175007 WS1

Din trivsel betyder allt

Den höga kvaliteten på de tjänster som Uppsalaföretaget Waldemars Städservice AB erbjuder gör dem till ett populärt alternativ.

Waldemar Blomster driver företaget tillsammans med Agnieszka Blomster och menar att det bästa med städbranschen är att man får vara med och höja människors livskvalitet. 


– Det är en fantastisk känsla att kliva över tröskeln till ett hem som luktar fräscht och dessutom ha tid över till att göra det man tycker är värdefullt, säger Waldemar.


Efter 20 års erfarenhet av branschen vet han vad han talar om och tror att nyckeln till framgångarna stavas småskalighet och personlig service. 


– Det är ett medvetet val från min sida att bevara det lilla formatet. Om företaget blir för stort kan man inte behålla den nära kontakt som vi har med våra kunder, säger Waldemar. 


Även de anställda trivs. Ett par av dem har arbetat i företaget i 10 år. Det skänker en känsla av kontinuitet och trygghet.

– Att värna om det förtroende som kunderna visar oss när de släpper in oss i sina hem är viktigast av allt, understryker Waldemar. 


Firman städar inte bara åt privatpersoner utan har även bostadsrättsföreningar och företag som kunder. Utöver löpande städning erbjuds flyttstäd och visningsstäd. Naturligtvis är man öppen för kundernas önskemål och kan även erbjuda städning på udda tider.


– Vi inleder alltid ett nytt samarbete genom att göra hembesök där vi går igenom önskemål och förväntningar.

En nyhet för i höst är att verksamheten ska utöka sina tjänster. Med hjälp av nya verktyg ska man få bort starkt illaluktande dofter i lokaler. 


Flexibilitet är ett honnörsord. 

– Vi skräddarsyr kontrakten och gör allt för att kunden ska vara nöjd. 

Läs mer...

2017-10-02 09:30

175087 RS3

Rinkebyskolan - engagemang leder till framgång

Artikel I nära 50 år har Rinkebyskolan varit en viktig och levande mötesplats för barn och vuxna från hela världen. Nu som då arbetar man här med ett stort engagemang, mycket kärlek och självklar respekt för varandras...
173059 RS

Ett steg framåt är alltid rätt väg att gå

Artikel Rätt Spårgruppen grundades för 25 år sedan som ett HVB-hem för pojkar mellan 13 och 21 år som fastnat i missbruk, kriminalitet eller annat destruktivt beteende. I dag har verksamheten utvecklats till att...

Faktaruta

  • Waldemar Städservice AB
  • E-post
  • Hemsida
  • Adress:
    Älgstråket 13
    74372 Björklinge
  • Telefon: 018-366111 | 070-71 83 315
DriveNow_puff

Dela bil?

Carsharing är ett växande alternativ till egen bil.

DSC_7374_webb_puff

Går mot strömmen

All vinst till välgörenhet – Godels unika affärsmodell skapar många frågetecken. 

Träning_puff_webb

Kom i form – vid en sten

Fem enkla övningar för en finare figur.

Arkiv