191052 PCL3191052 PCL5191052 PCL4191052 PCL1

Realistiska mål är hållbara mål

Många nyårslöften handlar om förbättrad livsstil; äta bättre, stressa mindre, träna oftare och ta hand om eventuella krämpor. Performance Center Lindhagen hjälper dig att sätta hälsomål som håller i längden.

       Performance Center Lindhagen på västra Kungsholmen är ett litet kompetenscenter som kombinerar träning och behandlingar, för den som önskar.  Anläggningen ägs och drivs av Hege Sommerstad, legitimerad naprapat samt personlig tränare och Jonathan Thiger, personlig tränare. 

       I lokalerna finns ett snyggt och uppdaterat gym med konditionsmaskiner, styrkemaskiner och fria vikter. Här finns också fria ytor med redskap lämpade för funktionell träning, cross fit-serier samt small group training. Gymmet angränsar till naprapatkliniken. Medlemskap erbjuds i form av årskort, halvårskort eller kvartalskort. 

På schemat finns ett par gruppträningsklasser per vecka som ingår i medlemskapet. 

Det går utmärkt att besöka naprapatkliniken utan att vara medlem. Kliniken erbjuder även massage, Dry Needling och stötvågsbehandling.

       – Vi har förmånen att driva en anläggning som inte är så stor. Vi jobbar nära våra medlemmar och erbjuder individanpassade program. Oavsett om du kommer till oss för att komma ur TV-soffan, vill öka ditt välmående, behöver bli av med smärta eller önskar prestera i tävlingssammanhang så tar vi hand om dig på bästa sätt, säger Jonathan. 

       Det personliga bemötandet är påtagligt och medlemmarna vittnar om att här råder en trygg, familjär stämning och du blir sedd som medlem. Personalen har tid att svara på frågor och hjälpa dig rätt ute på träningsytan. Många medlemmar hittar till Performance Center från kringliggande kontor. Andra kommer till anläggningen för att de önskar ett småskaligt och fullt utrustat gym med kompetent personal, eller är naprapatpatienter.


191052 PCL2


       – Det är givetvis en stor fördel att driva en naprapatklinik i samverkan med en träningsanläggning. Vi genomför en noggrann rörelseanalys av våra naprapatpatienter, säger Hege. Smärta kommer inte av sig själv. Antingen beror det på hur vi rör på oss, eller hur vi inte rör på oss. Som naprapater vill vi hjälpa dig att röra dig optimalt. För att göra det behöver vi först göra en rörelseanalys. Idag är grundproblematiken att vi rör oss för lite. Stillasittandet är dagens rökning. 

       Hege och Jonathan förklarar att myten om de ”tre bästa övningarna” för smärta i exempelvis nacke, axlar eller rygg inte finns. Symptomen kan vara likadana men orsaken till problemen helt olika. Är det begränsad rörlighet som gör att du har ont? Har du muskelsvaghet eller muskulära obalanser? Eller är det en kombination? Frågor som behöver ställas för att du ska kunna få bästa möjliga hjälp. 

       – Vår drivkraft är att förändra människors väg till hälsa, att de ska bli av med kroppsliga smärtor eller öka sin prestation. Vi vill ge de verktyg och redskap som behövs för att varje individ ska kunna ta del i sitt eget välmående. Inför 2019 rekommenderar vi att du sätter realistiska mål som passar in i din vardag och som du kan hålla året ut. Mål som håller din motivation uppe, med små delmål att fira längs vägen. 

Läs mer...

2019-01-08 14:45

191008 CTJ2

En och annan stöt har man ju fått!

Artikel Tänk el och tänk säkerhet. Anlita en behörig elektriker som dessutom är passionerat intresserad av innovation så har du ellösningar för framtiden. CTJ EL har tagit de tidiga stötarna för din elsäkerhet.
191031 LG1

Vi bygger ut Norden

Artikel Samhället har ett stort behov av utbyggd infrastruktur och nya boenden. Linccon Groups affärsidé vilar på att tänka nytt, annorlunda och större. Med spetskompetens inom järnväg, anläggning och bygg förenar...

  Faktaruta

  • Performance Center Lindhagen AB
  • Epost
  • Hemsida
  • Adress:
   Lindhagensgatan 135
   112 15 Stockholm
  Holknekt_webb3

  Per Holknekt

  Från brädan till scenen

  _Anette2

  Stockholms affärsänglar

  Investerar i unga, innovativa företag

  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  Arkiv