174021 PR1

Maximera din avkastning - På dina räntelösa tillgångar

Att välja en mindre aktör för placering av dina tillgångar har en mängd fördelar – behovsanpassad personlig rådgivning, långsiktiga relationer, tillgänglighet och täta återkopplingar.

Placeringsrådgivarna AB finns i Stockholm och Göteborg och erbjuder effektiva och riskmedvetna lösningar på områdena försäkrings- och investeringsrådgivning. Kunderna består huvudsakligen av ägarledda bolag samt privatpersoner. 


– Vår främsta uppgift är att bedöma kundens risktolerans och sedan se till att den portfölj vi rekommenderat uppfyller den överenskomna risknivån, förklarar VD Pontus Hittrich. 


Bolagets främsta konkurrenter är storbankerna. 

– Den största skillnaden mellan oss och bankerna är att de kräver att ditt placeringsbara kapital uppgår till minst fem miljoner kronor, om du ska bli ”private banking” kund. Hos oss får du tillgång till snarlika tjänster utan så stora tillgångar, säger Pontus. 


Hos ett mindre ägarlett bolag får kunden mer uppmärksamhet och ett bemötande baserat på hållbarhet och engagemang.


– Jag brukar säga att det krävs tre saker för att få en ny kund - förtroende, förtroende och ytterligare förtroende, säger Pontus.


Han tillägger att Placeringsrådgivarna alltid är ett bättre alternativ än bankerna ur både avkastnings- och kostnadsperspektiv och att verksamheten kan leverera 6-8 procent årlig avkastning utan att ta risk på börsen. Om du tillhör en av många som har dina pengar på räntelösa bankkonton finns stora vinster att göra. Pontus ger gärna tips. 


– Jag uppmanar alla, att alltid välja en aktör med tillstånd av finansinspektionen. 

Läs mer...

2017-09-04 14:00

174018 P1

Mat, dryck och vänner på Pitcher’s

Artikel Till Pitcher’s vid Sigmatorget kommer västeråsare i allra åldrar för att umgås, äta och dricka gott. Här hittar du Västerås största sortiment av öl och för den idrottsintresserade visas en mängd sportevenemang...
174068 SB1

En bransch i stark förändring

Artikel Bilbranschen är i stark förändring och våra vanor kring bilköp har ändrats i och med internet. De stora hallarna med glänsande nya bilar kan snart vara ett minne blott. Vi träffar Dahn Sturesson på Strömbergs...

Faktaruta

 • Placeringsrådgivarna
  Finans och Försäkring AB
 • E-post
 • Hemsida
 • Adress:
  Stationsvägen 18
  184 50 Åkersberga
 • Telefon: 08-12 148 158
DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

Träning_puff_webb

Kom i form – vid en sten

Fem enkla övningar för en finare figur.

DSC_7374_webb_puff

Går mot strömmen

All vinst till välgörenhet – Godels unika affärsmodell skapar många frågetecken. 

Arkiv