175056 K1

Kommunikologcenter gör skillnad

Med en uppmärksamhet på att varje individ och varje situation är unik så bidrar Kommunikologcenter i Hammarby Sjöstad till utveckling hos individer och i organisationer.

De erbjuder bland annat ledarskapsprogram, coachutbildning samt utbildning inom Kommunikologi. Kommunikologi är ett kunskapsområde inom förändring och utvecklingsprocesser. 


– Att den kompetens som utbildning i Kommunikologi leder till är så flexibel och precis gör det möjligt för oss att ge varje människa det stöd och de verktyg som just denne behöver, förklarar Suss Björklund som är grundare och ägare av Kommunikologcenter. 


Hon beskriver centret som en plats och ett sammanhang där människor kan känna sig sedda och trygga. Oavsett om du är på centret för att träna med din personligare tränare, om du är deltagare på en utbildning eller om du sitter i loungen och väntar på din coach så vill vi att du ska trivas.


175056 K2


Kommunikologerna som arbetar på centret har olika bakgrund och yrkeskompetens.  Här finns bland annat systemiska coacher, hälsopedagog, massör, personligare tränare och redovisningskonsulter. 


– För många människor mår dåligt i dag och det både vill och kan vi vara med och ändra på, säger Suss. 


Centret är ljust och harmoniskt inrett med små samtalsrum, umgängesytor, en stor utbildningssal och ett rörelserum för yoga och rörelseträning. 


– Min drivkraft är dels att få vara med och bidra till att människor mår bra och dels att kommunikologin som kunskapsområde ska bli mer känt, säger Suss. 


Det vi erbjuder hos oss ger mening för de allra flesta. Det spelar ingen roll vem du är eller vad du arbetar med, säger Suss och avslutar med att hälsa den som är nyfiken på att veta mer om vad vi gör varmt välkommen att höra av sig.

Läs mer...

2017-10-02 10:30

182044 BC1

Klädbutiken som ger dig ett leende på läpparna

Artikel Något som en gång i tiden började som en klädbutik i en källare förvandlades till en mötesplats för alla. Idag hittar man Boston Clothing i en inbjudande lokal mitt i Vimmerby och de slutar aldrig att...
182076 KK1

Länken mellan arbetsgivare och arbetssökande

Artikel Karriärkonsulten arbetar med att hjälpa arbetssökande ut i arbetslivet. De passionerade handledarna har en nära relation till arbetsgivare som de agerar rekryterare för – kostnadsfritt.

Faktaruta

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

____Sandra4_SV

Sandra vann kampen mot cancern

Nu vill hon stötta andra

Arkiv