125033.trenad.bild1
125033.trenad.bild2
125033.trenad.bild3
125033.trenad.bild4
125033.trenad.bild1
125033.trenad.bild2
125033.trenad.bild3
125033.trenad.bild4

Ungt nytänkande i byggbranschen

Trenad Nordic Bygg eftersträvar öppna ögon och nytänkande inom byggbranschen. Flexibilitet, tillgänglighet och god kommunikation med kunden är allt viktigare i branschen. ”Därför förses varje anställd på företaget med en surfplatta, smartphone eller laptop som arbetsredskap beroende på befattning”, säger en av ägarna Tomas Merino.

Projektledarna Mattias Willis och Tomas Merino är två av Trenad Nordic Byggs fyra ägare. De självlärda killarna tycker att byggbranschen till stora delar känns gammalmodig med bland annat mycket papperskorrespondens och konservativa lösningar.
¬– Vi arbetar mycket med kvalitet och service och är ett ungt och nytänkande byggbolag. Det är skönt att få unga killar som är oskrivna böcker, säger Tomas Merino som är möbelsnickare i grunden.
– Vi håller våra kunder uppdaterade dagligen och levererar projekten i tid, flikar Mattias Willis in.

Trenad bygger främst i Stockholmsområdet och är totalentreprenörer som tar ansvaret att leverera en bra produkt. Bland de första uppdragen var att bygga restauranger som Texas Longhorn och Burger King.
– De är bland de tuffaste beställarna som finns. Felmarginalerna är noll samtidigt som alla möjliga problem kan dyka upp i en restaurangmiljö. Det ger förstås en bra grund för fortsatt byggkarriär, säger Tomas Merino.

Numera bygger och projekterar Trenad både offentliga byggnader och åt privatkunder av exklusivare snitt eftersom man inte vill lägga alla ägg i en och samma korg. Framtidsmålet är att ta på sig fler projekt och fördubbla antalet anställda. Däremot behöver projekten inte nödvändigtvis bli större.
– Både jag och Mattias är småbarnsföräldrar och har tre bolag samt elva anställda, vi har huvudbry så det räcker ändå, säger Tomas Merino.
För trogna beställare är de dock redo att flyga till övriga delar av landet
– Då ställer vi oss i givakt och sätter ihop restaurangen åt dem, skämtar han.

2012-10-29
Dela artikel
banner image

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies