192042 R_NY192042 R4192042 R2192042 R3

Redovisningshjälp för bättre framtida resultat

”Jag älskar att jobba med drivna människor. Att genom mitt jobb som redovisningskonsult få komma med idéer, få vara med att bidra till att se företag växa”, säger Johan Ada, Revidex AB.

        Revidex AB är en redovisningsbyrå med en stark koncern i ryggen: Rånäs Bruk AB och många andra bolag. En byrå som stadigt växer och i takt med detta söker nya medarbetare.

       – Vi önskar redovisningskonsulter med ett par års arbetslivserfarenhet som verkligen förstår vad hög service innebär och som kan leverera det, säger Johan Ada, redovisningskonsult och VD på Revidex AB. Drömkandidater till, vad jag vågar kalla, en drömarbetsplats med möjlighet att utvecklas såväl personligen som i team, samt att gemensamt utveckla vår verksamhet. Allt är möjligt hos oss för den som är driven.  

        Johan har en bakgrund som han beskriver som en berg- och dalbana.  Han valde att studera film och media för att arbeta i filmbranschen.  Dessa studier landade dock i att han satt ett par år som systemutvecklare för att sedan driva en bensinmack i Södertälje (Shell) som han drev i cirka sju år. Ny studielusta resulterade i en yrkesidentitet som professionell redovisningskonsult. En kusin hade startat redovisningsbyrån Revidex och erbjöd Johan en plats. Ett år senare var han delaktig i byrån. Förra året gick kusinen vidare i sin karriär i annan riktning och Johan bestämde sig för att driver byrån vidare tillsamman med den nya stora koncernen Revidex ingår i. Vi förstår att Johans brokiga bakgrund har varit såväl arbetsrelaterad som privat relaterad och han förklarar: 

       – Vi är alla människor. Vi har gått igenom en del i livet.  Jag har haft mina upp- och nedgångar. Det är en skön känsla när man är på rätt spår. Jag har en stark ödmjukhet i detta och känner att jag vill, så att säga, betala tillbaka. Jag, mina nära och kära har det bra. Inte alla har det lika bra.  Tillsammans med vänner och andra företagare har jag startat en grupp som två gånger per år ställer upp med en summa pengar som vi använder till att ge Stockholms hemlösa mat, med mera. Vi står på Medborgarplatsen, Sergels torg och Hötorget för att dela ut mat till behövande. Det här har vi gjort nu under tre års tid och vi ser fram emot att se detta växa, med fler samarbetspartners och större möjlighet att hjälpa fler. Det här är givetvis något som finns i väggarna på redovisningsbyrån, i dess kultur. En vilja att vilja väl. 


192042 R3

      

      – Vi drivs av service. Det är något som jag definitivt har med mig i bagaget. Ambitionen att sträcka sig lite längre, att hjälpa dig som kund och att engagerat ta reda på vad vi kan göra för just dig.  Den som jobbar hos oss sitter inte bara för att knappa in siffror och arbeta med bokföring. Vi är med och utvecklar företag, från början till slutet. Våra kunder ska känna sig trygga med oss.

Visionen är tydlig och Johan säger enkelt: 

        – Vi strävar efter att bli en av Sveriges främsta redovisningsbyrå. Det kanske låter big-headed men visionen är att vi inom fem år finns etablerade i ett flertal av våra svenska större städer med ett gäng som verkar i branschen för att ge stöttning och agera som en samarbetspartner för svenska företagare. En engagerad partner som med lika stor vilja som du själv har som företagare, arbetar för att det ska gå bra för ditt företag. 

        Johan menar att det är ett engagemang som idag inte alltid finns i branschen.  Engagemang och delaktighet i respektive kunds framgångsresa. Att redovisning inte ska handla om dåtiden utan om de resultat som du som företagare vill se i framtiden. Den personliga relationen och dialogen är en superviktig del i den service som Revidex erbjuder med tjänster inom all form av redovisning och ekonomisk administration.  Hos byrån finns digitala lösningar som ger dig daglig koll på företagets ekonomi. Är du i uppstart av ditt företag står byrån med dig på startlinjen. 

       – Vi hälsar alla välkomna och hjälper så många vi kan, säger Johan Ada. Jag hade ingen aning om för 15 år sedan när jag ville in i filmbranschen att jag skulle arbeta som redovisningskonsult en dag och trivas så bra som jag gör idag! Jag älskar siffror, moms och människor. 

Läs mer...

2019-03-06 14:15

195012 FSK3

Åkeriföretag med framgång

Artikel Med ett stort kundfokus, genomtänkta satsningar och en framåtanda har FKS Transport AB gjort stora framgångar i åkeribranschen. De är det lilla företaget som satsar stort och som har en stor bredd utan...
194061 LE1

Våra ekonomiska tjänster – är dina behov

Artikel Anlita en ekonomisk byrå som kan hjälpa dig med såväl redovisning som affärsutveckling. En extern partner som ser dina behov som sitt uppdrag.

  Faktaruta

  _Skincity-pressbild

  Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

  Professionell hudvård online

  Spår-bild

  Podcasten Spår

  Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

  Cecilia5

  Cecilias Hed Malmström

  Sveriges första kvinna på sydpolen.

  Arkiv