184007PS1

När du behöver extra laddning

– Vi startade för två år sedan, med ett fåtal produkter som vi själva importerar och är ensamma om på marknaden, säger Fabian Hemström, grundare av företaget Powerbank Specialisten. Det är de produkter som fortfarande går bäst hos oss, vilket ger oss ett kvitto på att vi satsat rätt.

Powerbank Specialistens e-butik är nischad inom försäljning av portabla laddare, så kallade powerbanks, plus tillbehör i form av adaptrar och kablar. E-butiken satsar på högkvalitativa och unika produkter samt bra kundservice.


– Då vi valt att nischa oss och jobbar så intensivt med samma typ av produkter har vi samlat på oss både erfarenheter och kompetens inom produktområdet. Vi säljer till en väldigt bred målgrupp då alla idag har mobiltelefoner och datorer. Just nu har vi en stark tillväxt av företagskunder.  Vi hjälper företagen att hitta produkter för just deras unika behov.


Samtliga produkter som Powerbank Specialisten säljer är noga utvalda och certifierade för att vara godkända och säkra att ta med på flygresan. 


– Innan e-butiken startades lades mycket tid på att identifiera varor inom den här nischen som vi sedan själva kunde importera och sälja här i Sverige. Ett enormt utbud av lågprisprodukter finns att tillgå på stora globala e-handelsplatser, men för att kunna sälja en importerad vara i ett land som Sverige krävs ett flertal certifikat och godkännanden, där den mest välkända av dessa är CE-märkningen, berättar Fabian. Många tillverkare och säljare påstår att just deras produkter är testade och godkända, men när man ber att få granska all testdata och så vidare är det inte många som kan uppvisa något överhuvudtaget. Även falska certifikat förekommer i hög utsträckning. Det svåraste var att hitta produkter med certifikatet UN38.3 vilket är ett certifikat som krävs för att batterier i olika slag ska få tillstånd att tas med på flygplan (regler enligt IATA). Vi insåg att många av dessa otestade och osäkra produkter säljs i Sverige – i stora mängder. Genom att identifiera säkra modeller med alla certifikat på plats sticker vi ut från mängden med både kvalitativa och säkra produkter.


184007PS2


Fabian förklarar hur viktigt det är för företaget att arbeta mycket med information till kunderna så att de ska få den produkt de verkligen behöver och önskar. Det finns mycket att tänka på vad gäller kapacitet och strömstyrka.


– Vi vill ha en kundservice som våra kunder reagerar på. Vi skickar ut de beställda produkterna snabbt, det har till och med hänt att vi har kört ut produkterna själva för att kunderna behöver dem direkt, säger Fabian. Vi vill helt enkelt vara lite bättre än vad våra kunder förväntar sig. 

Läs mer...

2018-06-11 13:30

184095 US1

Läget för solceller är nu

Artikel Vi pratar global uppvärmning, hållbarhet, förnybar energi och solceller som aldrig förr. Statliga bidrag, tillgängliga priser och säkrare pengainvestering än banken. Vi börjar förstå – men inte tillräckligt...
184047 C3

Hur mår ditt vätskesystem?

Artikel ”Vi brukar skämtsamt säga att vi tar ”hälsokontroll” på ditt kyl-, värme- och energiåtervinningssystem”, säger Branko Kuljic, VD för Chemiclean Systems AB. ”Sedan gör vi en vätskeanalys och ser vilka åtgärder...

Faktaruta

  • Powerbank Specialisten
  • E-post
  • Hemsida
  • Facebook
  • Adress:
    Södra Långåsvägen 19D
    743 62 Björklinge
  • Telefon: 018-257918
__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

Arkiv