. Vi detaljplanerar och har den kompetens och erfarenhet samt de leverantörer som krävs för att effektivt genomföra ditt projekt. 


184094 FB4


Det krävs mycket "kavla upp ärmarna” och ett enormt ordningssinne, förklarar de båda som verkar trivas ypperligt med högt tempo. 


– Vi är lyhörda och tydliga! Vi presenterar konkreta förslag på detaljnivå, exempelvis en knopp vi valt utifrån luckans tjocklek. Vi planerar eluttag, väljer fogfärg, ser till att väggkulören i hallen passar bra till golvet i köket, köksluckorna och mattan i vardagsrummet. Vi gör det enkelt för dig som kund. Vi ser inte att det finns några begränsningar för vad vi kan hjälpa till med. Från idé till färdigt resultat där vi håller kunden i handen hela vägen. 


Vi undrar om de kan beskriva vad de ofta ser i våra svenska hem som får det att klia i fingrarna hos dem till att vilja förändra. 


– Generellt ser vi att folk är ”dåliga på gardiner” och ofta har man för små mattor och för stora möbler samt knuffar in allt in mot väggarna, ler Ulrika. Vi kan också uppleva färgsättningar som inte harmoniserar eller dåligt planerad belysning. Tar du in en inredare behöver du inte göra några misstag – du kan också pushas att ta steget ”lite längre”, våga och sedan inse att du inte bara blev nöjd – utan jättenöjd.

Läs mer...

2018-09-10 15:45

193048 IFMR1

Juridiskt stöd för medicinsk verksamhet

Artikel För att garantera god personal- och patientsäkerhet inom vård och omsorg behöver de lagar och regler som styr svensk sjukvård vara väl befästa i verksamheten. Institutet för Medicinsk Rätt AB erbjuder...
194011 KG1

Markoolis nötter på gelatomeny med SM-status

Artikel Det har kommit en ny glasskung till stan. Gelatokungen Kenny Mattsson har startat upp en gelateria för Stockholms gelatoälskare att ta till sina hjärtan – och vilka smaklökar är inte nyfikna på Markoolis...

  Faktaruta

  __MG_9672

  Från förort till finrum

  Bröderna Güven driver stans bästa krogar

  naim 4

  Superdeisgnern Naim Josefi

  Skapar magi.

  Cecilia5

  Cecilias Hed Malmström

  Sveriges första kvinna på sydpolen.

  Arkiv