robinHood144

Kulinariska upplevelser i hemma hos-atmosfär

Bra uteservering med kvällssol, cruising och trubadurer liksom fina smakupplevelser utlovas av krögaren Dan Pettersson i sommar. Hos restaurangen Robin Hood i Forsbacka, mellan Sandviken och Gävle, kommer det vara fullt hus under juni, juli och augusti.

Det har hunnit bli sommar igen, något som innebär att familjer, par och båtfolk vallfärdar till Robin Hood i Forsbacka. Många är återkommande och de flesta kommer för att njuta av maten – den rustika och genuint tillagade maten med influenser från hela världen. Men även atmosfären och den familjära stämningen lockar. I år kommer gästerna att få ta del av en meny som kombinerar en hel del gamla klassiker och säkra kort med kulinariska nyheter.
– Jag försöker variera varje sommar så att det blir något nytt, förklarar Dan Pettersson som har en lång kock- och krögarerfarenhet bakom sig och är inne på sin fjärde sommar med Robin Hood.


Dan reser en hel del och tar alltid med sig ny inspiration till matlagningen från resorna, som till största del sker på motorcykel. Trender tror han inte på. Det som är gott är gott och senaste smakupplevelserna på Robin Hood-menyn har han tagit med sig från Nordafrika och Asien.

Krogen Robin Hood har gjort sig känt för att bjuda på en skön hemma hos-atmosfär eller lite ”Medelhavsstuk”, som Dan Pettersson kallar det.
– Det är väldigt avslappnat och familjärt här. Jag har aldrig arbetat någonstans där det har varit så trevligt att jobba som här, säger han och tror att anledningen är de personliga möten som uppstår här.
När det kommer till cateringverksamheten vänder sig Dan Pettersson till såväl privatpersoner och företag och kan ordna precis det som önskas. Inte sällan tar han med sig grillen ut och ordnar maten på plats, något som är mycket populärt – inte minst på bröllop och event.

2014-06-16
Dela artikel
banner image

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies