133018.RESTAURANG-LIME.1

Bred meny kryddad med flexibilitet

Utöver en god matlagning står Restaurang Lime i Östersund för flexibilitet och service. Här får man bra mat av bra kvalitet och får alltid det man har blivit lovad. Företaget håller i såväl dagens lunch som catering där man kan ta helhetsansvar för festen.


Från måndag till fredag ser Restaurang Lime till att de tillströmmande lunchgästerna får vällagad mat som får dem att klara av ytterligare några timmar på sina arbeten. Lunch i restaurangen kombineras med utkörning till närområdets olika företag. Här ser man till att ha något för alla smaklökar och önskemål – såväl LCHF och vegetariskt finns som alternativ till veckans sallad, dagens pizza och den mer klassiska husmanskosten samt rätterna med influenser från andra länder.
– Det blir mer och mer efterfrågat med både LCHF och vegetariskt, säger Claes Persson, ägare av Restaurang Limes, som har varit i restaurangbranschen i 20 år.
– Jag började arbeta på en kompis föräldrars hotell och gick sedan turist- och hotellskolan i Åre. Sedan dess har det bara rullat på, berättar han.
Äter du lunch på Restaurang Lime kan du räkna med att få soppa, salladsbuffé, smör, bröd, dryck samt kaffe, te och kaka till varmrätten.

Under kvällar och helger är det catering, after work och företag-, bröllops- och födelsedagsfester som gäller. Restaurang Lime står i samband med detta för allt som en lyckad fest kräver, inklusive personal som fungerar som eventuellt bollplank i samband med planering och sedan ställer i ordning, serverar mat och dryck, städar och diskar. På detta sätt skapas bästa förutsättningar för en bra fest där man kan slappna av och fokusera på det väsentliga – firandet.
– Vi kan alltid komma med förslag för både små och stora fester, så tveka inte att kontakta oss för en offert i samband med fest. Och har ni vägarna förbi ska ni svänga förbi och äta lite gott!

2013-06-04
Dela artikel
banner image

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies