186019 IGA1186019 IGA2

Komplett träningsanläggning för golfare på alla nivåer

Vill du lära dig spela golf? Byta skaft på din favoritklubba? Eller kanske utveckla din swing med hjälp av revolutionerande 3D-teknik? Oavsett vad - på Isaberg Golf Academy får du hjälp med allt som rör golf. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs. Här finns kunskap, erfarenhet, utrustning och möjligheter för alla.

       Isaberg Golf Academy ligger cirka två mil norr om Gislaved, på Isaberg Golfklubb, och drivs av Head Professional Erik Andersson. Erik har arbetat som professionell tränare i mer än tio år. Han har både den svenska och den amerikanska tränarutbildningen i bagaget. Bland Eriks elever hittas allt från professionella spelare på Europatouren till rena nybörjare som aldrig tidigare kommit i närheten av en golfklubba. 

       – Mina bästa egenskaper som tränare är nog min kärlek till golfen och min ambition att alltid utvecklas. Jag brinner verkligen för den här sporten, säger Erik.

       På Golf Academy finns en mängd olika tränings- och utbildningsalternativ. Som ett exempel kan nämnas det treåriga nybörjarprogrammet. Det är en utbildning som passar dig som aldrig kommit i kontakt med golf tidigare men som bestämt dig för att du vill lära dig sporten från grunden. 

       – För att kunna utvecklas som spelare och njuta av sporten i många år framöver är det oerhört viktigt att man lär sig grunderna ordentligt, säger Erik. 


186019 IGA3


       För spelare som kommit en bit på väg finns på Isaberg en av Sveriges mest moderna golfstudios. Här finns avancerade höghastighetskameror som filmar sin swing in i minsta detalj och en launch monitor som mäter bland annat bollhastighet, spinn och utgångsvinkel.  Tekniken gör det möjligt för dig att, på ett tydligt sätt, följa din utvecklingskurva och med hjälp av din tränare identifiera de detaljer du behöver slipa vidare på. 

På området finns även en välutrustad golfshop där man säljer kvalitetsmärken för alla önskemål och behov.

       – Fördelen med vår shop är att du får hjälp av en professionell tränare som kan både utrustning och sving, säger Erik. Erik driver även en Driving Range med över 30 utslagsplatser, tre putting- och chipgreener, tre wedge-områden och en helt ny korthålsbana.

       Under de fyra år som gått sedan Erik startade Isaberg Golf Academy har verksamheten vuxit och utvecklats i stadig takt. För Erik med kollegor är det dock viktigt att aldrig sitta nöjda. 

       – Vi är duktiga på golfteknik och på att lära människor att spela golf på alla nivåer, men vi kan alltid lära mer, säger han. 

Läs mer...

2018-12-12 13:30

193018 TTA1

”Munnen återspeglar hur kroppen mår”

Artikel En sund livsstil bidrar till en förbättrad munhälsa. ”Vi visar omsorg om patienten genom att betrakta personen ur ett mer holistiskt perspektiv”, säger tandläkare Torsten Avén.
193016 SFT3

”Det går att göra all tandvård smärtfri”

Artikel Att vara tandvårdsrädd innebär ofta ett stort lidande och många bär på skamkänslor. Specialkliniken för tandvård arbetar dagligen med att hjälpa de mest rädda till smärtfria stunder i tandläkarstolen.

  Faktaruta

  Welcome Webb3

  Welcome App

  Digitaliserad integration

  Cecilia5

  Cecilias Hed Malmström

  Sveriges första kvinna på sydpolen.

  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  Arkiv