174045 NF1

NordicFeel - ledande inom skönhet i norden

NordicFeel är en ledare på den nordiska marknaden för skönhetsprodukter på nätet. På den inspirerande hemsidan kan du välja mellan tusentals olika produkter från hela världen. Alla noga utvalda för att behaga kundernas alla olika önskemål och behov.

Det är svårt att föreställa sig att NordicFeel startade som ett enmansföretag för bara drygt tio år sedan. Då som en av landets tidigaste butiker för e-handel inom skönhet. Trots en hårt konkurrensutsatt marknad har NordicFeel sedan dess vuxit i nästan lavinartad takt. 


– I dag har vi ett varulager bestående av 16 500 produkter inom kategorierna hår, hud, make-up och doft, säger VD Tobias Matsson. 


Ett sortiment som konstant växer. Gemensamt för de flesta av varorna är att det är svårt och ibland omöjligt att hitta dem i den traditionella handeln. 


– Vårt utbud kommer från både de största internationella mode- och skönhetshusen och från små svenska hantverksmässiga producenter av ekologiska produkter, berättar Tobias. 


För att garantera snabba och säkra leveranser har man utvecklat ett av Sveriges bästa logistiksystem för e-handel. På NordicFeels lager arbetar ett dedikerat team för att se till att varje kund blir hundra procent nöjd med sitt inköp.


Av det stora lagret på ett antal tusen kvadratmeter består endast 1 kvadratmeter av returnerade produkter. Tobias menar att dessa produkter inte nödvändigtvis är returer utan varor som kunderna av okänd anledning inte hämtat ut.


NordicFeel levererar till kunder i hela Sverige. Många återkommer och andelen konsumenter från övriga Norden ökar. Att antalet nöjda kunder är så högt beror, enligt Tobias, till stor del på företagets gedigna intresse inom skönhet, noggrannhet och skickliga personal. 


– Personalen är den viktigaste nyckeln till vår framgång, betonar han. 


NordicFeels enda fysiska butik hittas i Växjö. Här arbetar ett drivet team av hudvårdsterapeuter, frisörer och stylister. 

– Butiken är väldigt populär och den är en av många faktorer som gör att NordicFeel inte bara bibehåller utan också stärker den framstående position vi har på marknaden. 


Ytterligare framgångsfaktorer är den entreprenörs- och framåtanda som präglat NordicFeel sedan start. Man är känd för att ha introducerat ett par av världens största varumärken på den svenska marknaden och man har alltid blicken riktad framåt.


– Är man nyfiken på att testa nytt är det till NordicFeel man ska vända sig, avslutar Tobias.

Läs mer...

2017-10-02 09:30

176076 SD1

Nöjda patienter i hela Skåne

Artikel Nöjda patienter ger fler patienter. Steea Dent är en tandklinik i Åstorp som är måna om sitt rykte och har korta väntetider.
176073 AS1

Boendestöd för alla behov

Artikel Aros Stödgrupp AB erbjuder ett boendestöd med 100% kvalitet. Företaget utmärker sig genom att värna om kundernas integritet och erbjuder boendestödjare som både har bred erfarenhet, kompetens samt brinner...

Faktaruta

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

 _Bild 15

Persisk Mat

Följ med på vägen till det persiska köket

Arkiv