192037 S2192037 S4192037 S3

”Vi tycker om att snickra. Det är därför vi heter Snicta”.

Variation i uppdrag och utmaning. Då trivs Lukasz Sobczak och hans medarbetare. Med utgångspunkt från Västerhaninge gör de allt inom snickeri.

Lukasz Sobczak, grundare och ägare av Snicta AB är utbildad inom snickeri samt ekonomi och marknadsföring. 

      – Pappa är snickare och hade en stor snickeriverkstad i Polen och mamma är utbildad inom ekonomi, ler Lukasz.  Valet föll till slut på snickeriet.  Jag älskar att snickra. Snicta gör även andra saker än att bara snickra, i stort sett allt inom bygg. Våra anställda och underentreprönerer är utbildade och erfarna i det vad dem gör.

       Snicta arbetar med såväl privatpersoner som fastighetsförvaltare och företag. 

I nuläget renoveras industrihus, lager lokaler i Jordbro och bygger bastuhus samt attefallshus i Stockolms Skärgård.       Lukasz beskriver passionerat både miljö och bygge:

       – Ett superhäftigt bastuhus på 30 kvadratmeter på en ö i Stockholms södra skärgård, med både omklädningsrum och dusch. Det är en enorm snickarglädje i det uppdraget och blir makalöst fint. 

      Hantverkarna på Snicta renoverar kök och badrum, bygger carports och altaner. De sätter upp Attefallshus och lägger golv, renoverar fasader och målar. Bygger nytt och renoverar.


192037 S1


      – Vi utför alla typer av renoveringar och totalrenoveringar av villor, lägenheter och kontor. Alla uppdrag är lika viktiga för oss oavsett storlek. Som kund får du alltid vårt fulla engagemang. Vi är noga med att ha en bra dialog med våra kunder så vi hittar bästa lösningen för dem vad gäller både material som bygglösning. Vi återkopplar var i processen vi befinner oss och är tydliga med vad projektet kommer att kosta kunden. 

      Lukasz förklarar att jobbet är en livsstil. Snickeriet ligger ju i genetiken och passionen för snickeriet gör att han alltid eftersträvar perfektion.  

      – Det är ju din byggdröm vi bygger, säger han. Det vi lämnar efter oss är något som du ska leva med och njuta av varje dag. 

       Eftersom han även har examen i marknadsföring frågar vi vad som är den bästa marknadsföringen. Han svarar:

      – Nöjda och återkommande kunder. Det är givetvis det givna svaret, men samtidigt ska det också förverkligas. Vi fixar det vi har lovat dig, till det pris och till den tidpunkt vi har kommit överens med om. 

Läs mer...

2019-03-11 11:00

195032 DBL3

Den personliga verkstaden

Artikel På DB Lastbilsservice hjälper de åkerieföretag att utföra service och reparationer på deras lastbilar. Här står kundservice och tillgänglighet högst på listan. – De kan alltid ringa oss när de får problem,...
195006 YOU1

Skönhet på nätet

Artikel You.se och Glamma.se är nätbutikerna som satsar på skönhetsprodukter med snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser och deras mål är att bli en av de största på marknaden. – Vi vill fortsätta att...

  Faktaruta

  • Snicta
  • Email
  • Hemsida
  • Adress:
   Åbylundsvägen 35
   137 32 Västerhaninge
  • Telefon: 076–406 47 52
  __ProgrammeraMera2016KarinNygards2

  Digitalisera skolan

  Karin Nygårds sprider digital kunskap i skolans värld

  _webb_BI1

  Caia cosmetics

  Skönhet är bra självkänsla och ett vackert leende enligt grundarna av det nya raketvarumärket inom smink: Caia cosmetics. 

  __MG_9672

  Från förort till finrum

  Bröderna Güven driver stans bästa krogar

  Arkiv