193012 MB1193012 MB2193012 MB3193012 MB4

Nya LED-lampor installeras i befintlig amatur

Genom att konvertera traditionella glödlampor och lysrör till LED-belysning, utan att samtidigt byta ut armaturer, erbjuder Miljöbelysning Sweden AB ett billigt och enkelt sätt att miljöanpassa och effektivisera olika belysningssystem.

      Det Täbybaserade företaget Miljöbelysning ägs och drivs av äkta paret Gabriella och Leo Incusci. De var tidigt ute med att inse fördelarna med lysdioder, eller LED som tekniken vanligtvis kallas. 

      – De LED-lampor som fanns när vi startade Miljöbelysning år 2012 var dyra och av dålig kvalitet och det ville vi ändra på, berättar Leo.  

      Idag finns många och stora företag som erbjuder installation av LED-belysning men genom att välja Miljöbelysning som samarbetspartner slipper man köpa nya armaturer. Företagets affärsidé är nämligen att erbjuda omvandling till LED utan utbyte av befintlig armatur. 

      Vanliga kunder är bostadsrättsföreningar, kommuner, köpcentrum och industrier som är i behov av högkvalitativa belysningssystem.

      Att konvertera till LED ger stora besparingar gällande energi och underhåll. En LED-lampa har en brinntid på ofattbara 55 000 timmar – 12 år! Detta kan jämföras med en vanlig glödlampa vars brinntid är ungefär 1000 timmar. 

      – Vi lämnar en funktionsgaranti på fem år vilket betyder noll kronor i underhållskostnad på samma tid, säger Leo. 

      Att byta till LED ger också möjlighet till en rad praktiska och energibesparande funktioner i form av bland annat rörelsesensorer, automatiskt strömsparläge samt grundljus i tre timmar vid strömavbrott eller brand. LED-lampor ger minst lika bra ljuskvalitet som traditionella lampor och innehåller varken kvicksilver eller farliga gaser.

      Att välja Miljöbelysning som leverantör är enkelt eftersom de tar ansvar för hela processen, från idé till färdig installation. 

      – Vi gör kostnadsfria kundbesök och presenterar sedan en passande lösning inklusive besparingskalkyl, berättar Gabriella. 

      Konverteringen utförs sedan av företagets egna tekniker. Kontakten med kunderna är nära och personlig. Alla erbjuds unika och behovsanpassade belysningssystem.    

Sedan starten för sju år sedan har Miljöbelysning Sweden vuxit kraftigt. Från att ha varit ett lokalt tvåmansföretag sysselsätter man idag 30 personer och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Företaget utför installationer över hela landet och efterfrågan är så stor att fler lokala kontor är på gång. 

      – Vi är väldigt stolta över vår verksamhet, säger Gabriella. 

Läs mer...

2019-05-09 13:00

Hemsida
194073 W&PA1

”Vi kan juridiken kring digitalisering, innovation och dataskydd”

Artikel Wikström & Partners har nischat sig genom att erbjuda spetskompetens inom IT. Ett av vår tids mest komplexa och föränderliga affärsområden.
194025 CW1

Cherry Wilder – årets drottning inom drag

Artikel En jordnära norrlänning, skolad musikalartist och passionerad frisör ligger bakom dragqueen-karaktären Cherry Wilder. Ett varumärke han byggt med enorm dedikation och oändliga timmar sminkträning.

Faktaruta

  • Miljöbelysning AB
  • Email
  • Hemsida
  • Adress:
    Polygonvägen 31
    187 66 Täby
  • Telefon: 08-120 039 80
6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

_Jimmy1

Jimmy Schönning

Njutbart hemma!

Arkiv