175007 WS1

Din trivsel betyder allt

Den höga kvaliteten på de tjänster som Uppsalaföretaget Waldemars Städservice AB erbjuder gör dem till ett populärt alternativ.

Waldemar Blomster driver företaget tillsammans med Agnieszka Blomster och menar att det bästa med städbranschen är att man får vara med och höja människors livskvalitet. 


– Det är en fantastisk känsla att kliva över tröskeln till ett hem som luktar fräscht och dessutom ha tid över till att göra det man tycker är värdefullt, säger Waldemar.


Efter 20 års erfarenhet av branschen vet han vad han talar om och tror att nyckeln till framgångarna stavas småskalighet och personlig service. 


– Det är ett medvetet val från min sida att bevara det lilla formatet. Om företaget blir för stort kan man inte behålla den nära kontakt som vi har med våra kunder, säger Waldemar. 


Även de anställda trivs. Ett par av dem har arbetat i företaget i 10 år. Det skänker en känsla av kontinuitet och trygghet.

– Att värna om det förtroende som kunderna visar oss när de släpper in oss i sina hem är viktigast av allt, understryker Waldemar. 


Firman städar inte bara åt privatpersoner utan har även bostadsrättsföreningar och företag som kunder. Utöver löpande städning erbjuds flyttstäd och visningsstäd. Naturligtvis är man öppen för kundernas önskemål och kan även erbjuda städning på udda tider.


– Vi inleder alltid ett nytt samarbete genom att göra hembesök där vi går igenom önskemål och förväntningar.

En nyhet för i höst är att verksamheten ska utöka sina tjänster. Med hjälp av nya verktyg ska man få bort starkt illaluktande dofter i lokaler. 


Flexibilitet är ett honnörsord. 

– Vi skräddarsyr kontrakten och gör allt för att kunden ska vara nöjd. 

Läs mer...

2017-10-02 09:30

182065 CC1

”Vänta inte för länge med att leva din dröm”

Artikel På Caravan Center i Umeå finns husbilar och husvagnar för alla behov och plånböcker. Här får du som kund råd och stöd både före och efter inköpet av ditt nya rullande hem.
181037 FA1

Kortare träningspass för bästa resultat

Artikel Intensivpass förutspås att bli en av 2018 års nya favoriter – kort med intensiv träning. Till kvinnogymmet Fitness Art i Sundbyberg kan man komma för diverse träningsformer.

Faktaruta

  • Waldemar Städservice AB
  • E-post
  • Hemsida
  • Adress:
    Älgstråket 13
    74372 Björklinge
  • Telefon: 018-366111 | 070-71 83 315
__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

_Anette2

Stockholms affärsänglar

Investerar i unga, innovativa företag

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Arkiv