Personlig kvarterskrog med generösa öppettider

”Våra gäster ska alltid känna att de kan komma hit och slippa fundera över om vi har stängt eller ej. Även om det skulle vara stendött på en söndag ser vi till att ha öppet”, försäkrar Fabian Pantic. Han startade i slutet av december 2012 Saints Food & Drinks i Vasastan med målet att skapa en riktigt bra kvarterskrog med generösa öppettider.

En sak kan man vara säker på är att Saints Food & Drinks har öppet till klockan ett – alla kvällar i veckan! Och konceptet har blivit en hit. Det är sällan som det är dött Fabian Pantics bar ens sent på söndagar och måndagar, för då kommer personalen från närliggande krogar som O'Learys, Wasahof och Hard Rock Café för att köra after work.
– Söndagar klockan halv ett är det fullt här inne. Det är kul att det funkar, säger Fabian Pantic.


Han har varit krögare sedan han var 19 år, och att driva krog med tanken att man har gäster (inte kunder) är för honom en självklarhet.
– Det är som att ha gäster hemma, man vill ta hand om dem så mycket som möjligt. Och med en kvarterskrog blir det personligt, man umgås med gästerna som ofta kommer några gånger i veckan medan man arbetar.

Men här kan man inte bara vara säker på öppettider och att få en riktigt bra service, man äter även mycket gott på Saints Food & Drinks. Det senaste tillskottet är American tapas – små amerikanska rätter med kategorierna New Orleans, Boston och Texas på menyn.
– Det är ett prisvärt och roligare sätt att gå ut och äta. Man kan dela på allt och prova något extra. Samtidigt är det bra om du bara ska ta en öl och är sugen på något att äta.
Dessutom bjuder varje kväll på något extra. På söndagarna är det till exempel halva priset på kvarterskrogens hemmagjorda hamburgare som är gjorda av högrevsfärs. Och på måndagar är det halva priset på Saints Food & Drinks revbensspjäll.

2014-06-16
Dela artikel
banner image

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies