194057 HBL1194057 HBL2194057 HBL3194057 HBL4

Hope för alla hår

Älska HopeByLena – älska att det finns hopp för allas trasiga toppar, sönderblekta hårstrån, hiskeliga utväxter och egenklippta sneda luggar.

HopeByLena är en komplett frisörsalong lite mitt-i-smeten på Kungsholmen i Stockholm. Från och med augusti 2019 finns salongen på Lindhagensgatan. Här arbetar fem kunniga och engagerade frisörer som kan klippa, färga och vårda ditt hår. Teamet sprakar av kreativitet och inspireras såväl av varandra som att de inspireras av sina kunder. 


         – Vi vill ge absolut bästa möjliga kundupplevelse, säger ägaren, grundaren, frisören och makeup-artisten Lena Ekstrand. Det är otroligt viktigt för oss att ge kunderna tid. De ska känna sig sedda, ompysslade, snygga och nöjda samt ha en frisyr när de går härifrån som de även kan sköta själva. 


Då Lena gick i nionde klass hamnade hon tack vare sin mammas rekommendationer på en frisörsalong, vilket resulterade i att hon valde att fortsätta att utbilda sig till frisör. 


”Vi kan färg”


Hope strävar efter att använda skonsammast möjliga produkter inom färg. För att skapa personlighet och färgskiftningar i håren används tekniker som frihandsfärgningar: balayage och hairpainting.


       – Vi jobbar med produkter som är fria från kemikalier så mycket det är möjligt. Våra hårfärger är befriade från många allergiframkallande ämnen av hänsyn till såväl våra kunder som oss frisörer och vår miljö. Balayagefärgning är väldigt efterfrågat och håller generellt längre då det inte blir så tydlig utväxt. En annan trend är att blonda personer önskar pastellhår. Det kalla blonda är på väg bort och nyanserna blir varmare. 


Från långt till kort eller kort till långt


       – Det är roligt att allt fler önskar korta frisyrer. Pagerna blir mer raka och cleana. Luggen är tillbaka, liksom sidbenan. Håren känns generellt lite stökigare, lite 90-tal och BeverlyHills-feeling, ler Lena.


För den som önskar gå från kort till längre används Hairtalk extensions för hårförlängning. Ett skonsamt sätt att förlänga eller förtjocka håret. Det går att välja såväl längd, tjocklek som hårfärg och att blanda olika färgnyanser. 


        – Hollywoodsvallet börjar svalna. Många önskar bara få lite tjockare hår. Kanske har de tappat hår under amningstiden. Det går att skapa väldigt fina effekter med Hairtalks.


Ska du stå brud? 


Hope tar hand om brudar och tärnor eller andra personer som ska stå i festens centrum. Håruppsättning, styling, quick fix och makeup. 


Vad du än har för önskemål och förväntningar ser Lena och hennes kollegor till att du känner dig som dagens viktigaste kund – och det där sköna hoppet om att även hopplösa hår kan fixas… 

Läs mer...

2019-09-10 15:15

Hemsida
194072 KA1

”En stark ekonomipartner”

Artikel Klostermark Accounting är en redovisningsbyrå som hittat nyckeln till framgångsrika samarbeten. "För oss är ekvationen enkel: rätt personal + rätt kunder = långsiktiga samarbeten".
194004 DB1

Biljard och bokföring - med ekonomisk rådgivning

Artikel Din redovisningsbyrå kan var den kraft som gör att du orkar stå kvar vid uppstart, eller tar ditt företag till nästa nivå. En samarbetspartner med insyn i ditt företags ekonomi, som kan affärsutveckling...

Faktaruta

__ProgrammeraMera2016KarinNygards2

Digitalisera skolan

Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

Cecilia5

Cecilias Hed Malmström

Sveriges första kvinna på sydpolen.

naim 4

Superdesignern Naim Josefi

Skapar magi.

Arkiv