175056 K1

Kommunikologcenter gör skillnad

Med en uppmärksamhet på att varje individ och varje situation är unik så bidrar Kommunikologcenter i Hammarby Sjöstad till utveckling hos individer och i organisationer.

De erbjuder bland annat ledarskapsprogram, coachutbildning samt utbildning inom Kommunikologi. Kommunikologi är ett kunskapsområde inom förändring och utvecklingsprocesser. 


– Att den kompetens som utbildning i Kommunikologi leder till är så flexibel och precis gör det möjligt för oss att ge varje människa det stöd och de verktyg som just denne behöver, förklarar Suss Björklund som är grundare och ägare av Kommunikologcenter. 


Hon beskriver centret som en plats och ett sammanhang där människor kan känna sig sedda och trygga. Oavsett om du är på centret för att träna med din personligare tränare, om du är deltagare på en utbildning eller om du sitter i loungen och väntar på din coach så vill vi att du ska trivas.


175056 K2


Kommunikologerna som arbetar på centret har olika bakgrund och yrkeskompetens.  Här finns bland annat systemiska coacher, hälsopedagog, massör, personligare tränare och redovisningskonsulter. 


– För många människor mår dåligt i dag och det både vill och kan vi vara med och ändra på, säger Suss. 


Centret är ljust och harmoniskt inrett med små samtalsrum, umgängesytor, en stor utbildningssal och ett rörelserum för yoga och rörelseträning. 


– Min drivkraft är dels att få vara med och bidra till att människor mår bra och dels att kommunikologin som kunskapsområde ska bli mer känt, säger Suss. 


Det vi erbjuder hos oss ger mening för de allra flesta. Det spelar ingen roll vem du är eller vad du arbetar med, säger Suss och avslutar med att hälsa den som är nyfiken på att veta mer om vad vi gör varmt välkommen att höra av sig.

Läs mer...

2017-10-02 10:30

184050 MPG7

I Roslagens famn

Artikel Mats Persgården på Väddö är en historisk Roslagsgård med anor från 1600-talet. Gården, som är belägen mitt i idyllisk bymiljö, drivs idag som året runt-öppen Bed & Breakfast av paret Josefine och Marcus Wallén.
184015 ALV1

Rent vatten – ditt ansvar

Artikel Actibloc är ett mini-reningsverk för enskilda avlopp, exempelvis för husägare eller fritidshusägare som inte har tillgång till kommunalt vattnet. Reningsverket kan installeras hos alla som har egen borrad...

Faktaruta

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

Welcome Webb3

Welcome App

Digitaliserad integration

Arkiv