192035 DODO5192035 DODO3192035 DODO1192035 DODO2192035 DODO4

En uppstickare inom skönhet

Salong DoDo kickade igång verksamheten i Strömstad för sex år sedan. Tre lyxiga skönhetssalonger senare satsar David Samin på att växa.

      DoDo AB grundades av David Samin 2012 i Strömstad. Sveriges västligaste stad med riksgräns mot våra vänliga grannar i Norge. 

      – Jag tog min examen inom Frisyr och Make Up 2003, berättar David, sedan behövde jag samla på mig erfarenhet, nätverk och mod under några år för att öppna eget. Idag står jag trygg med ett snyggt och inarbetat koncept. En mängd starka leverantörer i ryggen och kompetenta medarbetare. 

      DoDo är en ren skönhetssalong samt butik med en klassisk och lyxig utstrålning. Lokal, inredning och utbud visar följsamhet i sitt uttryck. Här samsas de flesta av världens ledande leverantörer av skönhetsprodukter inom hår, make up och hudvård.  Idag finns salongerna i Nordby Shoppingcenter och på Surbrunnsgatan 1 i Strömstad, samt i Tanum Shoppingcenter i Tanumshede. 

      I Tanum Shoppingcenter ligger den större av de tre. Här finns ett stort antal frisörer och make up-artister. På hyllorna hittar du hårvårdsprodukter från bland andra Lanza, Kerastasé, KMS, Sp, Loréal och Paul Mitchell. Smink och sminkborstar från FACE Stockholm, Bare Minerals och Pür Minerals. Väl utvalda hårborstar, speglar, nageltillbehör och lösögonfransar finns också i sortimentet. 

      För hudvård finner du märkena Olay och Bliss. Önskar du dofta Victoria Secret, Marc Jacobs, Boss, Balmain eller Roberto Cavalli är det hos DoDos du ska leta. Sortimentet är varierat och här finns något för alla. 

      Kärleken till hår, och till kunden, är äkta. Hos DoDo jobbar enbart professionellt utbildade frisörer som brinner för att ge kunden den frisyr som får dem att stråla. 

Trender och uppdateringar om produkter och tekniker hämtas hem från olika mässor runt om i världen. 

      – Vi är fantastiskt duktiga på att lyssna på våra kunder och att tolka vad de önskar samt att vi har ett tränat öga i att hitta den perfekta frisyren för respektive kund, säger David. 

      Salong DoDo ger dig en ny frisyr och ny hårfärg: färgning eller slingor. Salongen erbjuder även hårförlängningar, permanent och uppsättningar. 

       – Ska du stå brud tar vi gärna emot dig för håruppsättning. Vi kommer ut på plats om du önskar och gör allt vi kan för att göra en av de viktigaste stunderna i ditt liv till en oförglömlig upplevelse. 

       Hos DoDo kan du färga fransar och bryn samt snygga till brynen med en plockning. Naglar fixas genom manikyr samt lackning: shellack eller vanligt lack. 

       David har samlat på sig än mer kunskap, erfarenhet och kompetens i inväntan på att fortsätta utöka verksamheten på fler orter i Sverige.  Nu är det dags och han hoppas finna attraktiva lokaler i attraktiva områden där behovet finns av en snygg, lyxig och vass skönhetssalong som gör vardag och fest lite härligare för stadens invånare. 

Läs mer...

2019-03-19 11:30

193013 E1

Länge leve potatischipset

Artikel Det svenska potatischipset föddes 1957. En boxningstokig entreprenör besökte en match i New York och blev golvad av ett amerikanskt potatischips. Det godaste han ätit.
193023 HA1

Sveriges mest jämlika advokatbyrå

Artikel ”Vi har ifrågasatt. Vi har skrivit artiklar och insändare för att synliggöra branschen utifrån arbetsvillkor, jämlikhet och önskan att inte alla vill bli delägare”, säger Anette Hansson Ahl, advokat och...

  Faktaruta

  Holknekt_webb3

  Per Holknekt

  Från brädan till scenen

  naim 4

  Superdeisgnern Naim Josefi

  Skapar magi.

  _Anette2

  Stockholms affärsänglar

  Investerar i unga, innovativa företag

  Arkiv