184007PS1

När du behöver extra laddning

– Vi startade för två år sedan, med ett fåtal produkter som vi själva importerar och är ensamma om på marknaden, säger Fabian Hemström, grundare av företaget Powerbank Specialisten. Det är de produkter som fortfarande går bäst hos oss, vilket ger oss ett kvitto på att vi satsat rätt.

Powerbank Specialistens e-butik är nischad inom försäljning av portabla laddare, så kallade powerbanks, plus tillbehör i form av adaptrar och kablar. E-butiken satsar på högkvalitativa och unika produkter samt bra kundservice.


– Då vi valt att nischa oss och jobbar så intensivt med samma typ av produkter har vi samlat på oss både erfarenheter och kompetens inom produktområdet. Vi säljer till en väldigt bred målgrupp då alla idag har mobiltelefoner och datorer. Just nu har vi en stark tillväxt av företagskunder.  Vi hjälper företagen att hitta produkter för just deras unika behov.


Samtliga produkter som Powerbank Specialisten säljer är noga utvalda och certifierade för att vara godkända och säkra att ta med på flygresan. 


– Innan e-butiken startades lades mycket tid på att identifiera varor inom den här nischen som vi sedan själva kunde importera och sälja här i Sverige. Ett enormt utbud av lågprisprodukter finns att tillgå på stora globala e-handelsplatser, men för att kunna sälja en importerad vara i ett land som Sverige krävs ett flertal certifikat och godkännanden, där den mest välkända av dessa är CE-märkningen, berättar Fabian. Många tillverkare och säljare påstår att just deras produkter är testade och godkända, men när man ber att få granska all testdata och så vidare är det inte många som kan uppvisa något överhuvudtaget. Även falska certifikat förekommer i hög utsträckning. Det svåraste var att hitta produkter med certifikatet UN38.3 vilket är ett certifikat som krävs för att batterier i olika slag ska få tillstånd att tas med på flygplan (regler enligt IATA). Vi insåg att många av dessa otestade och osäkra produkter säljs i Sverige – i stora mängder. Genom att identifiera säkra modeller med alla certifikat på plats sticker vi ut från mängden med både kvalitativa och säkra produkter.


184007PS2


Fabian förklarar hur viktigt det är för företaget att arbeta mycket med information till kunderna så att de ska få den produkt de verkligen behöver och önskar. Det finns mycket att tänka på vad gäller kapacitet och strömstyrka.


– Vi vill ha en kundservice som våra kunder reagerar på. Vi skickar ut de beställda produkterna snabbt, det har till och med hänt att vi har kört ut produkterna själva för att kunderna behöver dem direkt, säger Fabian. Vi vill helt enkelt vara lite bättre än vad våra kunder förväntar sig. 

Läs mer...

2018-06-11 13:30

193003 BM1

Din egen kropp – nyckeln till allt

Artikel Nu finns möjligheten att kasta nyckeln. Lås och stäng om dig med ditt eget fingeravtryck. Så enkelt, smart och säkert att till och med FBI, den amerikanska federala polismyndigheten, ser det som världens...
192013 KGW2

Pensionat för fyrbenta

Artikel Pensionaten blomstrade som mest i Sverige under slutet av 1800-talet till mitten av 1900-talet. Det som kännetecknar ett pensionat är helpension, med logi, mat, städning och aktiviteter. En något mer familjär...

Faktaruta

  • Powerbank Specialisten
  • E-post
  • Hemsida
  • Facebook
  • Adress:
    Södra Långåsvägen 19D
    743 62 Björklinge
  • Telefon: 018-257918
naim 4

Superdeisgnern Naim Josefi

Skapar magi.

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Arkiv