193077 BK3193077 BK4193077 BK1193077 BK5

”Vi borrar som kungar”

Rätt arbetsmetod med rätt maskin utifrån de förutsättningar som råder avseende platsens material och projektets behov. Det krävs expertis för preciserad håltagning och sågning.

BorrKungen är experter på håltagning och sågning inom anläggning- och byggbranschen. Samt utför även riv och sanering. Kunskap, erfarenhet och kompetens i kombination med precision är de komponenter som behövs för att kunna utföra tjänster av hög kvalitet.

      – Vi utför brunnsborrning samt håltagning i olika typer av material och underlag; betong, sten eller tegel. Behöver du lägga rör, dra el, fixa ventilation genom väggar eller golv? Vi gör jobbet, säger Mikael Klinga, som kallas Micke, vd och grundare, BorrKungen AB.


Företaget trivs i samarbeten som innebär stora projekt med kontinuitet där alla medarbetarna får gå ”all in” och se projekten verkställas. Att bidra professionellt vid Handenterminalen är ett typexempel på ett lyckosamt samarbete.


Micke är uppväxt i ett hem med stark entreprenörsanda. Hans far har drivit eget sedan 1970-talet och innan Micke valde att starta sitt eget företag arbetade han tillsammans med sin far. Idag driver han BorrKungen och utgår från Haninge söder om Stockholm, men är verksam över hela Stor-Stockholm. 

       – Jag hamnade i borrbranschen tack vare farsan. Vi har arbetat tillsammans och sedan ledde det ena till det andra. Jag kände att det var dags att starta eget och nästa år uppnår farsan pensionsålder.


193077 BK2


BorrKungen har ett sammansvetsat team där teamkänslan är starkt. Alla är lika medvetna om de gemensamma värdegrunderna om hur de vill arbeta och har samlats under värdeord som mynnar ut i: ”PEPP”.

       – Vi är professionella och har den kunskap vi behöver för att utföra ett bra jobb. Vi arbetar effektivt och gör noggranna jobb; precision. Framför allt är vi problemlösare. Ingenting är omöjligt att lösa. Vi slår våra kloka huvuden ihop och hittar den lösning som fungerar, säger Micke. Stor vikt läggs vid säkerhet och miljömässig hållbarhet. Vi kan det här och borrar som kungar allihopa! 


Micke låter företaget växa organiskt. Visionen är att expandera i ett tempo som är hanterligt. BorrKungen ska vara ett företag med en familjär känsla med medarbetare som trivs tillsammans, respekterar varandra och har en trygg och skön kommunikation. Det viktigaste är att ta hand om befintliga kunder och göra ett bra arbete där de är. 

        – Det är ju väldigt enkelt att förstår hur affärsverksamhet fungerar. Nöjda kunder gör att vi anlitas igen och även får rekommendationer till andra jobb. 

Vi är drivna och duktiga på det vi gör. Vi är noggranna och vi är på plats när det behövs. Vi är ett företag som är måna om våra kunder och vi vill göra bra ifrån oss. 

Läs mer...

2019-05-20 14:00

Hemsida
193009 GA1

Giftorättsgods eller enskild egendom - Grünberger Advokater reder ut begreppen.

Artikel Äktenskapsförord och testamenten kan kännas oromantiskt och tråkigt, men är faktiskt något som båda parter, och övriga efterlevande, oftast har stor nytta av. Att tänka efter före bidrar till starka och...
193013 E1

Länge leve potatischipset

Artikel Det svenska potatischipset föddes 1957. En boxningstokig entreprenör besökte en match i New York och blev golvad av ett amerikanskt potatischips. Det godaste han ätit.

Faktaruta

Spår-bild

Podcasten Spår

Oskyldigt dömda måste kunna få upprättelse

Cecilia5

Cecilias Hed Malmström

Sveriges första kvinna på sydpolen.

_Anette2

Stockholms affärsänglar

Investerar i unga, innovativa företag

Arkiv