194045 S&P1194045 S&P2194045 S&P3194045 S&P5194045 S&P4

Bli konsult på en av Sveriges bästa arbetsplatser

När medarbetarna får säga sitt är Sundbom & Partners en av landets härligaste arbetsplatser. En arbetsplats med ”EDGE” – och många skratt.

Sundbom & Partners startades 2008 av Per Sundbom under dåvarande namnet MedEffekt. Affärsidén var att erbjuda kvalificerade konsulttjänster inom ekonomi och affärssystem till tid- och projektintensiva verksamheter. Visionen har från start varit att som leverantörsoberoende, alltid jobba utifrån kundens behov.  


       – Våra konsulter är experter inom tid- och projektintensiva verksamheter och har bred kunskap inom de affärssystem som används bland dem, säger Per. Uppdragsgivarna har vi, den stora utmaningen idag är att hitta fler konsulter. 


40 kompetenta och sammansvetsade medarbetare finns fördelade i Stockholm och Göteborg. Företaget har expanderat med 20 till 50 procent per år och under de 10 år som gått har Sundbom & Partners arbetat upp en omsättning på 43 miljoner kronor. Kunskap, erfarenhet, kompetens och en företagskultur med sunda och tydliga värderingar bäddar för framgång. 


       – Vi tycker det är viktigt med arbetsglädje, humor och skratt. Det är starka drivkrafter i vår arbetsvardag och det som ger oss energi. En typisk Sundbom & Partners-konsult idag är en kvinna i 40-årsåldern. Samtliga är oerhört duktiga, ambitiösa och lojala. 


Företaget slog sig för andra året i rad in på den åtråvärda topp-15-listan med Sveriges Bästa Arbetsplatser som utses av Great Place To Work. 


       – Bedömning görs utifrån en omfattande medarbetarundersökning samtidigt som vi arbetsgivare får beskriva hur vi tillsammans med våra medarbetare arbetar inom nio olika dimensioner, berättar Per. De tittar till exempel på hur vi rekryterar, hur vill behåller, hur vi uppmuntrar, hur vi uppskattar och hur vi utvecklar våra medarbetare. Att lyckas med att hamna på topp-15-listan då det är hundratals organisationer som deltar är stort, det måste ju betyda att vi är en mycket bra arbetsgivare, säger Per stolt.


Per Sundbom är ekonomen som började inom mejeriindustrin för att sedan ta steget in i ett konsultbolag och blev därefter kvar i den branschen. 

Redan vid starten av Sundbom & Partners sattes värdegrunden för bolaget. En värdegrund som de arbetat stenhårt med längs hela resan. 


      – Vi arbetar utifrån Engagemang, Delaktighet, Glädje och Effekt – EDGE. Vi vill ha engagerade medarbetare med öppna personligheter, säger Per entusiastiskt. Vi har ett väldigt inkluderande arbetssätt som präglas av ärlighet, transparens och långsiktiga relationer. Vi stöttar varandra och har en respektfull miljö där vi lyfter fram varandras kompetenser och egenskaper samt omfamnar olikheter.


Namnet Sundbom har ”brandats” rätt hårt och har med åren glädjande nog blivit ett inarbetat begrepp.


      – Vi har ett återkommande evenemang som heter Sundbomdagen och våra medarbetare både kallas, och kallar sig själva, för Sundbomare. Jag har två familjer, ler Per, en jag är släkt med och en jag arbetar med. Jag ser gärna att bägge familjerna utökas.  

Läs mer...

2019-08-08 11:45

Hemsida
194009 WA1

Advokat på din sida

Artikel Wahlströms Advokatbyrå är ledande i Sverige inom brottmål och i Anna Wahlström har du en advokat som står på din sida och som vet vad som krävs.
192007 RE4

Lokalproducerad grön energi – ett självklart val för framtiden

Artikel Att välja ett lokalt elbolag passar dig som vill värna om din hembygd och som uppskattar tillgängligheten och flexibiliteten hos ett mindre, närbeläget elbolag. För den som bor i sydöstra Sverige ger Rödeby...

Faktaruta

 _Bild 15

Persisk Mat

Följ med på vägen till det persiska köket

_Jimmy1

Jimmy Schönning

Njutbart hemma!

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

Arkiv