144027-Victuscella

Uppfräschad nöjesplats i Falun

Restaurangen och utestället Victuscella i Falun gör comeback med besked. Efter tidigare fuktskador är det mesta nytt – både ledordet, ägaren, belysningen och inredningen är uppdaterade vilket skapar en helt ny stämning. Även menyn har genomgått en metamorfos. Köksmästaren Micke utlovar bland annat svensk mat med amerikansk touch.

Det var i september i fjol som fuktskador tvingade Victuscella att stänga igen. Men lagom till våren slår restaurangen och nattklubben upp portarna igen, nu med en välkomponerad meny som är gjord med faluborna som främsta målgrupp. Här ska man kunna få en fin måltid för runt 200 kronor och kunna få något som passar oavsett man bara vill ta en öl eller fokusera fullt ut på maten. Köksmästaren Micke kommer att fortsätta med lokalproducerat till viss del och komponerar både lunch och à la carte för restauranggästerna.
– I matväg gör vi något som är helt unikt. Vi fokuserar på det enkla och svenska och gör allt från grunden, säger han och utlovar en grillmeny med bland annat högrevshjärta, råbiff och löjrom.


Den nya ägaren Ning Zhu menar att det är viktigt att vara lyhörd för kundens önskemål, både när det kommer till mat, miljö och nattklubb, och lovar att Victuscella kommer att vara en unik restaurang i Falun som ständigt förbättras och renoveras någon gång om året.
– Det ska vara fräscht, kunderna ska alltid uppleva något nytt!


Miljön kommer snarare att vara lounge och vardagsrum än stram restaurangmiljö, och den påkostade belysningen är en stor del av atmosfären.
– Vi har helt ny belysning och teknik på dansgolvet också, berättar han.
Nattklubben är öppen både fredagar och lördagar och gillar du att dansa till housemusik så är Victuscella (som kommer att gästas av en del evenemang och artister under sommaren) stället att besöka dessa dagar.

2014-06-16
Dela artikel
banner image

Sponsrade artiklar

Artiklar publicerade på webbplatsen som inte är märkta redaktionellt är betalda samarbeten.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Enterprise Magazine använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies