186041 BN2186041 BN3

Expressbehandlingar

”Du som kund är vårt fokus. Vi vill skapa tillgänglighet till våra behandlingar, så vi erbjuder främst expressbehandlingar. Du ska kunna komma hit på lunchen, innan jobbet, efter jobbet men innan hämtning på dagis, eller på kvällen”

Barenaked finns på Iversonsgatan 6, nära Stureplan i Stockholm. Salongen drivs av Cecilia och Sofia. De har känt varandra under många år och relationen startade genom att Sofia gick som kund hos Cecilia. Salongen jobbar primärt med expressbehandlingar som tar under en timme att genomföra. BodySugaring är salongens mest populära behandling. 


– BodySugaring är vår signaturbehandling, säger Cecilia. Rättare sagt Brazilian. Det är en skonsammare form av hårborttagning. Håret extraheras medhårs vilket gör att hårroten följer med och du får på så vis ett resultat som håller längre, samt undviker inåtvända hårstrån.  Metoden skadar inte huden i och med att den innehåller endast socker, citron, kokosolja och vatten. Därför är behandlingen populär av känsligare områden. Resultaten blir en helt annan känsla på huden. Babylen, rent ut sagt. Man sockrar alla delar av kroppen. Det leder väldigt ofta till betydligt mindre hårväxt och till tunnare fjun. Inte helt främmande att vissa områden blir permanent hårfria. En helt vanlig arbetsdag gör vi cirka tio intimsockringar.


Salongen erbjuder även express-ansiktsbehandlingar, Dermapen och infuzion, samt lashlift och färgning av bryn och fransar. En gång i månad kommer det en legitimerad läkare till salongen och gör injektionsbehandlingar som botox och fillers. 


186041 BN1


– Våra ansiktsbehandlingar utför vi i kombinationen express och resultat. Vi arbetar med väl utvalda, ekologiska produkter som är anpassade för vårt nordliga klimat och hudtyper. Tanken är att du ska kunna komma in för att ”boosta” din hy, eller ge den ny lyster inför helgen. 


Cecilia och Sofia är båda certifierade, och har gått de bästa utbildningarna inom sina områden. De väljer bara att samarbeta med de leverantörer som är störst på marknaden. Såväl behandlingar som produkter och mottagandet handlar om att skapa en trygg och omhändertagande stund för dig som kund. Atmosfären är varm och vänlig. 


– Jag har många kunder som har gått hos mig i många år, säger Cecilia. Jag har följt dem alltifrån att de varit singlar, till att de gift sig och skaffat barn. Det har hänt att jag tittat på klockan och insett att den är tio på kvällen. Tiden går av bara farten. Jag har så många stamkunder och det är så trevligt att se dem igen att jag inte tänker på vad det är för tid på dagen. 


Vi frågar vad det är som gör att kunderna stannar så många år, om det är något utöver omsorg om kunden, den tidsmässiga tillgängligheten, noga utvalda behandlingar och produkter som gör det. Cecilia skrattar och svarar: ”Vi är sjukt roliga också”. Vi låter det stå oemotsagt! 

Läs mer...

2018-11-05 15:45

191048 RESCURED4

Frukträddarna

Artikel En tredjedel av all frukt och alla grönsaker som odlas kasseras. Trots att det mesta är fullt perfekt. Rescued är företaget som räddar frukten och grönsakerna samt omvandlar dem till härliga och hälsosamma...
192016 BR1

Roten till något bättre

Artikel Sofo-borna har varmt välkomnat en ny matglad och schysst matbutik. Likt föregångaren spinner de vidare på en egen stark identitet. En butik som vill verka för det klimatsmarta och inspirera till en hållbarare...

  Faktaruta

  ____Sandra4_SV

  Sandra vann kampen mot cancern

  Nu vill hon stötta andra

  naim 4

  Superdeisgnern Naim Josefi

  Skapar magi.

   _Bild 15

  Persisk Mat

  Följ med på vägen till det persiska köket

  Arkiv