184064 JE3

Jordnära installerar solpaneler

Jordnära Elteknik i Kungälv är ett relativt nystartat och hungrigt företag som ägs av Niklas Hansson, med sju års erfarenhet som elektriker – och ett starkt driv.

– Jag har arbetat som entreprenadelektriker och serviceelektriker inom industri och företag samt även på privatsidan, säger Niklas Hansson, vd för Jordnära Elteknik AB. Min verksamhet växer stadigt och Jordnära Elteknik arbetar med förnybar energi i form av solcellsanläggningar.


Jordnära Elteknik erbjuder servicejobb för företag, industri och privatpersoner, vad gäller ombyggnationer, nybyggnationer, solcellsanläggningar, elbilsladdare och Smarta Hem/KNX.


184064 JE2


– Sedan den första juli förra året har kraven hårdnat vad gäller solcellsinstallationer och en ny elsäkerhetslag har kommit. Det är många som vill in i den här branschen som inte riktigt har koll på läget. Det handlar ju om el, så det är klokt att anlita en elfirma med behörig elektriker som gör den här typen av jobb, säger Niklas.  


Försäkringsbolagen påpekar att besiktningar kan visa på brister i form av exempelvis löshängande eller feldragna kablar som också kan ligga oskyddade. De här problemen orsakas troligen av slarv och okunskap i kombination.


– Det är du som ägare till huset som ansvarar för att anläggningen är säker. Vilket gör det ännu viktigare att verkligen anlita en kunnig installatör. Du behöver ha ett tak som har minst lika lång livslängd som de solceller du önskar montera på taket, berättar Niklas. Det får inte bli läckage på grund av dåligt monterade celler – eller gnagare som äter upp kablarna.


184064 JE1


Niklas installerar också Smarta-Hem-lösningar. Med en enkel knapptryckning från tryckknapp eller mobil kan du styra nästan precis vad du vill i ditt hem: belysning och solavskärmning, säkerhet och övervakning, uppvärmning, ventilation, luftkonditionering, mätningar och energibesparning samt audio, video och att styra dina vitvaror. Teknik som ger dig möjligheten att effektivisera ditt hem.


Jordnära Elteknik eftersträvar alltid hög service, nära kontakt och god relation med kunden. Samt punktlighet, noggrannhet, öppenhet och tydlighet kring kostnader.


– Det är grymt roligt att jobba med det här. Träffa nya människor, skapa nya kontakter och få nöjda kunder. Jag ser ljust på framtiden, skrattar Niklas och tillägger: – Solen skiner!

Läs mer...

2018-08-13 15:45

185045 SDS1

Utforska, utvecklas och ha kul – med dans

Artikel Sundbyberg har etablerat sig som en av Stockholms starkaste dansstadsdelar, tack vare en av Sveriges färgstarkaste dansare: Helene Karabuda. Nu satsar hon vidare genom att starta Sundbybergs Dansskola.
185070 VS1

En skola för alla

Artikel Kännetecknande för Vallatorpsskolan i Täby är studiemotiverade elever, skickliga lärare samt engagerade vårdnadshavare. Att elever på skolan blivit både flerfaldiga svenska mästare i schack samt nordiska...

Faktaruta

  • Jordnära Elteknik
  • E-post
  • Hemsida
  • Adress:
    Ekås 110
    442 98 Kode
  • Telefon: 076-3106067
_Anette2

Stockholms affärsänglar

Investerar i unga, innovativa företag

Welcome Webb3

Welcome App

Digitaliserad integration

naim 4

Superdeisgnern Naim Josefi

Skapar magi.

Arkiv