175007 WS1

Din trivsel betyder allt

Den höga kvaliteten på de tjänster som Uppsalaföretaget Waldemars Städservice AB erbjuder gör dem till ett populärt alternativ.

Waldemar Blomster driver företaget tillsammans med Agnieszka Blomster och menar att det bästa med städbranschen är att man får vara med och höja människors livskvalitet. 


– Det är en fantastisk känsla att kliva över tröskeln till ett hem som luktar fräscht och dessutom ha tid över till att göra det man tycker är värdefullt, säger Waldemar.


Efter 20 års erfarenhet av branschen vet han vad han talar om och tror att nyckeln till framgångarna stavas småskalighet och personlig service. 


– Det är ett medvetet val från min sida att bevara det lilla formatet. Om företaget blir för stort kan man inte behålla den nära kontakt som vi har med våra kunder, säger Waldemar. 


Även de anställda trivs. Ett par av dem har arbetat i företaget i 10 år. Det skänker en känsla av kontinuitet och trygghet.

– Att värna om det förtroende som kunderna visar oss när de släpper in oss i sina hem är viktigast av allt, understryker Waldemar. 


Firman städar inte bara åt privatpersoner utan har även bostadsrättsföreningar och företag som kunder. Utöver löpande städning erbjuds flyttstäd och visningsstäd. Naturligtvis är man öppen för kundernas önskemål och kan även erbjuda städning på udda tider.


– Vi inleder alltid ett nytt samarbete genom att göra hembesök där vi går igenom önskemål och förväntningar.

En nyhet för i höst är att verksamheten ska utöka sina tjänster. Med hjälp av nya verktyg ska man få bort starkt illaluktande dofter i lokaler. 


Flexibilitet är ett honnörsord. 

– Vi skräddarsyr kontrakten och gör allt för att kunden ska vara nöjd. 

Läs mer...

2017-10-02 09:30

176027 GMB4

Ung företagsamhet inom byggbranschen

Artikel På företaget GMB Stockholmsschakt träffar vi Sebastian som trots sin unga ålder har lång erfarenhet av byggbranschen. Tidigt bestämde han sig för att bygga upp ett ledande företag med de bästa anställda....
173041 GT3

Världsledande inom gipstillverkning

Artikel Den internationella koncernen Gyptech AB erbjuder allt rörande produktion av gipsskivor. Bolaget anlitas av företag världen över och erbjuder allt ifrån service till installation av hela tillverkningsanläggningar.

Faktaruta

  • Waldemar Städservice AB
  • E-post
  • Hemsida
  • Adress:
    Älgstråket 13
    74372 Björklinge
  • Telefon: 018-366111 | 070-71 83 315
Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

_Anette2

Stockholms affärsänglar

Investerar i unga, innovativa företag

__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Arkiv