183027 PS2183027 PS3

Från pool-idé till installation

Poolsweden startades av de två delägarna Magnus Laurin och Jens Hall för sju år sedan. Företaget har nischat sig genom sina högkvalitativa produkter och erbjuder en helhetslösning som sträcker sig från idé till färdig installation.

– Du kommer in till oss på Poolsweden och säger att du ska köpa pool. Vi frågar ”hur ser din trädgård ut?” berättar Magnus. Utifrån ditt svar presenterar vi passande poolstommar och sen ser vi vad du har för estetiska önskemål samt vad som är tekniskt och ekonomiskt lämpligt för dig. 


En erfaren säljare ställer således de frågor du som kund kanske inte har tänkt på; tomtens förutsättningar, grävning, omgivning, drift, underhåll och service. Välj den leverantör som upplyser dig om den totala kostnaden, ger dig hjälp med uppstart och utbildning i vad det är du har köpt, samt vad du ska tänka på. 


Hos Poolsweden är det ett företag som är relationen. Från inköp till installation och uppstart.


– Idag möter vi en kundkrets som vill bygga sin pool/spabad själv, till en annan kundkrets som önskar full service med hembesök, installation, uppstart samt fortsatt servicetjänst i form av öppning, stängning samt underhåll och service av både pool och pooltak, och/eller spabad, säger Magnus. Vi skräddarsyr våra lösningar utifrån kundens önskemål och är noga med att vi ställer de rätta frågorna innan vi presenterar den bästa lösningen. 


183027 PS1


Den som ska köper ett komplett poolpaket hos Poolsweden går därifrån med vetskapen att allt är med som behövs. Anlitar du företaget hela vägen tar de ansvar för markarbete, installation och uppstart. Poolen kan vara igång samma vecka som poolen levereras.


Du kan välja stomme i form av kompositpooler från Riviera Pool, det märke som Poolsweden säljer mest av. En strikt och stilig design i många olika modeller.  Leverantören Compact erbjuder det perfekta familjepaketet som ger mycket pool för pengarna. Niveko levererar en pool som svetsas ihop helt utifrån dina önskemål och ingår i det exklusivare sortimentet.


Inom pooltaks-sortimentet kan du välja mellan Compact, en bas-serie i en mängd olika modeller samt POPP, för den som önskar måttanpassa och motorisera sin egen lösning. Detta märke ingår i det exklusivare sortimentet vad gäller pooltak och går att anpassa utifrån omgivning och design på eventuellt uterum. 


Spabad finns från Viska Spa som tillverkas i Skene, samt Riviera Pool som har ett stort väldesignat spa-sortiment. 


– Samtliga våra produkter har tillgänglig service-support samt reservdelar, och det är en viktig faktor att ta hänsyn till om du köper ett bad över exempelvis internet. Vårt råd är att man ska tänka efter innan man köper pool/bad – läs på. Var sedan en kräsen och krävande kund. Välkommen att kontakta oss, rundar Magnus av. Vi vill att det ska vara tryggt att vara kund hos oss. Det är vårt löfte!

Läs mer...

2018-06-04 14:30

191054 PB1

Patrons Bygg och Renovering: ”Vi gör snyggt efter oss!”

Artikel Välkommen att anlita Patrons Bygg och Renovering i Tibro. Ett proffsigt och erfaret team som levererar hög kvalitet, personlig service samt håller rent och snyggt omkring sig.
193011 C2

Skönhet från Värnamo sprider sig över hela världen

Artikel BB Glow är den nyaste och hetaste behandlingen i skönhetsbranschen. En skonsam och vänlig ansiktsbehandling för dig som vill ha hud som strålar.

  Faktaruta

  __MG_9672

  Från förort till finrum

  Bröderna Güven driver stans bästa krogar

  Cecilia5

  Cecilias Hed Malmström

  Sveriges första kvinna på sydpolen.

  Marre1_webb

  Mästerfrisören Marre

  Har aldrig en dålig dag

  Arkiv