175056 K1

Kommunikologcenter gör skillnad

Med en uppmärksamhet på att varje individ och varje situation är unik så bidrar Kommunikologcenter i Hammarby Sjöstad till utveckling hos individer och i organisationer.

De erbjuder bland annat ledarskapsprogram, coachutbildning samt utbildning inom Kommunikologi. Kommunikologi är ett kunskapsområde inom förändring och utvecklingsprocesser. 


– Att den kompetens som utbildning i Kommunikologi leder till är så flexibel och precis gör det möjligt för oss att ge varje människa det stöd och de verktyg som just denne behöver, förklarar Suss Björklund som är grundare och ägare av Kommunikologcenter. 


Hon beskriver centret som en plats och ett sammanhang där människor kan känna sig sedda och trygga. Oavsett om du är på centret för att träna med din personligare tränare, om du är deltagare på en utbildning eller om du sitter i loungen och väntar på din coach så vill vi att du ska trivas.


175056 K2


Kommunikologerna som arbetar på centret har olika bakgrund och yrkeskompetens.  Här finns bland annat systemiska coacher, hälsopedagog, massör, personligare tränare och redovisningskonsulter. 


– För många människor mår dåligt i dag och det både vill och kan vi vara med och ändra på, säger Suss. 


Centret är ljust och harmoniskt inrett med små samtalsrum, umgängesytor, en stor utbildningssal och ett rörelserum för yoga och rörelseträning. 


– Min drivkraft är dels att få vara med och bidra till att människor mår bra och dels att kommunikologin som kunskapsområde ska bli mer känt, säger Suss. 


Det vi erbjuder hos oss ger mening för de allra flesta. Det spelar ingen roll vem du är eller vad du arbetar med, säger Suss och avslutar med att hälsa den som är nyfiken på att veta mer om vad vi gör varmt välkommen att höra av sig.

Läs mer...

2017-10-02 10:30

176027 GMB4

Ung företagsamhet inom byggbranschen

Artikel På företaget GMB Stockholmsschakt träffar vi Sebastian som trots sin unga ålder har lång erfarenhet av byggbranschen. Tidigt bestämde han sig för att bygga upp ett ledande företag med de bästa anställda....
176026 UU1

Integration i och för samhället

Artikel Ungas utopi i Järfälla bedriver ett stödboende för ensamkommande pojkar med ett starkt fokus på integration.

Faktaruta

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

Marre1_webb

Mästerfrisören Marre

Har aldrig en dålig dag

DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

Arkiv