Halsovillan1
Halsovillan2
Halsovillan3
Halsovillan1
Halsovillan2
Halsovillan3

Hälsokoncept i naturskön miljö

Hälsovillan är beläget vid Mälarens strand i området Kyrkhamn Hässelby och utgör den perfekta kursgården vare sig man är ute efter en bra miljö, rehabilitering, rekreation eller utveckling för företaget eller på egen hand. Kursgården drivs av familjerna Granberg och Lesley, och huvudinriktningen är hälsoinslag med ett utbud av olika verksamheter, något som skapar ett brett utbud för intresserade besökare.

Hälsovillan Konferens & Utveckling arrenderar den genuina 1800-talsvillan, även kallad ingenjörs-villan, av Stockholms stad och drivs sedan 2012 som ett aktiebolag. Här bedrivs inte bara konferens-verksamhet utan även rehabilitering och kurser i ledarskap och personlig utveckling. Det går också bra att hyra villan vid olika högtidsarrangemang med eller utan catering. Hälsa och välmående löper som en röd tråd genom verksamheten, oavsett om det rör privatpersoner eller företag. Villan har under åren inhyst en rad kända personer. Herbert Tingsten (Dagens Nyheters chefredaktör 1946–1959) bodde här under sina första levnadsår och Ellinor Taube hade konstverksamhet i huset.
   – De yngre känner säkert till Drain som har spelat in en musikvideo i villan. Detta är ett ”levande” hus som rymmer en intressant historia där hälsoinslagen på olika sätt lyfts fram. Och på senare tid finns även olika konstutställningar att beskåda, säger Jörgen Andersson.

Verksamheter som bedrivs är bland annat skogspromenader, massage med spabehandling, yoga, mindfulness, KBT-tekniker, qigong, Feldenkrais, teambuildingaktiviter, coachning och kostrådgiv­ning. Friskvårdsinslag som naturvandring, massage eller tips på att må bra, ingår utan extra kostnad när man förlägger en konferens i Hälsovillan. Vid konferensvistelsen är det också endast ett företag åt gången i villan, vilket bidrar till en lugn, ostörd och inspirerande vistelse.
   – Det som kännetecknar Hälsovillan är just den rofyllda och avstressande miljön i kombination med vår personliga service och de hemlagade menyerna, säger Jörgen avslutningsvis.

2013-12-29
Dela artikel
banner image

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies