193021 NR2193021 NR3

Redovisningsbyrå för byggföretag

För trygga siffror och tillväxt – Nordens Redovisningsbyrå har specialiserat sig inom byggföretagsbranschen.

      Nordens Redovisningsbyrå är en lite annorlunda redovisningsbyrå som är experter på byggföretag. De erbjuder heltäckande lösningar inom redovisning och ekonomi för små till medelstora byggföretag. 

      – Vi har valt att nischa oss mot byggbranschen, säger Ernesto Sosa, en av delägarna i Nordens Redovisningsbyrå AB i Johanneshov, Stockholm. Att driva och utveckla företag i byggbranschen är en komplex process och vi har valt att specialisera oss för att dagligen jobba med detta och kunna ta hand om våra kunder på bästa sätt. 

      Byråns kompetens fokuserar på ditt företags ekonomi och dess tillväxt, problemlösning och rådgivning: löpande bokföring, löner, arbetsgivaravgifter, momsredovisning, bokslut, årsredovisning och bolagsbildning. 

      – Vi hjälper även företagen att ombilda sina enskilda firmor till aktiebolag. Vi skapar långsiktiga relationer med våra kunder och följer dem på vägen. 

      Det är mycket att hålla koll på och inte rakt igenom enkelt att veta när det är som gynnsammast att driva vidare som enskild firma eller när det är läge att starta ett aktiebolag.

      – Det beror i stor utsträckning på företagets omsättning och vinsten i sig, förklarar Jesus. 

      Generellt kan man säga att vi rekommenderar att starta eget med enskild firma med upp till två miljoner i omsättning. När du omsätter mer än så är det dags att göra om företaget till ett aktiebolag. Det handlar om att du inte vill skatta mer av vinsten än vad du behöver. Det finns tre olika inkomstskattesatser och som enskild firma kan du behöva skatta ända upp till högsta skattesatsen på 55 procent. Juridiska personer (aktiebolag) skattar 22 procent på vinsten.  Omsätter ett företag över två miljoner är sannolikheten dessutom stor att det är fler anställda i företaget och då blir det extra mycket att hålla koll på vad gäller löner, arbetsgivaravgifter och så vidare. 

       Du som driver ett byggföretag har en pålitlig samarbetspartner i Nordens Redovisningsbyrå. En redovisningskonsult som tar hand om din bokföring, förklarar siffrorna på ett begripligt sätt, har ett öga för vart siffrorna barkar hän och ger den stöttning som behövs för ekonomisk tillväxt. 

       – Som byggföretagare kan du fokusera på din kärnverksamhet, att bygga - så tar vi hand om siffrorna åt dig, och bygger på så vis, indirekt, ditt företag! 

Läs mer...

2019-05-09 14:45

Hemsida
193011 C2

Skönhet från Värnamo sprider sig över hela världen

Artikel BB Glow är den nyaste och hetaste behandlingen i skönhetsbranschen. En skonsam och vänlig ansiktsbehandling för dig som vill ha hud som strålar.
193044 DS4

Året runt - till destination Stegeborg

Artikel Det är lätt att bli hemmablind. Många bokar slentrianmässigt en charterresa till Kanarieöarna, när det finns så mycket oupplevt att se i Sverige. Har du varit i Stegeborg?

Faktaruta

  • Nordens redovisningsbyrå AB
  • Email
  • Hemsida
  • Facebook
  • Adress:
    Huvudskärsvägen 20 NB
    121 39 Johanneshov
  • Telefon: 0703-33 74 64
 _Bild 15

Persisk Mat

Följ med på vägen till det persiska köket

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

6

Löwengrip

Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

Arkiv