174021 PR1

Maximera din avkastning - På dina räntelösa tillgångar

Att välja en mindre aktör för placering av dina tillgångar har en mängd fördelar – behovsanpassad personlig rådgivning, långsiktiga relationer, tillgänglighet och täta återkopplingar.

Placeringsrådgivarna AB finns i Stockholm och Göteborg och erbjuder effektiva och riskmedvetna lösningar på områdena försäkrings- och investeringsrådgivning. Kunderna består huvudsakligen av ägarledda bolag samt privatpersoner. 


– Vår främsta uppgift är att bedöma kundens risktolerans och sedan se till att den portfölj vi rekommenderat uppfyller den överenskomna risknivån, förklarar VD Pontus Hittrich. 


Bolagets främsta konkurrenter är storbankerna. 

– Den största skillnaden mellan oss och bankerna är att de kräver att ditt placeringsbara kapital uppgår till minst fem miljoner kronor, om du ska bli ”private banking” kund. Hos oss får du tillgång till snarlika tjänster utan så stora tillgångar, säger Pontus. 


Hos ett mindre ägarlett bolag får kunden mer uppmärksamhet och ett bemötande baserat på hållbarhet och engagemang.


– Jag brukar säga att det krävs tre saker för att få en ny kund - förtroende, förtroende och ytterligare förtroende, säger Pontus.


Han tillägger att Placeringsrådgivarna alltid är ett bättre alternativ än bankerna ur både avkastnings- och kostnadsperspektiv och att verksamheten kan leverera 6-8 procent årlig avkastning utan att ta risk på börsen. Om du tillhör en av många som har dina pengar på räntelösa bankkonton finns stora vinster att göra. Pontus ger gärna tips. 


– Jag uppmanar alla, att alltid välja en aktör med tillstånd av finansinspektionen. 

Läs mer...

2017-09-04 14:00

183109 CTOS3

Nya fransar inför sommaren

Artikel Caroline Pettersson har startat Carolines Touch of Style i Gävle, där hon jobbar med fransförlängningar. Hon är certifierad Single Lash Stylist och Volume Lash Stylist via Luxurious Lashes by Sweden.
183107 BBM3

Ögonbryn är det nya svarta

Artikel Brows by Milla på Drottningsalongen, Drottninggatan i Gävle, är specialiserad på permanent make-up för ögonbryn, så kallad 3D-bryn och microblading – nästa stora trend efter fransförlängningarna.

Faktaruta

 • Placeringsrådgivarna
  Finans och Försäkring AB
 • E-post
 • Hemsida
 • Adress:
  Stationsvägen 18
  184 50 Åkersberga
 • Telefon: 08-12 148 158
_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

Arkiv