126149.lenas.halsobrunn.1

Hälsa, glädje och trygghet viktigt för att må bra

Massage och LPG-behandlingar har blivit Lenas Hälsobrunns specialområden. Men i den här verksamheten brinner man även för hälsa ur ett större perspektiv. Lena Brunner stöttar sina klienter med inställningen att alla kan förändra sin livsstil.

– Har man väl tagit sig till en behandling finns det ofta en motivation hos klienten att förändra sitt liv på flera plan, säger Lena Brunner, ägare av Lenas Hälsobrunn.
Men oftast räcker det inte med en massage för att åstadkomma avgörande förändringar. Vinsten är stor för den som ser det större perspektivet.
– Även om jag arbetar specifikt med vissa behandlingar är det hela tiden klientens hälsa i sin helhet som står i fokus. Jag ger gärna råd kring hälsa och kost för att mina behandlingar ska ha ännu bättre effekt.

Lenas Hälsobrunn välkomnar sina klienter till de egna lokalerna men åker även ut på företagsuppdrag. Som en biverksamhet till Brunner & Brunner Bygg är Lena Brunner van att behandla de problem som ofta uppkommer vid grovt kroppsarbete.
– Byggbranschen innebär ett många gånger hårt arbete. Därför är det extra uppskattat att kunna utföra massage, lindra värk och trycka ut triggerpunkter inom ramarna för medarbetarnas arbetstid.
För Lena Brunner är hälsa helt klart ett brett begrepp.
– Det är viktigt att lyfta fram ledord som hälsa, glädje och trygghet. Jag vill ge mina kunder de små verktygen man behöver för att må bra. Välmåendet ska vara i fokus utan att det blir fanatiskt.
För även om hälsan är viktig är Lena noga med att också unna sig saker för att må bra.
– De små förändringarna gör också sitt till. I stället för att få panik över att du inte får äta wienerbröd kan du äta det, men kanske bara hälften mot tidigare.
Essensen i verksamheten tycks i alla fall självklar.
– Här lyssnar vi på kunden och ser till både kropp och själ.

145082-LK08

Takkunskap på hög nivå

Artikel Den som sköter om sitt tak med jämna mellanrum kan få det att hålla i upp till hundra år. Dagens tak och ett därtill väl utfört hantverk gör plåtslageriarbeten till en investering väl värd sina pengar....
145073-folketsHusSundbyberg

Populärt att mötas i Sundbybergs Folkets Hus

Artikel Det luktar gott från hembakta bullar i Folkets Hus i Sundbyberg. Den här byggnaden med sin unika arkitektur lockar såväl konferensgäster som festfolk och konsertbesökare. Som en del av en växande kommun...
AgnesAdvkat144

Miljö, juridik och nyfikenhet

Agnes Larfeldt Alvén är en av de bästa inom svensk miljörätt

Vildakoket144

Lägg ogräs på tallriken

Mer än vad du tror går att äta ute i naturen

@rdsforlag: Nu har vi äntligen, efter 2 års hårt slit en release för vårt nya emagasin🏁#Enterprisee@RDSForlaggpic.twitter.com/nkwiQTy3PCC

Följ oss på Twitter

Arkiv