175007 WS1

Din trivsel betyder allt

Den höga kvaliteten på de tjänster som Uppsalaföretaget Waldemars Städservice AB erbjuder gör dem till ett populärt alternativ.

Waldemar Blomster driver företaget tillsammans med Agnieszka Blomster och menar att det bästa med städbranschen är att man får vara med och höja människors livskvalitet. 


– Det är en fantastisk känsla att kliva över tröskeln till ett hem som luktar fräscht och dessutom ha tid över till att göra det man tycker är värdefullt, säger Waldemar.


Efter 20 års erfarenhet av branschen vet han vad han talar om och tror att nyckeln till framgångarna stavas småskalighet och personlig service. 


– Det är ett medvetet val från min sida att bevara det lilla formatet. Om företaget blir för stort kan man inte behålla den nära kontakt som vi har med våra kunder, säger Waldemar. 


Även de anställda trivs. Ett par av dem har arbetat i företaget i 10 år. Det skänker en känsla av kontinuitet och trygghet.

– Att värna om det förtroende som kunderna visar oss när de släpper in oss i sina hem är viktigast av allt, understryker Waldemar. 


Firman städar inte bara åt privatpersoner utan har även bostadsrättsföreningar och företag som kunder. Utöver löpande städning erbjuds flyttstäd och visningsstäd. Naturligtvis är man öppen för kundernas önskemål och kan även erbjuda städning på udda tider.


– Vi inleder alltid ett nytt samarbete genom att göra hembesök där vi går igenom önskemål och förväntningar.

En nyhet för i höst är att verksamheten ska utöka sina tjänster. Med hjälp av nya verktyg ska man få bort starkt illaluktande dofter i lokaler. 


Flexibilitet är ett honnörsord. 

– Vi skräddarsyr kontrakten och gör allt för att kunden ska vara nöjd. 

Läs mer...

2017-10-02 09:30

184076 JCS4

Ekologiska CombCut skär ogräs och kostnader

Artikel En jordbrukets actionhjälte, vass, slipad och ogräsets överman, ogräsbekämparen CombCut. Hållbar, eko och reko – och svensk.
184037 ST2

Världens bästa solceller – ger året runt-el

Artikel ”Marknaden vad gäller installation av solcellspaneler har fördubblats i Sverige i år. Intresset har ökat stort, framför allt hos lantbrukarna”, berättar Raoul Gundhus, ägare av Solarteknik Norden AB och...

Faktaruta

  • Waldemar Städservice AB
  • E-post
  • Hemsida
  • Adress:
    Älgstråket 13
    74372 Björklinge
  • Telefon: 018-366111 | 070-71 83 315
Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

 _Bild 15

Persisk Mat

Följ med på vägen till det persiska köket

_Anette2

Stockholms affärsänglar

Investerar i unga, innovativa företag

Arkiv