161003 SC

Flexibel catering för alla arrangemang

David och Theresa Berger är ett sammansvetsat team som tillsammans driver och utvecklar Stenkullen Bergers Kök & Catering. Satsningen på kompetent personal, fantastisk mat och flexibilitet har visat sig oerhört framgångsrik och deras populära cateringverksamhet har därför vuxit stadigt sedan start.

David är kock och Theresa har under många år arbetat inom restaurang- och hotellbranschen i flera länder och världsdelar. Ganska snart efter att de blivit ett par bestämde de sig för att satsa på något eget tillsammans, och tidigt stod det klart att satsningen var mot catering.

– Det vi uppskattar mest med att driva en cateringverksamhet är det personliga mötet med varje kund, säger Theresa och David fyller i:

– Ja, och variationen. Inget uppdrag är det andra likt.

De båda framstår som väldigt samspelta och fyller ofta i varandras meningar. Rollerna och arbetsfördelningen mellan dem är tydliga.

– David driver på och jag bromsar, skrattar Theresa.

På så sätt har verksamheten vuxit i lagom takt vilket är oerhört viktigt för paret. Kvaliteten får aldrig tummas på. Även arbetsfördelningen mellan dem är tydlig. Theresa är ytterst ansvarig för kundmöten och servering medan David är den som lagar maten.

Stenkullen Bergers Kök & Catering välkomnar alla sorters uppdrag. Alltifrån plockmenyer för företagsevent med hundratals deltagare till mindre grillfester i privata trädgårdar.

– Vi har gjort ganska många stora bröllop med trerätters och fatservering, berättar Theresa som exempel på en specialitet.

– Men vi har inga färdiga lösningar utan börjar alltid med att fråga kunden hur just de vill ha det och därefter ser vi till att lösa det, utvecklar David.

Några kunder önskar dock enkla förslag och i framtidsplanerna ingår att för dessa erbjuda fasta menyer. Flexibilitet är ordet.

2016-02-09
Dela artikel
banner image

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies