192043 TKK2192043 TKK3192043 TKK4192043 TKK5

Ett starkare Tumba

Träna dygnet runt – året runt – hos Tumba Kraftklubb. Ditt lokala gym står uppdaterat, fullt utrustat och välkomnar nya och gamla medlemmar.

– Vi är en lokal träningsanläggning här i Tumba som vill hjälpa folk att få träningen att funka i vardagen. Det ska vara enkelt att komma hit, enkelt att ha att göra med oss. Vi tillhör ingen kedja utan vi styr oss själva. Stämningen är avslappnad, och man får alltid ett leende och ett ”Hej, hej” av medlemmarna när de kommer in, berättar Mia Jimmerholt, delägare av Tumba Kraftklubb. En träningsanläggning hon driver tillsammans med Rehman Lodhi.

      Lokalerna är på generösa 600 kvadratmeter och delas upp i två rum.  I det ena rummet samsas de ergonomiska styrketräningsmaskinerna med konditionsmaskiner. I det andra rummet huserar de som vill träna med fria vikter: skivstänger, smith-maskiner, hantlar, kettlebells med mera. Det är en komplett utrustad träningsanläggning med nya, moderna och innovativa maskiner såsom StairMaster och Booty Builder.

­ ­      – Booty Buildern är nog min favorit, ler Mia. Det är en maskin som tränar sätesmuskulaturen och rörligheten i höft. Den ger dig en supersnygg rumpa.

      Det fanns ett gym i lokalen tidigare. Ett litet gym med ett fåtal medlemmar. Mia och Rehman tog över lokalen för cirka ett och halvt år sedan. De har investerat i både upprustning, utrustning och engagemang och har fått verksamheten att blomstra ordentligt.

      Anläggningen drivs som ett så kallat nyckelgym. Varje medlem har sin egen privata passerbricka. Du kan signa för årskort, halvsårskort eller månadskort, solarium ingår i medlemskapet.

      – Vi har behållit priserna från förra verksamheten trots att vi har investerat så pass hårt som vi har gjort, säger Mia. Både jag och Rehman har jobb vid sidan av och vi premierar tillgänglighet för så många som möjligt till Tumba Kraftklubb.

      Träningsanläggningen är så pass generöst utrustad att det även vid peak-tid ska kännas som att man har flyt i sin egen träning och inte behöver stå för att vänta på att utrustning ska bli ledig.

      Det finns en personlig tränare kopplat till anläggningen som medlemmarna kan anlita.

      – Våra medlemmar ska känna att det är ett komplett gym, att ingenting saknas och att de mår bra här. Det är den drömmen vi haft från början, avrundar Mia samtalet och uppmanar flera Tumbabor att bli starkare och härligare:

      – Vi är stolta över vår träningsanläggning. Ditt lokala gym.

Läs mer...

2019-03-01 10:45

bild1

Gamification och vikten av digitalisering för företag

Artikel Gamification blev ett allmänt begrepp 2013, men viftades bort av vissa som något för att locka de yngre generationerna till handel och användning. Men det är mycket mer än så och de företag som hoppade...
192063 OW3

Allas rätt till en giftfri vardag

Artikel Trä ses som en miljövänlig produkt i sig men för ett antal år sedan användes såväl arsenik som krom för att tryckimpregnera virke. OrganoWood tillverkar miljöklassat trä som ger röt- och flamskydd samt...

  Faktaruta

  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  _Jimmy1

  Jimmy Schönning

  Njutbart hemma!

  Holknekt_webb3

  Per Holknekt

  Från brädan till scenen

  Arkiv