171095 SR2171095 SR0171095 SR

Nyöppnad frisörsalong med lång erfarenhet

Sohelia Masoumi är med sina 15 år inom frisörbranschen långt ifrån en nybörjare, och hon tycker fortfarande att yrket är lika roligt som när hon började. Nu öppnar hon en helt ny fräsch salong i Norra Ängby i Bromma vid namn Salong Runsten.


Soheila Masoumi flyttade in med sin verksamhet på Långskeppsgatan i Bromma i slutet av förra året, och efter två månaders renovering är det svårt att tro att lokalen tidigare använts om lagerlokal.


– Vi har totalrenoverat allting, och det är verkligen fräscht och ljust här nu. Det är bara ett rum kvar som ska renoveras. Det ska vi hyra ut till en tjej som arbetar med hudvård, säger Soheila, frisör med gesällbrev som flyttade till Stockholm för snart två år sedan. 


Tidigare drev hon salong i Skellefteå, och hade många stamkunder och kollegor där. För tillfället är hon själv på salongen i Bromma, men hoppas på att snart hitta duktiga kollegor som kan hyra in sig på någon av de fyra stolarna. För att ge både sig själv och kunderna extra komfort har hon också investerat i två extra lyxiga höj- och sänkbara schamponeringsstolar med inbyggd massage.


– Nu har jag träffat några av kunderna och alla är väldigt trevliga. Jag tror att det kommer att bli väldigt bra här, säger hon.


171095 SR1


Salongen erbjuder allt från klipp och färg, till permanent och keratinbehandlingar. Soheila, som beskriver sig som en person som hela tiden vill utvecklas, håller sig uppdaterad på de senaste trenderna.


– Jag tycker att det är väldigt kul att lära mig om nya produkter och trender. Till exempel är 90 procent av färgerna som jag arbetar med ekologiska och väldigt skonsamma för håret samtidigt som de täcker bra. 


När det gäller hårtrender klipper killarna gärna kort på sidorna och sparar håret lite längre uppe på huvudet. För tjejer är de fortfarande naturliga hårfärger med mjuka skiftningar som dominerar, berättar Soheila.


– När man blandar färger med Olaplex, som är en vårdande och stärkande behandling för håret, får man ett väldigt bra resultat.


För den som kommer till Salong Runsten för första gången finns möjlighet även till rådgivning. Utifrån personens ansiktsform, hudfärg och ögonfärg kommer Soheila med ett professionellt förslag. Man kan också se exempel på behandlingar på salongens Instragram- och Facebook-sida. 


– Samtidigt strävar jag efter att skapa en bra miljö för kunderna. Man ska kunna komma hit efter arbetet och känna att man kan slappna av och prata av sig lite.


Öppettider:
Mån: Tidsbokning
Tis: 10-18
Ons: 11-19
Tors: 10-18
Fre: 10-18
Lör: 10-15
Sön: Stängt
Övr tid, ring för förfrågan


Läs mer...

2017-02-07 16:15

182124 ÅH&T1

Destination Åsby Hem och Trädgård – ett besök med wow-känsla

Artikel För dig som vill skapa en lika skön miljö inomhus som i din trädgård kommer ett besök hos Åsby Hem och Trädgård i Hallstahammar uppfylla dina allra härligaste önskningar. Här samsas ett växtutbud som bara...
183021 AS1

Advokatfirman Stranding – rätten till en försvarare

Artikel Advokat Anna-Kajsa Stranding Dalhman driver Advokatfirman Stranding i Uppsala sedan 2016. Tidigare har Anna-Kajsa Stranding Dahlman arbetat som anställd på advokatbyrå, bland annat hos advokat Leif Ericksson....

  Faktaruta

  • Salong Runsten
  • Facebook
  • Instagram
  • Adress:
   Långskeppsgatan 9
   16853 Bromma
  • Telefon: 070-563 21 73
  DriveNow_puff

  Dela bil?

  Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  _Anette2

  Stockholms affärsänglar

  Investerar i unga, innovativa företag

  Arkiv