141006-malarkok

Nya luckor gör köket som nytt

Känslan av ett nytt kök ligger till stor del i luckorna. Mälarkök har lagt extra fokus på att erbjuda sina kunder ett brett och uppdaterat urval av köksluckor som håller hög kvalitet. Allt börjar med ett kostnadsfritt hembesök och monteringen går naturligtvis under rot.

I ett showroom intill Ikea i Kungens Kurva har Mälarkök en av sina lokaler. Hit kan man komma för att ta del av ett brett urval av köksluckor och andra tillbehör för köket. Företagets vd Mustafa ”Musse” Kara drog i gång verksamheten efter att ha sett den svenska marknadens behov av högkvalitativ köksservice. Mälarkök hjälper till med såväl måttanpassning som montering.
    – Visst är man välkommen till vårt showroom för att kika runt men vi kommer mer än gärna ut på ett kostnadsfritt hembesök. Då tar vi med oss vårt urval av olika köksluckor och ser över vilka möjligheter som finns hos just den här kunden, säger Musse.
    Utbudet sträcker sig från de klassiska luckorna till lantlig och trendig design. Mälarkök arbetar hela tiden med att uppdatera sitt utbud och det märks att de har ett sortiment som tilltalar den breda massan.
    – Vi vill erbjuda kvalitetsluckor och därför är många av våra luckor lackade. Det är bra för kunden eftersom de är enkla att hålla efter och fixa till om de skulle få någon småskada. Dessutom eftersträvar vi ett tydligt miljötänk. Till våra släta luckor använder vi exempelvis vattenbaserad färg.

Eftersom Mälarkök står för både produkt och montering kan man som kund tillämpa rotavdraget på det utförda arbetet. I dag finns företaget representerat i både Stockholm, Örebro och i Skåneregionen.
    – Här vill vi erbjuda våra kunder kvalitet och noggrannhet. Det är häftigt att man med ett så smart grepp som nya köksluckor kan skapa så pass stora förändringar.

2013-12-28
Dela artikel
banner image

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies