155029 MS0
155029 MS
155029 MS0
155029 MS

Prisad Pizzeria med framåtanda

På Miami Slice i Uppsala har pizzan återuppstått i dess ursprungliga form och smak. ”Vi har tagit tillbaka konceptet som det såg ut för 30 år sedan – med den klassiska tomatsåsen, degen och smakerna”, säger Shalle Nowroozi, Miami Slices ägare.

Shalle Nowroozi har drivit Miami Slice sedan 2010. Här har han tagit med sig alla erfarenheter han gjort som pizzabud och från sin pappas pizzeria men gör allt på sitt egna sätt.

– Vi har förbättrat det äldre konceptet och gör allt från scratch. Alla här vet vad Miami Slice är, vi har arbetat hårt för det och vår omsättning ökar för varje år, säger Shalle.

Redan första året blev Miami Slice utnämnt till ”Årets pizzeria” i Uppsala enligt Pizzarapporten. Utmärkelsen baseras på omsättning, kvalitet och tidshållning. Och året efter var det dags igen, Miami Slice kammade hem segern även 2011, 2012 och 2013. Konkurrensen är hård gällande pizza i Uppsala, men enligt Shalle är det kvaliteten som gör att Miami Slice sticker ut. Det är han övertygad om.

– Kvalitet kostar, men det får vi tillbaka. Jag vill göra något för Uppsala och därför har jag valt att sponsra olika idrottslag.

Att finnas till bara några klick bort för kunden, med onlinebokning och kortbetalning, gör också att många tycker att Miami Slice är det självklara alternativet när det är dags för pizza, glass eller godis.

– Det ska vara så lätt som möjligt att få hem mat. Ingen trodde på onlinebeställning tidigare, men i dag kan det komma 100 beställningar på en bra dag, säger Shalle vars dröm är att ha en verksamhet med utkörningsbilar som rullar dygnet runt.

– Jag vet en kille i Tyskland som har 24 bilar för utkörning, dit vill jag också komma! I dagsläget har jag tre, det är en lång väg dit. Men jag vill framåt hela tiden och har lagt upp som mål att en dag också vara där, men ha 25 bilar!

2015-11-03
Dela artikel
banner image

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies