0DaBkkQ444iQWLG0

Vänge Villaservice AB - ett byggföretag med bred kompetens

Ett professionellt och personligt engagemang med hög servicegrad och en stor dos ärlighet, trovärdighet och yrkesskicklighet inger ett långvarigt förtroende.

       – Att renovera ett gammalt, eller bygga ett nytt, badrum är ett omfattande projekt som kräver bra investeringar för en lång hållbarhet. Ett badrum med material av bra kvalitet och ett väl utfört renoveringsarbete ger goda förutsättningar för att badrummet kommer att hålla i minst tio till femton år. Initialkostnaden fördelas över denna period. Många gör misstaget att börja bygga billigt vilket ofta slutar dyrt. Ibland behöver man hjälpa kunderna att tänka efter före, ler Torbjörn Ericsson, Vänge Villaservice AB i Uppsala kommun.

       Det finns myndigheter, försäkringsbolag och olika organisationer inom byggbranschen som ställer krav på exempelvis köks- och badrumsbyggen. Byggkeramikrådet är en av de etablerade organisationer som tagit fram riktlinjer, samt utbildar och certifierar i hur keramiskt material ska användas för badrum och våtutrymmen. Ett kvalitetsintyg ska naturligtvis alltid lämnas vid renovering eller nybyggnation av badrum, menar Torbjörn.

      – Det är väldigt viktigt att alltid ha ett kvalitetstänk då tätskiktet bakom kakel, klinkers och fogningar, det som ligger underst, är det grundläggande och viktigaste arbetsmomentet för ett gott slutresultat. Det är framför allt den kompetensen du köper från oss som hantverkare, säger han. 

       Ska du renovera eller bygga ett nytt kök och/eller badrum är det klokt i att lyssna med ditt försäkringsbolag om vilka premisser som gäller i din hemförsäkring. Det kan bli en dyr historia om inte försäkringen gäller för att du använt dig av hantverkare som inte uppfyller de kompetenskrav som ställs, eller som saknar ansvarsförsäkringar. Det är hantverkarens försäkring som gäller för badrummet efter en renovering.

       Vänge Villaservice har många års erfarenhet, kunskap och kompetens inom flera olika arbetsområden inom bygg samt trädgård. Företaget startade redan 2005 och utför alltifrån renoveringar och nyproduktion till stenläggning och övriga trädgårdsprojekt. Projekt som utförs inom ROT.

       – Vi erbjuder totalentreprenad och tar hand om hela uppgiften från uppstart till avslut. Vi utför stambyten, badrums- och köksrenoveringar samt sätter kakel och klinkers. Vi bygger nytt, vi bygger till och vi renoverar. Våra tjänster inkluderar även trädgårdsprojekt med bland annat stenläggning och altanbyggen, garage, carports med mera, berättar Torbjörn. 

       Hur ska man tänka när man är i färd med att bygga eller renovera i hemmet? Det är den avslutande fråga vi ställer till Torbjörn, som svarar:

       Att ta in tre till fem olika offerter rekommenderas. Fastna inte vid den billigaste eller den dyraste offerten. Den bästa offerten brukar oftast vara den som hamnar i mitten av offererade priser.

       Lita på din magkänsla. Hur upplever du kommunikationen mellan dig som uppdrags-givare och den som åtar sig uppdraget?

       Välj uteslutande bort den offert som ligger lägst i pris - oavsett materialkostnad eller arbetskostnad. Låga priser håller aldrig i längden. Hitta en medelväg.

Läs mer...

2019-02-14 11:15

192058 AL1

Sov allra skönast – med gott samvete

Artikel Bomull är en av världens mest resurskrävande råvaror, i en omstridd industri. Bli en medveten konsument och bädda sängen med bomull som är rättvist och hållbart producerad från Alva.
192064 S&P1

Dina rättigheter – våra skyldigheter

Artikel Med varje klients intressen och rättigheter i absolut fokus erbjuder Severius & Partners Juristbyrå rådgivning och representation på en rad rättsområden. Kännetecknande för byrån är brinnande engagemang...

  Faktaruta

  • Vänge Villaservice
  • Epost
  • Hemsida
  • Facebook
  • Adress:
   Ålands Västerby 338
   740 20 Vänge
  • Telefon: 070-280 54 00
  6

  Löwengrip

  Från bloggare till influencer och superentreprenör. En 14 år lång resa som fostrat en kvinnlig entreprenör med en enormt stark förankran i samtid och samverkan. Nu med det nya varumärket Löwengrip.

   _Bild 15

  Persisk Mat

  Följ med på vägen till det persiska köket

  Spår-bild

  Podcasten Spår

  Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

  Arkiv