141094-AventyrsService
141094-AventyrsService2
141094-AventyrsService3
141094-AventyrsService4
141094-AventyrsService
141094-AventyrsService2
141094-AventyrsService3
141094-AventyrsService4

Ta med kollegorna på äventyr i skogen

Teambuilding för den nya klassen, glamourmiddag i en kåta i skogen eller äventyrsspäckad konferens med företaget? ÄventyrsService i Högbo Bruk ordnar det mesta som deras gäster önskar i äventyrs- och eventväg.

– Det är våra kunders förfrågningar som har format firman, säger Johan Wadén, som driver företaget. Det var hans stora intresse för äventyr och uteliv som lade grunden för företaget åtta år sedan. Johan Wadén hade tröttnat på sitt jobb som truck­förare och började i stället ta med folk ut på guidade fisketurer.
   – Det gjorde att jag blev tvungen att hitta något ställe där vi kunde övernatta och efter det har vi ut­vecklat konceptet med övernattning i skogen på fler sätt, förklarar Johan Wadén, som är grundare och ägare av ÄventyrsService i Högbo Bruk utanför Sandviken.

Året runt kommer företag för konferenser där de får möjlighet att kombinera möten i anpassade lokaler med vilda äventyr i skogen. Vissa väljer en paddlings­tur, medan andra provar höghöjdsbanan. På kvällarna ställs tältkåtorna i ordning efter önskemål med möjlighet att sova över.
   – Kåtorna är väldigt anpassningsbara och används mycket även för olika event. Vi kan inreda dem för en galamiddag med glitter, kristallkronor och vita stolsöverdrag eller som en vildmarkshydda med allt vad det innebär. Roligast är att kombinera flera olika teman, tycker Johan Wadén som även vunnit priser för bästa montrar på mässor.

En typisk grupp som kommer till centret består av omkring 20 personer som börjar med någon form av aktivitet, till exempel mångkamp som innehåller helt andra grenar än vanlig hink i boll, utlovar Johan. De fortsätter med någon utflykt såsom längdskidor eller häst och vagn och avslutar dagen i en stuga i skogen.
   – Där kan de bada bastu och badtunna och sedan äta gott. Ofta får sällskapet en egen kock som grillar all mat på plats. Det viktigaste för oss är att allt vi gör genomsyras av kvalitet och att vi ständigt utvecklas. Kunder som kommer tillbaka ska aldrig behöva göra samma sak två gånger!

2014-01-04
Dela artikel
banner image

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies