183056 M4183056 M3

En italiensk krog med ambition

Två tidigare konsultande köksmästare som trivs ihop har tagit över Restaurang Massimo i Växjö. Här kan du uppleva deras tolkning av Italien.

– Vi har Italien som ledord, säger Magnus Fredriksson. Vi jobbar uteslutande med italienska ostar, chark och viner. Även då vi använder svenska råvaror ger vi dem en italiensk touch. 


Magnus och Martin Hultenheim har ett långt branschförflutet tillsammans. Två konsultande köksmästare som började arbeta tillsammans i Stockholm 2006. De har hängt ihop sedan dess. Bott ihop och rest ihop. Även utomlands. Duons styrka är att båda är kockar och trivs tillsammans. 2015 drev de Massimos kök och i november 2016 tog de över restaurangen. 


183056 M1


– Vi serverar lunch 11.30 - 14.00, en bred meny med Dagens Rätt samt Veckans Pasta, Vecka Pizza och alltid ett vegetariskt alternativ. Vi satsar på bordsplacering och bordsservering, säger Martin. Vår önskan är att ni ska sitta längre, äta godare och dricka godare – även på lunchen. Kvällsmenyn serveras mellan 17.00 – 22.00 måndag till torsdag, med en förlängd timme fredag kväll. Lördag är det öppet mellan 12.00 – 23.00. 


Magnus förklarar att även om menyn är italiensk är den inte inte alltid strikt traditionell. Varje gång vi byter eller förändrar något ska det bli till något bättre. Det är vår ambition, förklarar han. Vi jobbar också med kontinuerliga kvalitetskontroller av våra råvaror, menyer samt vår service.  Vi vill stå för det vi levererar. Företaget är under expansion och i dagsläget söker vi en erfaren kock. Vi söker dig vars profil stämmer in i vår filosofi att passionerat ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. En kreativ människa som vill vara med att utveckla vår restaurang.


183056 M2


– Vi är här för att stanna. Det säger vi med ödmjukhet. Vi utvecklar konstant våra rätter och menyer och vill kunna erbjuda olika prisnivåer och satsar på både på vår pizza-meny och à la carte. Vi har många stammisar men välkomnar givetvis alltid nya gäster. Kom för att njuta av vår italienska meny och känn på vår avslappnade och familjära stämning, säger Martin, alla är välkomna, och Magnus sammanfattar enkelt;

– Ät och njut!  

Läs mer...

2018-05-08 11:00

184076 JCS4

Ekologiska CombCut skär ogräs och kostnader

Artikel En jordbrukets actionhjälte, vass, slipad och ogräsets överman, ogräsbekämparen CombCut. Hållbar, eko och reko – och svensk.
184059 COS4

Microblading – tjänsten i topp hos c/o Skin

Artikel c/o Skin erbjuder resultatinriktade skönhetsbehandlingar och önskar att du lämnar salongen med en känsla av att du blivit väl omhändertagen, känt dig trygg med behandlingarna och att du får de resultat...

    Faktaruta

    Welcome Webb3

    Welcome App

    Digitaliserad integration

    __ProgrammeraMera2016KarinNygards2

    Digitalisera skolan

    Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

    _Skincity-pressbild

    Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

    Professionell hudvård online

    Arkiv