186041 BN2186041 BN3

Expressbehandlingar

”Du som kund är vårt fokus. Vi vill skapa tillgänglighet till våra behandlingar, så vi erbjuder främst expressbehandlingar. Du ska kunna komma hit på lunchen, innan jobbet, efter jobbet men innan hämtning på dagis, eller på kvällen”

Barenaked finns på Iversonsgatan 6, nära Stureplan i Stockholm. Salongen drivs av Cecilia och Sofia. De har känt varandra under många år och relationen startade genom att Sofia gick som kund hos Cecilia. Salongen jobbar primärt med expressbehandlingar som tar under en timme att genomföra. BodySugaring är salongens mest populära behandling. 


– BodySugaring är vår signaturbehandling, säger Cecilia. Rättare sagt Brazilian. Det är en skonsammare form av hårborttagning. Håret extraheras medhårs vilket gör att hårroten följer med och du får på så vis ett resultat som håller längre, samt undviker inåtvända hårstrån.  Metoden skadar inte huden i och med att den innehåller endast socker, citron, kokosolja och vatten. Därför är behandlingen populär av känsligare områden. Resultaten blir en helt annan känsla på huden. Babylen, rent ut sagt. Man sockrar alla delar av kroppen. Det leder väldigt ofta till betydligt mindre hårväxt och till tunnare fjun. Inte helt främmande att vissa områden blir permanent hårfria. En helt vanlig arbetsdag gör vi cirka tio intimsockringar.


Salongen erbjuder även express-ansiktsbehandlingar, Dermapen och infuzion, samt lashlift och färgning av bryn och fransar. En gång i månad kommer det en legitimerad läkare till salongen och gör injektionsbehandlingar som botox och fillers. 


186041 BN1


– Våra ansiktsbehandlingar utför vi i kombinationen express och resultat. Vi arbetar med väl utvalda, ekologiska produkter som är anpassade för vårt nordliga klimat och hudtyper. Tanken är att du ska kunna komma in för att ”boosta” din hy, eller ge den ny lyster inför helgen. 


Cecilia och Sofia är båda certifierade, och har gått de bästa utbildningarna inom sina områden. De väljer bara att samarbeta med de leverantörer som är störst på marknaden. Såväl behandlingar som produkter och mottagandet handlar om att skapa en trygg och omhändertagande stund för dig som kund. Atmosfären är varm och vänlig. 


– Jag har många kunder som har gått hos mig i många år, säger Cecilia. Jag har följt dem alltifrån att de varit singlar, till att de gift sig och skaffat barn. Det har hänt att jag tittat på klockan och insett att den är tio på kvällen. Tiden går av bara farten. Jag har så många stamkunder och det är så trevligt att se dem igen att jag inte tänker på vad det är för tid på dagen. 


Vi frågar vad det är som gör att kunderna stannar så många år, om det är något utöver omsorg om kunden, den tidsmässiga tillgängligheten, noga utvalda behandlingar och produkter som gör det. Cecilia skrattar och svarar: ”Vi är sjukt roliga också”. Vi låter det stå oemotsagt! 

Läs mer...

2018-11-05 15:45

192 026 BS 1

Varmt, vänligt och avslappnat!

Artikel Bagarstugans Brasserie & Bistro satsar så det står härliga till. Lagom till våren i uppdaterad och tillsnyggad kostym. ”Ambitionen är att bli Norrköpings skönaste brasseri”, säger Dayanna Palleres.
193046 GH3

”Att rama in konst är också en konst”

Artikel Familjen Hassel i Söderköping driver såväl konstgalleri med inramningsverkstad som bed and breakfast i undersköna Östergötland.

  Faktaruta

  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  _Anette2

  Stockholms affärsänglar

  Investerar i unga, innovativa företag

  __MG_9672

  Från förort till finrum

  Bröderna Güven driver stans bästa krogar

  Arkiv