126149.lenas.halsobrunn.1

Hälsa, glädje och trygghet viktigt för att må bra

Massage och LPG-behandlingar har blivit Lenas Hälsobrunns specialområden. Men i den här verksamheten brinner man även för hälsa ur ett större perspektiv. Lena Brunner stöttar sina klienter med inställningen att alla kan förändra sin livsstil.

– Har man väl tagit sig till en behandling finns det ofta en motivation hos klienten att förändra sitt liv på flera plan, säger Lena Brunner, ägare av Lenas Hälsobrunn.
Men oftast räcker det inte med en massage för att åstadkomma avgörande förändringar. Vinsten är stor för den som ser det större perspektivet.
– Även om jag arbetar specifikt med vissa behandlingar är det hela tiden klientens hälsa i sin helhet som står i fokus. Jag ger gärna råd kring hälsa och kost för att mina behandlingar ska ha ännu bättre effekt.

Lenas Hälsobrunn välkomnar sina klienter till de egna lokalerna men åker även ut på företagsuppdrag. Som en biverksamhet till Brunner & Brunner Bygg är Lena Brunner van att behandla de problem som ofta uppkommer vid grovt kroppsarbete.
– Byggbranschen innebär ett många gånger hårt arbete. Därför är det extra uppskattat att kunna utföra massage, lindra värk och trycka ut triggerpunkter inom ramarna för medarbetarnas arbetstid.
För Lena Brunner är hälsa helt klart ett brett begrepp.
– Det är viktigt att lyfta fram ledord som hälsa, glädje och trygghet. Jag vill ge mina kunder de små verktygen man behöver för att må bra. Välmåendet ska vara i fokus utan att det blir fanatiskt.
För även om hälsan är viktig är Lena noga med att också unna sig saker för att må bra.
– De små förändringarna gör också sitt till. I stället för att få panik över att du inte får äta wienerbröd kan du äta det, men kanske bara hälften mot tidigare.
Essensen i verksamheten tycks i alla fall självklar.
– Här lyssnar vi på kunden och ser till både kropp och själ.

Läs mer...

2012-12-17 10:00

166053 SH

Innovation på hög höjd med goda utsikter

Artikel Byggbranschen kokar. Det konstaterar Magnus Lind, vd för Svenska Höjdbolaget i Kristanstad, ett företag som grundades 2008 men som sedan nystarten för ett år sedan fortsätter att växa i rekordfart. Framgångsreceptet...
166058 ZK0

Puts väck med oönskad leverfläck

Artikel Har du ett födelsemärke nära ögat som ingen läkare vågar ge sig på? Hos Zebrakliniken vid Odenplan finns professionell hjälp att få. Denna ögonklinik erbjuder modern teknik, mångårig erfarenhet samt undersökningar...
Marre_puff_webb

Hårresande

Mötet med mästerfrisören Marre.

Träning_puff_webb

Kom i form – vid en sten

Fem enkla övningar för en finare figur.

Sömn_puff_webb

Lider du av sömnbrist?

Läs vad den senaste sömnforskningen visar.

Arkiv