174021 PR1

Maximera din avkastning - På dina räntelösa tillgångar

Att välja en mindre aktör för placering av dina tillgångar har en mängd fördelar – behovsanpassad personlig rådgivning, långsiktiga relationer, tillgänglighet och täta återkopplingar.

Placeringsrådgivarna AB finns i Stockholm och Göteborg och erbjuder effektiva och riskmedvetna lösningar på områdena försäkrings- och investeringsrådgivning. Kunderna består huvudsakligen av ägarledda bolag samt privatpersoner. 


– Vår främsta uppgift är att bedöma kundens risktolerans och sedan se till att den portfölj vi rekommenderat uppfyller den överenskomna risknivån, förklarar VD Pontus Hittrich. 


Bolagets främsta konkurrenter är storbankerna. 

– Den största skillnaden mellan oss och bankerna är att de kräver att ditt placeringsbara kapital uppgår till minst fem miljoner kronor, om du ska bli ”private banking” kund. Hos oss får du tillgång till snarlika tjänster utan så stora tillgångar, säger Pontus. 


Hos ett mindre ägarlett bolag får kunden mer uppmärksamhet och ett bemötande baserat på hållbarhet och engagemang.


– Jag brukar säga att det krävs tre saker för att få en ny kund - förtroende, förtroende och ytterligare förtroende, säger Pontus.


Han tillägger att Placeringsrådgivarna alltid är ett bättre alternativ än bankerna ur både avkastnings- och kostnadsperspektiv och att verksamheten kan leverera 6-8 procent årlig avkastning utan att ta risk på börsen. Om du tillhör en av många som har dina pengar på räntelösa bankkonton finns stora vinster att göra. Pontus ger gärna tips. 


– Jag uppmanar alla, att alltid välja en aktör med tillstånd av finansinspektionen. 

Läs mer...

2017-09-04 14:00

175083 RWS1

Två ämnesperioder i taget

Artikel Raoul Wallenbergsskolan i Uppsala har tänkt om när det kommer till lektionsstrukturen. Här har man valt en metod som höjt elevernas meritvärden – att läsa två huvudämnen i taget.
181038 FL1

Locus har ungdomen i fokus

Artikel Locus är ett HVB-hem som drivs av Frälsningsarmén. Här har man ett systemteoretiskt synsätt, vilket innebär att man tar hänsyn till alla aspekter i ungdomarnas liv för att hjälpa dem.

Faktaruta

 • Placeringsrådgivarna
  Finans och Försäkring AB
 • E-post
 • Hemsida
 • Adress:
  Stationsvägen 18
  184 50 Åkersberga
 • Telefon: 08-12 148 158
__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

 _Bild 15

Persisk Mat

Följ med på vägen till det persiska köket

_Anette2

Stockholms affärsänglar

Investerar i unga, innovativa företag

Arkiv