172093 LT5172093 LT3

Dina drömmars trädgård finns inom räckhåll

Lina Lindberg från Linas trädgårdsdesign hjälper dig att förverkliga dina drömmars trädgård. Med fokus på att skapa en trädgård som passar just din personlighet erbjuder hon allt från skisser, konsultation till anläggning och plantering.

Lina Lindberg har en bakgrund som ekonom ochprojektledare. Efter en kurs i coachande ledarskap

och personlig utveckling bestämde hon sig för att satsa på en karriär som trädgårdsdesigner.


– Min dröm om att arbeta med trädgårdar föddes när vi för många år sedan flyttade in i vårt hus med en fantastisk trädgård, berättar Lina.


Hon upptäckte då vilken glädje och ro som trädgårdarbete kan ge. Att arbeta tillsammans med människor och få vara med och skapa deras drömträdgård är en ynnest, tycker Lina.


172093 LT4


– I mitt arbete utgår jag främst från mina kunders personlighet men trädgården ska också harmonisera med huset och hårdytor och växter väljas med omsorg. Det är viktigt att växter och material smälter in på platsen, säger hon.


Är man intresserad kan man välja att boka en konsultation baserad på en två timmar lång rundtur i trädgården tillsammans med Lina. Eller så vill man ha en skiss och då träffas man på plats och Lina genomför en intervju. 


Därefter skräddarsys skissen efter kundens önskemål. Vill man sedan genomföra det kan man få totalentreprenad. 

Lina har gott samarbete med flera anläggare och trädgårdsmästare. 


Det kan vara en god investering med en skiss eller konsultation istället för att åka till en handelsträdgård och handla dyra växter som man inte vet om de kommer att trivas eller inte. En trädgård signerad Lina Lindberg får inte se för designad ut.


– Det ska se ut som om den alltid har funnits där. Enligt denna ambition gäller det att välja rätt material.


172093 LT1


Natursten brukar vara ett säker kort. Vår inhemska sten smälter naturligt in i vår natur och passar den nordiska färgskalan, förklarar Lina. Växthus har en alldeles särskild plats i Linas hjärta och hon erbjuder endast noga utvalda modeller av högsta kvalitet. 


– Växthus är i dag inte främst en plats för odling utan används ofta som ett lusthus där man kan sitta och njuta långt in på hösten, förklarar hon. 


Även när det gäller växthus är hennes högsta prioritet att hitta det alternativ som passar den enskilde kunden. Linas Trädgårdsdesign har mycket gott rykte och uppdragen står på kö. Företaget tar sig an både privata trädgårdar och innergårdar. De skapar även funktionella och estetiska grönområden åt bostadsrättsföreningar och företag.


– Ta kontakt med mig i god tid, råder Lina

Läs mer...

2017-10-03 10:45

184038 EF2

Ett gott räkenskapsår och ett gott skratt

Artikel Många av er hårt arbetande företagare jobbar både mer och snabbare än vad ni hinner fakturera. För er finns Ekonomitjänst Futura AB i Huskvarna som vet att med ett gott skratt förklara: ”Det blir problem...
184016 AV1

Aiverts Värme – håller trycket uppe

Artikel Trådarna om felsökning och egenservice av expansionskärl är frekventa på öppna forum på internet. Många som inte kan själva vill lösa sina problem med hjälp av andra som måhända inte heller riktigt kan...

  Faktaruta

  Marre1_webb

  Mästerfrisören Marre

  Har aldrig en dålig dag

  ____Sandra4_SV

  Sandra vann kampen mot cancern

  Nu vill hon stötta andra

   _Bild 15

  Persisk Mat

  Följ med på vägen till det persiska köket

  Arkiv