124023.tumbatandvardscenter.bild1124023.tumbatandvardscenter.bild2124023.tumbatandvardscenter.bild3

Tandläkare med erfarenhet och bredd

Som en del av Praktikertjänst är Tumba Tandvårdscenter den största privata tandläkarpraktiken i Tumba. Genom att erbjuda allt inom tandvård har de många trogna kunder såväl från närområdet som från hela Stockholmregionen.– Vi gör allt inom tandvård här på kliniken. Men när det gäller komplicerade operationer eller att sätta in implantat tar vi i stället hit en professor från Akademiska sjukhuset som utför detta hos oss. På så sätt behöver vi aldrig skicka iväg några patienter, menar Peter Karlsson som sedan två år tillbaka driver Tumba Tandvårdscenter.

Han har varit tandläkare i 25 år och drev egen praktik i Kalmar fram tills för två år sedan då han flyttade till Stockholm för att vidga sina vyer.

– Nu arbetar jag inte bara här på kliniken utan är också lärare på tandläkarhögskolan och studerande på deras mastersutbildning. Tandläkarutbildningen ger bara en yrkesexamen, därför tänkte jag också skaffa mig en akademisk examen innan jag går i pension om cirka 10–15 år, säger han nöjt.

Peter är även reservofficer och rycker ibland in som tandläkare för försvaret. Men trots alla uppdrag vid sidan om är arbetet på tandvårdscentret något han tänkt satsa ännu mer på.

– Vi har redan utökat med en ny tandläkare för att kunna fortsätta hålla den höga service och kvalitet som vi blivit kända för.

Detta arbetar mycket med och har lyckats behålla nästan alla patienter som gick här innan Peter tog över. Enligt honom är det svårt att komma som ny tandläkare eftersom folk är trogna sin gamla och byter ofta inte förrän någon slutar.

– Prismässigt ligger vi långt från högst men vi är definitivt ingen lågprisklinik. En lågprisklinik måste fuska någonstans i kedjan med lokal, personal, material, underleverantörer och kvalitet för att kunna gå ihop. Detta gör inte vi. Vi har många nöjda patienter som rekommenderar oss och det är vi mycket tacksamma för eftersom våra patienter är den bästa annonspelaren vi kan få.

Läs mer...

2012-08-28 14:45

166041 BS

I Bjuv satsar man på sina barn och unga

Artikel På Brogårdaskolan i skånska Bjuv går delaktighet, engagemang och kärlek hand i hand med kunskapsutveckling. Här lyssnar man inte bara på barnens tankar och åsikter om sin skola, sin vardag och sin framtid...
166078 ZS

Snabbt, gott och fräscht

Artikel På Zao Street Kitchen i Örebro är både maten och miljön inspirerad av det ostasiatiska köket. Men trots snabb servering är ägaren Lap Bui stenhård när det kommer till kvaliteten på råvarorna. I hans kök...
  JHL_Beckmans_1313_puff

  Ny på jobbet

  Zandra Ahl är Beckmans nya rektor

  Pelarna2_PUFF

  Led skolan rätt

  Lina Axelsson Kihlblom lever som hon lär

  Ingrid2_puff

  Livslångt förskoleperspektiv

  Möt professorn som kallar sig "förskolans historia".

  Arkiv