194055 HS1

Vass guide till att köpa och sälja bostad

Informativa, trovärdiga, träffsäkra och uppdaterade webbsajter har avsändare Hojjo. Ekonomifokus.se är en ovärderlig informationssajt för den som ska köpa och sälja bostad.

Hojjo Sverige AB med grundaren, ägaren och vd:n Andreas Hogmalm har sin verksamhet inom online-marknadsföring. Bolaget äger och driver ett flertal hemsidor med stor allmännytta. Den största är Ekonomifokus.se. Ekonomifokus hjälper tusentals dagliga besökare genom att sprida kunskap, information, regelverk, skattefrågor och annat klokt som rör bostad och ekonomi. En matig och nära på nödvändig sida för den som ska köpa eller sälja en bostad, och vill vara påläst. 


      – Vi har stor kunskap, kompetens och erfarenhet inom bostadssegmentet, säger Andreas. Jag har tidigare arbetat på bostadsmarknadssidan och alltid haft stort intresse för marknaden. Privat har jag sålt och köpt många objekt. Även köpt, renoverat och sålt. Visionen är att hjälpa besökarna med sina frågor. Räta ut frågetecken, hjälpa de som fattat tokiga beslut eller se till så att inga tokiga beslut fattas. 


Webbsidorna växer organiskt. Besökarnas frågor och kommentarer besvaras kontinuerligt. 


       – Är det något ämne som det finns extra mycket intresse kring så skriver vi artiklar som djupdyker i ämnet och ger grundlig information samt råd och tips som besvarar läsarnas frågor. 


Andreas Hogmalm har alltid haft ett passionerat intresse för sökoptimering och började tidigt bygga microsajter. I princip när kompisarna fortfarande byggde sandkakor i sandlådan. Andreas skrattar och säger:


         – Jag fortsatte sedan att bygga upp nischade sajter där jag tipsade om produkter, länkade till olika företags hemsidor och fick på så vis intäkter till att fortsätta bygga sajter. Vilka bara har blivit större och större. 


Ytterligare en av Hojjos webbplatser är Mäklararvode.se. En systersajt som reder ut begreppen kring olika typer av arvode samt berättar vilka ersättningar och hur många procent respektive mäklare tar för varje genomförd affär. Sajten ger även dagsfärsk information om priser per kvadratmeter i just ditt område. Ledigalägenheter.org är den sajt som listar alla hyresvärdar i Sverige med kontaktuppgifter. En välbesökt och bra sida som ger tydlig information. Hojjo tar även hand om frågor rörande andra marknader än bostäder. Bland annat Begravo.se som hjälper besökare att jämföra begravningsbyråernas offerter. 


Givetvis är det mycket arbete och många timmars svett som ligger bakom att hålla webbsidorna aktuella och uppdaterade. 


        – Det är klart att det är mycket jobb, säger Andreas. Det gäller att vara up-to-date både inom respektive marknad som inom IT. Men det här är både mitt arbete och min hobby. Det är min passion. 

Läs mer...

2019-09-19 13:45

Ekonomifokus
195061 AL1

IT-företag med mjuka värden

Artikel I nya lokaler har IT-företaget Atea utformat ett stort och modernt recycling-, logistik- och konfigurationscenter i Växjö. Företaget som är en ledande distributör och tjänsteleverantör i Norden inom IT-infrastruktur...
195009 AM2

Där hav möter land

Artikel Amfimarin är företaget som jobbar vattenvägen. De bogserar och löser sjötransporten där bil inte är ett möjligt alternativ. Både ute i Skärgården och i Mälaren finns det dessutom många entreprenadjobb...

Faktaruta

_Skincity-pressbild

Eldsjälen bakom skönhetsimperiet

Professionell hudvård online

__MG_9672

Från förort till finrum

Bröderna Güven driver stans bästa krogar

Holknekt_webb3

Per Holknekt

Från brädan till scenen

Arkiv