193042 HG3193042 HG1193042 HG2193042 HG4193042 HG5

Skånes mest gästvänliga Gästgifwaregård

Hela Höörs Gästgifwaregård är en enda massiv upplevelse! Byggnaden är solvarmt gul och dess spännande historia har anor tillbaka till 1600-talet. I folkmun kallas gården för Gästis och de spökglada undrar nyfiket om ryktena stämmer – spökar det på gården?

Höörs Gästgifwaregård ligger mitt i Skåne på Höörs bästa läge vid stadens mysiga Gamla Torg. Här kan du äta, dricka och sova gott, samt fylla tiden däremellan med aktiviteter av alla de mest fantastiska slag.

     

– Vi erbjuder en upplevelse, berättar Rosita Ekström som driver Höörs Gästgifwaregård. Vi har allt, engelsk pub, vinkällare, ett fantastiskt spa och gratis träning för de som övernattar hos oss. Vi finns i vackra Höör, omgivna av en makalöst vacker natur. Vi har mycket bra kommunikationer, med en tågstation som ligger tio minuters promenadväg härifrån. Det är tillgängligt för alla att träffas på Höörs Gästgifwaregård – och vi ligger mitt i Skåne.

    

Spa-anläggningen är helt nybyggd och består utav 350 generösa kvadratmetrar, där gästerna kan bada och bubbla i både inomhus- och utomhuspooler samt varva ned i en soft sauna eller ångbastu. Man kan även njuta av ett skönt fotbad, eller boka in en behandling för en extra lyxig spa-vistelse! 

     

– Våra upplevelseduschar är väldigt spektakulära, berättar Emelie Källqvist som ansvarar för spa-avdelningen. Jag kan med glädje konstatera våra gästers positiva reaktioner när de får uppleva ”årstidsduschen”. Duschprogrammen benämns: vår, sommar eller höst, och ger olika belysningar, färger och dofter. I behandlingsrummen finns en behandlingsmeny med bland annat massage och ansiktsbehandlingar.


I början av förra året stod 16 helt nya rum klara för invigning, vilket innebär att hotellet idag kan erbjuda 29 rum varav två sviter. Rummen är omsorgsfullt inredda och ombonade. Varje rum i sin egen personliga stil men den röda tråden är genomgående att här ska gästerna trivas och sova gott.

    

Konferensavdelningen är noggrant genomtänkt och utformad för konferensgrupper i olika storlekar. Mottot är ”Konferens för alla”.  Varje företag möts av en personlig konferensvärdinna redan vid bokningen. Varje värdinna skräddarsyr en specifik lösning utifrån kundens behov och önskemål. ”Johanna Schönberg” heter konferenssalen där man kan vara uppemot 100 personer som placeras i ”bio-sittning”. Den lilla gruppen på två till sex personer bokar ”Alexander Eriksson”. Samtliga konferensrum har kostnadsfri wifi-uppkoppling, Höörs Gästgifwaregård har de bästa förutsättningar att erbjuda ett minnesvärt arrangemang. Ett konferenspaket på två nätter ger företagets medarbetare möjlighet att njuta av omgivningen, spa-upplevelse, natur, mat och dryck samt de rofyllda rummen. Aktiviteterna är alltifrån lugnare sådana i form av yoga och vandring till mer adrenalinpåfyllande övningar såsom MTB-cykling, lerduveskytte, kanotpaddling eller wakeboard i Ringsjön. Det går också att besöka närbelägna Skånes Djurpark.

 

Höörs Gästgifwaregård har ett nära samarbete med Bosjökloster golfklubb. Golfbanan designades 1974 av Douglas Brasier och är till karaktären en ”öppen parkbana”. Den är mycket omtyckt bland de golfspelande hotell- och konferensgästerna. Golfpaketet innehåller övernattning, frukost, middag och greenfee.


Köket karakteriseras av ”Skånsk husmanskost med internationell touch” och maten lagas från grunden av erfarna och välrenommerade kockar. Köksmästaren Mats Petersson har lång och gedigen erfarenhet som kock och har arbetat på såväl Grand Hotel och Savoy, som utomlands.


– Vi gör allt från grunden berättar Mats, rullar köttbullar för hand och gör vår egen glass. Vi handlar närproducerat från lokala producenter och varje månad uppdaterar vi à la Carte-menyn för att erbjuda våra återkommande gäster nya spännande smakupplevelser. Det är väldigt högt tryck på luncherna under vardagarna, vilket är glädjande.

       

Avslutningsvis säger Rosita:

– Just nu har vi två generösa spa-erbjudanden där följande ingår: Tillträde till spa-anläggningen, tre-rätters-middag, logi, frukost, lån av badrock och handduk samt tofflor som du får ta med dig hem. Dessa två erbjudanden går inte att kombinera med andra erbjudanden och är som följer:


Alternativ 1
Få 400 kr i rabatt på spa-paketet, ange då rabattkod ”Gästis2019” vid webbokning, tisdag-torsdag.

Alternativ 2
Erhåll en värdecheck på 400 kr vid bokning av spa-paketet, som du därefter fritt kan nyttja på hela anläggningen. Ange kod ”Gästis2019” vid bokning.

– Vi vill ge våra gäster full service och uppmärksamhet. Vår ambition är att ge våra gäster den absolut bästa servicen. Det personliga, och en minnesvärd upplevelse kombinerat med god mat och dryck, i vår skånska natur. Varmt välkomna till oss på Gästis!  

Läs mer...

2019-04-16 14:15

Boka
194020 AD4

Proffsig och färgglad salong

Artikel Färgäventyr hemma i badrummet slutar ofta i mer eller mindre katastrof och morotsgul har aldrig varit snyggt. Snyggt blond blir du blott och enbart hos en frisör som är specialiserad inom färg och blekning.
194031 HD1

Friska tänder livet ut

Artikel Tio minuter omsorg om dina tänder per dag samt regelbundna besök hos tandhygienisten och tandläkaren ökar chanserna för friska tänder livet ut – påminner Tandea Hjorthagen.

Faktaruta

__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

_Anette2

Stockholms affärsänglar

Investerar i unga, innovativa företag

Arkiv