175056 K1

Kommunikologcenter gör skillnad

Med en uppmärksamhet på att varje individ och varje situation är unik så bidrar Kommunikologcenter i Hammarby Sjöstad till utveckling hos individer och i organisationer.

De erbjuder bland annat ledarskapsprogram, coachutbildning samt utbildning inom Kommunikologi. Kommunikologi är ett kunskapsområde inom förändring och utvecklingsprocesser. 


– Att den kompetens som utbildning i Kommunikologi leder till är så flexibel och precis gör det möjligt för oss att ge varje människa det stöd och de verktyg som just denne behöver, förklarar Suss Björklund som är grundare och ägare av Kommunikologcenter. 


Hon beskriver centret som en plats och ett sammanhang där människor kan känna sig sedda och trygga. Oavsett om du är på centret för att träna med din personligare tränare, om du är deltagare på en utbildning eller om du sitter i loungen och väntar på din coach så vill vi att du ska trivas.


175056 K2


Kommunikologerna som arbetar på centret har olika bakgrund och yrkeskompetens.  Här finns bland annat systemiska coacher, hälsopedagog, massör, personligare tränare och redovisningskonsulter. 


– För många människor mår dåligt i dag och det både vill och kan vi vara med och ändra på, säger Suss. 


Centret är ljust och harmoniskt inrett med små samtalsrum, umgängesytor, en stor utbildningssal och ett rörelserum för yoga och rörelseträning. 


– Min drivkraft är dels att få vara med och bidra till att människor mår bra och dels att kommunikologin som kunskapsområde ska bli mer känt, säger Suss. 


Det vi erbjuder hos oss ger mening för de allra flesta. Det spelar ingen roll vem du är eller vad du arbetar med, säger Suss och avslutar med att hälsa den som är nyfiken på att veta mer om vad vi gör varmt välkommen att höra av sig.

Läs mer...

2017-10-02 10:30

webb1

Så löste tv- och fitnessprofilen problemet med sitt tunna hår 


Artikel Redan som liten hade Ako Rahim tunt hår. Som vuxen beslutade han sig därför för att hitta en lösning på problemet. – För mig har det aldrig handlat om komplex. Jag vill se bra ut, helt enkelt, säger tv-...
174067 AF1

Spännande läsning

Artikel anomaR Förlag grundades 2006 och drivs av författaren Ramona Fransson och maken Thommy Fransson. Den 26 oktober i år släpper Ramona ut Begynnelsen – den första delen ur hennes spännande trilogi ”Kriminalkommissarie...

Faktaruta

Träning_puff_webb

Kom i form – vid en sten

Fem enkla övningar för en finare figur.

DSC_7374_webb_puff

Går mot strömmen

All vinst till välgörenhet – Godels unika affärsmodell skapar många frågetecken. 

DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

Arkiv