172022 SE1

En bra kontakt när strömmen går

Kontor, villor och vindkraftverk. Sidensjö El har kunskap och erfarenhet från alla typer av elinstallationer. Men för John-Erik Nordin, som driver företaget, är kundbemötande minst lika viktigt som yrkesprofessionalitet.

I Nolås, strax utanför Örnsköldsvik, finns Sidensjö El som drivs av John-Erik Nordin. Till honom och hans medarbetare vänder sig både privatkunder och företag när de behöver hjälp med det elektriska. Det handlar till stor del om serviceuppdrag. I en mindre bygd som denna blir kontakten nära och personlig.


– Det finns många lantbrukare runt omkring här. När något går sönder med elen brukar vi åka ut och fixa det. Vi samarbetar även med några byggfirmor. Då måste vi verkligen vara snabba och komma när vi behövs så att inte bygget blir försenat. säger John-Erik.


Enligt honom är det dock minst lika viktigt med ett trevligt bemötande och att de städar efter sig, som att de gör ett bra arbete.


– Det är väldigt viktigt, om kunderna är nöjda anlitar de oss igen, säger han.


Förutom John-Erik är det ytterligare sex elektriker som arbetar på Sidensjö El. Samtliga har genomgått den gedigna utbildning som krävs, det vill säga tre år på ett yrkesgymnasium samt ett år som lärling.


– Jag vill gärna känna personerna innan jag anställer dem, så att jag vet att de fungerar bra i gänget och ute hos kunderna. Till exempel har vi en tjej som arbetar här, henne har jag känt sedan hon var liten då hon är kompis med min dotter, berättar han.


John-Erik känner sig stolt över medarbetarnas allsidiga kompetens. Förutom de lite mer vanliga uppdragen i villor och på kontor, arbetade de nyligen med ett stort projekt där de drog elen till en vindkraftpark.


– Vi har verkligen duktiga medarbetare. Man kan lita på att de gör ett ordentligt jobb. Dessutom är de både sociala, trevliga och snabba, säger han.

Läs mer...

2017-04-04 11:00

174046 JT2

Konst som väcker känslor

Artikel Sedan konstnären Johan Thunberg som treåring upptäckte konstens värld har han aldrig lämnat den. I dag ställer han ut sina målningar av särpräglade och typiskt nordiska ljus världen över.
174039 GTB1

En vintagebutik med stort hjärta

Artikel I Byske utanför Skellefteå finns butiken Gamla Ting Byske som drivs av Anna Laurila. Med en bakgrund inom reklam och på senare år som yrkesförare i Stockholm, var karriären med äldre ting inte given. Men...

Faktaruta

  • Sidensjö El
  • E-post
  • Hemsida
  • Adress:
    Nolås 144
    893 96 Sidensjö
  • Telefon: 070 525 1668
DSC_7374_webb_puff

Går mot strömmen

All vinst till välgörenhet – Godels unika affärsmodell skapar många frågetecken. 

Träning_puff_webb

Kom i form – vid en sten

Fem enkla övningar för en finare figur.

DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

Arkiv