193047 H&P1

Redovisning och juridik under samma tak

Hjorth & Partners erbjuder en unik kombination av tjänster inom ekonomi, juridik och administration och riktar sig till dig som hellre driver ditt företag än ägnar tid åt att försöka förstå krångliga skatte- och anställningsregler.

Hösten 2015 lämnade Emma Hjorth sitt arbete som arbetsrättsjurist för att starta Hjorth & Partners - en fullservicebyrå som erbjuder ekonomiskt och juridiskt stöd till små och medelstora företag.

       – Som jurist på Skatteverket upplevde jag att många småföretagare saknar stöd i sådant som rör bokföring och redovisning. I mitt företag vill jag erbjuda det stödet i kombination med juridiska tjänster inom arbets- och skatterätt, berättar Emma. 


Emmas upplevelse har med åren visat sig stämma mycket väl och idag driver hon en småskalig byrå inriktad på heltäckande service inom allt som rör ekonomi, juridik och administration. Stor vikt läggs vid den personliga relationen till kunden. 

        – Att vi är en mindre byrå har många fördelar. Eftersom vi är måna om att verkligen lära känna våra kunders verksamheter i grunden så kan vi alltid ge ett stöd som är anpassat efter varje verksamhets individuella behov och situation, säger Emma. 


Hon förklarar vidare att man som mindre byrå är bättre rustad att ge sina kunder proaktivt stöd. 

         – Våra kunder ska inte behöva ställa frågor. De anlitar oss för att vi ska ge dem den rådgivning som just deras verksamhet behöver. De ska ägna sin kraft åt att driva och utveckla sina företag medan vi tar hand om ekonomi och administration.


Var och en ska kort sagt göra det den är mest lämpad för. 


Majoriteten av Hjorth & Partners uppdragsgivare överlåter all löpande skötsel av ekonomi och löner åt dem. Det enda de själva behöver göra på dessa områden är i princip att attestera fakturor och betalningar. 


Byrån har även kunder som önskar sköta delar av sin redovisning på egen hand och mer efterfrågar stöd med kvalitetssäkring och rådgivning. 

       – Något jag verkligen rekommenderar att man tar professionell hjälp med är anställningar och lönehantering. Regelverken kring detta är komplicerade och förändras ofta. Det är administrativt tungt att hantera löner och mycket ska redovisas varje månad, säger Emma.


Hon understryker vikten av att ta hjälp i tid. Det är ingen god idé att, när det är dags för årsredovisning, inse att man inte har bokfört något på ett helt år. 

        – Jag tycker att man ska boka ett förutsättningslöst möte med oss där vi tillsammans kan komma fram till vilken samarbetslösning som passar just ditt företag bäst, säger Emma.

Läs mer...

2019-07-02 15:15

Hemsida
192060 KT1

Välj det bästa för miljön

Artikel Företag ska gå med vinst, vara socialt ansvarstagande och värna om en hållbar miljö. Kvalitetstjänst i Stockholm AB hjälper företag till ett framgångsrikt hållbarhetsarbete.
194088 EH1

Resultatinriktad hudvård

Artikel På Kungsholmen hittar man Emelie hudterapeut. Här utför Emelie hudvårdsbehandlingar med exklusiva hudvårdsprodukter som är anpassade efter varje individs behov.

Faktaruta

  • Hjorth & Partners AB
  • E-post
  • Hemsida
  • Adress:
    Gotlandsgatan 46
    116 65 Stockholm
  • Telefon: 0702-120150
naim 4

Superdesignern Naim Josefi

Skapar magi.

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

Arkiv