175035 IP

Vi fyller varje krona med värde

InPeople har sin bas i Växjö men arbetar mot stora delar av Sverige. När ett företag har brist på arbetskraft rycker de ut och uppfyller behovet. Enligt Christoffer Petren handlar det dels om att se vad behovet är och om att själv kunna rekrytera.

Bemanningsföretagen har poppat upp som svampar ur jorden under de senaste åren, men det är inte alla som lyckas leverera vad de lovar. Därför är det intressant att titta närmare på InPeople som gått framåt sedan starten. Vi träffar Christoffer Petren som berättar om företaget.


– Vitsen är att alla ska vara vinnare när man gör affärer med InPeople. Den som rekryteras ska bli nöjd med utmaningen och de som söker arbetskraft ska känna att behovet är uppfyllt.


Det är inte så att allt inom bemanning handlar om kapital och att hitta billig arbetskraft till företag. Istället ligger fokus på att kunna rekrytera en person som ger bästa möjliga matchning och därmed valuta för pengarna. Det är det som Christoffer kallar för att fylla varje krona med värde.


– Vi rekryterar inom många olika branscher. Det är främst inom privat sektor som behovet finns och vår styrka är att vi lyckas rekrytera många sökande att välja mellan.


Det InPeople har gjort till en specialitet är så kallade ”in-time-lösningar”. Det kan till exempel vara en lastpall som kommer in en viss tid och då måste det vara en person på plats.


– Det här är något vi blivit specialiserade på och kan göra med stor säkerhet. Vi har en bra databas med personal som har varit med förr. Det ger bra matchningar, säger Christoffer.

Läs mer...

2017-10-05 09:45

webb1

Så löste tv- och fitnessprofilen problemet med sitt tunna hår 


Artikel Redan som liten hade Ako Rahim tunt hår. Som vuxen beslutade han sig därför för att hitta en lösning på problemet. – För mig har det aldrig handlat om komplex. Jag vill se bra ut, helt enkelt, säger tv-...
174067 AF1

Spännande läsning

Artikel anomaR Förlag grundades 2006 och drivs av författaren Ramona Fransson och maken Thommy Fransson. Den 26 oktober i år släpper Ramona ut Begynnelsen – den första delen ur hennes spännande trilogi ”Kriminalkommissarie...

Faktaruta

DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

Träning_puff_webb

Kom i form – vid en sten

Fem enkla övningar för en finare figur.

DSC_7374_webb_puff

Går mot strömmen

All vinst till välgörenhet – Godels unika affärsmodell skapar många frågetecken. 

Arkiv