175035 IP

Vi fyller varje krona med värde

InPeople har sin bas i Växjö men arbetar mot stora delar av Sverige. När ett företag har brist på arbetskraft rycker de ut och uppfyller behovet. Enligt Christoffer Petren handlar det dels om att se vad behovet är och om att själv kunna rekrytera.

Bemanningsföretagen har poppat upp som svampar ur jorden under de senaste åren, men det är inte alla som lyckas leverera vad de lovar. Därför är det intressant att titta närmare på InPeople som gått framåt sedan starten. Vi träffar Christoffer Petren som berättar om företaget.


– Vitsen är att alla ska vara vinnare när man gör affärer med InPeople. Den som rekryteras ska bli nöjd med utmaningen och de som söker arbetskraft ska känna att behovet är uppfyllt.


Det är inte så att allt inom bemanning handlar om kapital och att hitta billig arbetskraft till företag. Istället ligger fokus på att kunna rekrytera en person som ger bästa möjliga matchning och därmed valuta för pengarna. Det är det som Christoffer kallar för att fylla varje krona med värde.


– Vi rekryterar inom många olika branscher. Det är främst inom privat sektor som behovet finns och vår styrka är att vi lyckas rekrytera många sökande att välja mellan.


Det InPeople har gjort till en specialitet är så kallade ”in-time-lösningar”. Det kan till exempel vara en lastpall som kommer in en viss tid och då måste det vara en person på plats.


– Det här är något vi blivit specialiserade på och kan göra med stor säkerhet. Vi har en bra databas med personal som har varit med förr. Det ger bra matchningar, säger Christoffer.

Läs mer...

2017-10-05 09:45

184059 COS4

Microblading – tjänsten i topp hos c/o Skin

Artikel c/o Skin erbjuder resultatinriktade skönhetsbehandlingar och önskar att du lämnar salongen med en känsla av att du blivit väl omhändertagen, känt dig trygg med behandlingarna och att du får de resultat...
184076 JCS4

Ekologiska CombCut skär ogräs och kostnader

Artikel En jordbrukets actionhjälte, vass, slipad och ogräsets överman, ogräsbekämparen CombCut. Hållbar, eko och reko – och svensk.

Faktaruta

DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

 _Bild 15

Persisk Mat

Följ med på vägen till det persiska köket

Arkiv